Nová verzeProtože už nenacházím další chyby, dávám k dobru
verzi 1.7 (
GitHub) s podporou řadiče
Greaseweazle V4 od Keira Frasera. K provozu není třeba mít nainstalovaný Python, protože aplikace se zařízením komunikuje napřímo. Jako vedlejší efekt téhle přímé komunikace je, že Greaseweazle je nyní možné provozovat i na Windows XP (u SP2 a starších je ale nutno do systému protlačit ovladač
usbser.sys s interfacem "USB Device"; bohužel mnou naivně napsanej *.INF soubor mi totálně zbořil ovladače na úplně všechno, čili jsem poté musel znova instalovat grafiku, zvukovku, SD kartu atd.; dělit se o ten svůj "zázrak" tedy nebudu - provozujte Greaseweazle na XP SP3 nebo novějších OS).
Abych nezapomněl - s Keirem jsme si vzájemně našli chyby u implementace neformátované oblasti na stopě. Já to měl blbě (samozřejmě pointer) a on to měl nedostatečně (Atari verze hry
Theme Park Mystery obsahuje 2 ms "prázdnoty," Keirovo firmware ji ale díky náhodnému přetečení zreprodukoval s jedním fluxem uprostřed).
Software- Dare to Dream 3 (Uložto) - point&click adventura z vlastního pohledu od vydavatelství "B&N Companies, Inc.," které si zakládalo na sloganu "Ready to Go" ve významu, že jejich hry je možné hrát přímo z diskety bez nutnosti instalace. Většina jejich titulů byl námětově i technicky totální bottom - ale měli i pár světlých chvilek, konkrétně s tituly Jazz Jackrabbit a Jill of the Jungle. No, Dare to Dream 3 má na přebalu taky "Ready to Go," nicméně nabídlo mi, jestli chci hru instalovat. Odpověděl jsem že ne a instalátor se odporoučel - tahle hra vyžaduje instalaci ke "Go"
Nainstaloval jsem ji a byl jsem odkázán na Windows. Naštěstí je mám nainstalovaný, takže jsem hru mohl konečně spustit z Windows 3.1. Hra je z roku 1993, ale z technickýho hlediska je to opravdu těžkej undergroundovej nízkorozpočťák
Nicméně zvolil jsem ho, právě protože není moc známej (Jackrabbita nebo Jill známe všichni). Btw, v archivu je vedle image a logu i už nainstalovaná verze. Visual Basic Runtime 1.0 !! 

- Mapa Prahy 5.5 Demo (Uložto) - ze souboru CTI.MNE, "demoverze Mapy Prahy 5.5 je v adresáři PRAHA. Je ji nutné nainstalovat na harddisk a spustit program install.bat k rozpakování. Program se spouští příkazem MAPA. Je to funkční demo omezené na katastr Dejvic." Ostatní části Prahy jsou osekané jen na minimum, třeba moje ulice tam není vůbec.

- Mystic Towers (Uložto) - arkáda od Apogee, jedna ze dvou, které od nich mám (druhou je hra Duke Nukem 2, která je stále ještě originálně zabalená). Instalátor bohužel obsahuje chybu (nebo je chyba opět v DosBoxu) - instalátor totiž disketu nerozpozná, přestože podle standardů MS-DOSu je vše vpořádku (jmenovka je uložena jako první položka v kořenovém adresáři). Teď si úplně nevybavuju, jak jsem vlastně hru nainstaloval - každopádně je už rozpakovaná v archívu. "Always bad fuzzy data" v logu se týká false-positive dat mezi sektory (žádná tam nejsou).