OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů


Právě je 23.02.2024, 15:14

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 230 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: nastavenie základnej dosky
PříspěvekNapsal: 06.02.2024, 13:18 
Offline
Kecálek

Registrován: 28.11.2020, 17:02
Příspěvky: 87
Has thanked: 150 times
Been thanked: 15 times
WladeK píše:
ja som si chcel len skúsiť nainštalovať win1.04 alebo 2.11, kvôli čomu inštalujem dos3.31(vytvoril som autoexec.bat a config.sys a nakonfiguroval som ovládače len pri spustení to sekne, ale nevadi cd-rom na dos5.00a mi to už ide). stále si neviem rady s win1.04a2.11 buď mi nejde spustiť inštalácia alebo pri kopírovani vypíše chybu alebo mi nechce zobrať daľšiu disketu. nenašiel by sa niekto kto má funkčné .img súbory win(286)1.04a2.11?a mohol by to niekde uploadnuť?


A tie z WinWorld si skúšal?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nastavenie základnej dosky
PříspěvekNapsal: 06.02.2024, 14:09 
Offline
Kecálek

Registrován: 13.06.2022, 21:56
Příspěvky: 173
Has thanked: 10 times
Been thanked: 7 times
áno, s tadeto : https://winworldpc.com/download/70cc3f6 ... 163e9022f0 mi nechce zobrať druhu disketu, aj som skúšal použiť build disketu z iného archívu a nepomohlo.

a win2.11: https://winworldpc.com/download/e1a4f3c ... 163e9022f0 buď mi nešla spustiť inštalácia alebo to zlyhalo kopírovanie súborov.
večer možno skúsim ešte v. 2.10


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nastavenie základnej dosky
PříspěvekNapsal: 06.02.2024, 15:10 
Offline
Pan Generální

Registrován: 01.12.2017, 21:01
Příspěvky: 2039
Bydliště: BA-Petržalka :(
Has thanked: 18 times
Been thanked: 321 times
A čo tu? https://www.osdos.net/
Podľa toho čo píšu v popise, tak MSDOS v3.2 vie iba maximálne 720 kB diskety, a až v3.3 vie 1.44 MB diskety. Staršie MSDOSy budú mať tú podporu zrejme ešte slabšiu. Či tam nebude ten problém.

_________________
Oznamy o novom príspevku mi na mail chodia iba sporadicky, takže keď sa nehlásim v diskusii, tak je to tým. V 80% nepríde mail vôbec.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nastavenie základnej dosky
PříspěvekNapsal: 06.02.2024, 17:07 
Offline
Kecálek

Registrován: 13.06.2022, 21:56
Příspěvky: 173
Has thanked: 10 times
Been thanked: 7 times
áno, ďakujem funguje aj win1.04 aj win2.11. len na win1 mi trochu vadí že tam není ovládač VGA. mám to čiernobiele použil som asi nejaký IBM.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nastavenie základnej dosky
PříspěvekNapsal: 06.02.2024, 18:14 
Offline
Pan Generální

Registrován: 07.05.2014, 01:21
Příspěvky: 2537
Bydliště: Praha
Has thanked: 490 times
Been thanked: 591 times
Nějaké možnosti jsou, ale nezkoušel jsem to...
https://www.seasip.info/DOS/Win1/vga.html

_________________
ZX80, ZX81, ZX Spectrum, ZX Spectrum +2, Didaktik M, PMD 85-1,2A,3, Olivetti Prodest PC 128, Acorn BBC Micro, PC-XT, Amiga 500


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 230 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz