OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

OldCompu nen nikdy dost!

Právě je 29.11.2021, 10:28

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Arcade cabinet
PříspěvekNapsal: 09.11.2021, 13:41 
Offline
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 18.05.2013, 19:08
Příspěvky: 217
Has thanked: 24 times
Been thanked: 65 times
Je tu mezi nama nejaky truhlar?

Rad bych si postavil arcade cabinet, ale nemam vercajk ani truhlarske zkusenosti :cry: . Mam predstavu neco jako viz foto. na 24" TV.

Nebo odkaz nekam. Da se koupit stavebnice to je v pohode, ale postovne to je sebevrazda. Dobre zaplatim :D .


Přílohy:
arcade_cabinet.jpg
arcade_cabinet.jpg [ 17.18 KiB | Zobrazeno 292 krát ]

_________________
************************************************
AMIGA 1200D * ATARI 130XE 800XE 800XL * C64
************************************************
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Arcade cabinet
PříspěvekNapsal: 09.11.2021, 14:19 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11.05.2013, 23:48
Příspěvky: 9532
Bydliště: Praha
Has thanked: 1538 times
Been thanked: 1197 times
Truhlář nejsem, ale jednoho znám. Odkaz se neukázal, takže nevím, kolik dělá poštovné. Nicméně při dnešní ceně dřeva a práce bych si tipnul, že to poštovné nakonec přehodnotíš :-)

_________________
Blue Lives Matter


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Arcade cabinet
PříspěvekNapsal: 09.11.2021, 15:50 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 31.05.2017, 11:58
Příspěvky: 1177
Bydliště: Ostravsko
Has thanked: 152 times
Been thanked: 194 times
Myslel jsi tento odkaz?

https://flatoutarcades.co.uk/collection ... ck-cabinet


Neni to nejake drahe, za trochu zorientovaných pilin?

Seber odvahu a jdi do toho:
Kup si primocarku a sadu na díry a je to...
https://www.lidl.cz/p/parkside-primocar ... EwQAvD_BwE
Nebo levneji z pujcovny:
https://www.hrsystem.cz/drevoprogram/pr ... -pila-450w


https://www.lidl.cz/p/parkside-sada-vrt ... 0326475001

Pak uz jen rašpli, pilník, vruty, barvy ...
a lamino hranu .. nažehlíš žehličkou... a ořízneš žiletkovým nožíkem.
https://www.obi.cz/search/lamino%20hrana/

A nějakou tu desku ... dle peněženky... využít matroš z kus nábytku od popelnic nebo novou z OBi apod...
Obdélnikove dily ti narezou presne na miru i v tom OBI, či hornbachu (nevím zda mají nějaký omezení na minimální rozměry ?). A doma vybojuješ jen ty tvarované boční desky.

_________________
....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Arcade cabinet
PříspěvekNapsal: 09.11.2021, 18:32 
Offline
Pan Generální

Registrován: 07.05.2014, 01:21
Příspěvky: 2131
Bydliště: Praha
Has thanked: 340 times
Been thanked: 468 times
Občas se v OBI dají ulovit docela velké odřezky různých desek za pár korun. Kus kuchyňské desky jako základ pod 3D tiskárnu jsem pořídil za 19 Kč.

_________________
ZX80, ZX81, ZX Spectrum, ZX Spectrum +2, Didaktik M, PMD 85-1,2A,3, Olivetti Prodest PC 128, Acorn BBC Micro, PC-XT, Amiga 500


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Arcade cabinet
PříspěvekNapsal: 09.11.2021, 19:08 
Offline
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 18.05.2013, 19:08
Příspěvky: 217
Has thanked: 24 times
Been thanked: 65 times
jirka_holub píše:
Myslel jsi tento odkaz?

https://flatoutarcades.co.uk/collection ... ck-cabinet


Neni to nejake drahe, za trochu zorientovaných pilin?

Seber odvahu a jdi do toho:
Kup si primocarku a sadu na díry a je to...
https://www.lidl.cz/p/parkside-primocar ... EwQAvD_BwE
Nebo levneji z pujcovny:
https://www.hrsystem.cz/drevoprogram/pr ... -pila-450w


https://www.lidl.cz/p/parkside-sada-vrt ... 0326475001

Pak uz jen rašpli, pilník, vruty, barvy ...
a lamino hranu .. nažehlíš žehličkou... a ořízneš žiletkovým nožíkem.
https://www.obi.cz/search/lamino%20hrana/

A nějakou tu desku ... dle peněženky... využít matroš z kus nábytku od popelnic nebo novou z OBi apod...
Obdélnikove dily ti narezou presne na miru i v tom OBI, či hornbachu (nevím zda mají nějaký omezení na minimální rozměry ?). A doma vybojuješ jen ty tvarované boční desky.


Jo jo to je ten odkaz. No ja psal, ze to je celkove drahe a k tomu jeste clo. No mozna bych se do toho i pustil, ale tato myslenka je zatim v plenkach :D .

Mam nejake stavebni plany, neni to presne z toho odkazu, ale hodne podobne. Zatim mam predstavu, ze najdu truhlare, predam plany ..... Ja bych zase nerad aby to bylo tak nejak krive, kdybych sel do toho sam.

Ale jak pise misticjoe je mi jasne, ze dnes to nic levneho nebude. Za kvalitni praci rad zaplatim.

_________________
************************************************
AMIGA 1200D * ATARI 130XE 800XE 800XL * C64
************************************************


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Arcade cabinet
PříspěvekNapsal: 17.11.2021, 18:51 
Offline
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 18.05.2013, 19:08
Příspěvky: 217
Has thanked: 24 times
Been thanked: 65 times
Tak asi po tejdnu doprosovani se vsude mozne jsem zjistil jednu zasadni vec. Jak nemate zakazku 100K+ tak na vas nema nikdo cas :( . Uz me nebavi delat de***a - zitra si jdu koupit maflika a primocarku a vsechny truhlarny at jdou do haje.

_________________
************************************************
AMIGA 1200D * ATARI 130XE 800XE 800XL * C64
************************************************


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz