OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů


Právě je 19.06.2024, 01:44

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 94 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Looke
PříspěvekNapsal: 23.04.2024, 05:08 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 20:03
Příspěvky: 1084
Bydliště: Praha
Has thanked: 207 times
Been thanked: 130 times
no, kazdopadne, interni systemovej graber uz nahrava plochu i se zvukem, takze zaklad je vyresen, opravdu to chtelo upgrade firmwaru kvuli tou loopbacku...

_________________
Uz jen emulator... FS-UAE a Fuse


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Looke
PříspěvekNapsal: 29.04.2024, 12:37 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 20:03
Příspěvky: 1084
Bydliště: Praha
Has thanked: 207 times
Been thanked: 130 times
Od nekud jsem vyhrabal wireless klavesnici Logitech K520, ale bez donglu.
Divam se na internet, jestli nekde nemaji univerzalni a koukam, ze na Alze jo, za asi 300,-
OK, rikam si a objednavam, aniz bych vedel, jestli klavka funguje :)))
Po pripojeni dongle k Macku se spustil pruvodce pripojenim klavesnice, poznal "zarizeni Logitech", ale jinak nic, klavesnice nefungovala at sem mackal, co jsem mackal... Rikam si "klavesnice prece musi jet i bez driveru, to neni mozny..."
A ono jo - chtelo to driver :D
Tak sem zase o neco chytrejsi...

_________________
Uz jen emulator... FS-UAE a Fuse


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Looke
PříspěvekNapsal: 05.05.2024, 02:15 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 20:03
Příspěvky: 1084
Bydliště: Praha
Has thanked: 207 times
Been thanked: 130 times
mam nového mazla, MBP 17" mid 2010... Dal jsem na nej patchlou Catalinu od dosdude1, vse funguje, ale koukám, ze mam vypnutý SIP.
Ale rikam si, když ho zapnu, jestli ještě nabootuju :))

Příloha:
macbook_17_2010.jpg
macbook_17_2010.jpg [ 1 MiB | Zobrazeno 1578 krát ]

Příloha:
catalina-about_this_mac.jpg
catalina-about_this_mac.jpg [ 81.41 KiB | Zobrazeno 1578 krát ]

_________________
Uz jen emulator... FS-UAE a Fuse


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Looke
PříspěvekNapsal: 05.05.2024, 07:08 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 20:03
Příspěvky: 1084
Bydliště: Praha
Has thanked: 207 times
Been thanked: 130 times
hehe :)) ale je to na hraně s výkonem
Příloha:
macek17-2010-BIG_SUR.jpg
macek17-2010-BIG_SUR.jpg [ 80.37 KiB | Zobrazeno 1563 krát ]

_________________
Uz jen emulator... FS-UAE a Fuse


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Looke
PříspěvekNapsal: 06.05.2024, 01:11 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 20:03
Příspěvky: 1084
Bydliště: Praha
Has thanked: 207 times
Been thanked: 130 times
sem si jen tak pro zajimavost zmeril rychlost toho samyho SSD, co sem mel pripojenyho pres USB ramecek v iMacu v tom MacBooku 17" a vysledek je hodne zajimavej, v ramecku pres USB to dava srovnatelne a vic:

MacBook (interni SATA):
Příloha:
diskmark-mbp17.jpg
diskmark-mbp17.jpg [ 112.74 KiB | Zobrazeno 1514 krát ]


iMac (USB ramecek):
Příloha:
speed_disk-patriot_ssd_pres_usb.jpg
speed_disk-patriot_ssd_pres_usb.jpg [ 133.67 KiB | Zobrazeno 1514 krát ]

_________________
Uz jen emulator... FS-UAE a Fuse


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Looke
PříspěvekNapsal: 14.05.2024, 06:30 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 20:03
Příspěvky: 1084
Bydliště: Praha
Has thanked: 207 times
Been thanked: 130 times
MacBook ma i SuperDrive, tak jsem zkusil vypalovani a mechanika funguje dobre, zkousel jsem audio CD-RW v CD playeru Pioneer CDJ800 a prehralo ho cele bez problemu. Na fotce sice vypaluju datove, ale to byl omyl :)) Pouzil jsem na vypalovani normalni Burn 3.1.7., starsi verze sice dost padaly, ale docela ten programek vyladili mi prijde.
A sroubky "jen" za 300,- jsem mu koupil :)

Příloha:
macbook_vypaluju.jpg
macbook_vypaluju.jpg [ 1.15 MiB | Zobrazeno 1375 krát ]

_________________
Uz jen emulator... FS-UAE a Fuse


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Looke
PříspěvekNapsal: 19.05.2024, 14:07 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 20:03
Příspěvky: 1084
Bydliště: Praha
Has thanked: 207 times
Been thanked: 130 times
Maly hi-fi upgrade :)
Corwin-Vega! SL-5M. Hrajou pekne, je slyset, ze jsou maly, ale to mi neva, ja chci k vezi maly. Sve vyhlidnmute Bon Bonus od Xavianu jeste dlouho mit nebudu, ale oproti Koda AV702S je to dalsi krok za lepsim zvukem

Příloha:
cervin_wega_a_ma_vez.jpg
cervin_wega_a_ma_vez.jpg [ 154.67 KiB | Zobrazeno 1266 krát ]

_________________
Uz jen emulator... FS-UAE a Fuse


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Looke
PříspěvekNapsal: 20.05.2024, 16:33 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11.05.2013, 23:48
Příspěvky: 10183
Bydliště: Praha
Has thanked: 1972 times
Been thanked: 1531 times
Ty ten panelák jednou zboříš, čoveče :-)

_________________
Amiga/Amstrad/Atari/Commodore/Mac/Nintendo/PS/PC/Sega/Tandy/ZX


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Looke
PříspěvekNapsal: 20.05.2024, 20:52 
Offline
Pan Generální
Uživatelský avatar

Registrován: 13.05.2013, 09:15
Příspěvky: 2318
Bydliště: Brno
Has thanked: 863 times
Been thanked: 323 times
Ten zosik je slabšího výkonu, nebo na něm jde nastavit nějaké omezení, nebo to jednoduše nastavujes ručně jen do nějakého menšího rozsahu v rámci zesílení?

_________________
Amiga - PMD 85


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Looke
PříspěvekNapsal: 21.05.2024, 14:38 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 20:03
Příspěvky: 1084
Bydliště: Praha
Has thanked: 207 times
Been thanked: 130 times
tak, ma to volume samozrejme, je jasny, ze to neturuju na max :)))

_________________
Uz jen emulator... FS-UAE a Fuse


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Looke
PříspěvekNapsal: 24.05.2024, 01:37 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 20:03
Příspěvky: 1084
Bydliště: Praha
Has thanked: 207 times
Been thanked: 130 times
Soundcheck! :D
Příloha:
soundcheck-cerwin_vega-sl-5m-1080p.jpg
soundcheck-cerwin_vega-sl-5m-1080p.jpg [ 1.06 MiB | Zobrazeno 1065 krát ]

_________________
Uz jen emulator... FS-UAE a Fuse


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Looke
PříspěvekNapsal: 03.06.2024, 20:27 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 20:03
Příspěvky: 1084
Bydliště: Praha
Has thanked: 207 times
Been thanked: 130 times
tak, debata o Mistikove OCP-X invitation bez .MODu mne donutila oprasit ProTracker. Sem nahluchlej na jedno ucho a jeste jsem zjistil, ze mi to uz vubec nejde, tak sem za dva dny splichtil zatim 2 minutky, je to unfinished, verze 0.1, ale davam na ochutnani, sam sem zvedavej, jak ten .MOD dopadne. Mistikovi to radsi ani nenabizim, ale sem rad, ze jsem na to po letech sahnul...
Btw. to logo KliK je ustrelene nechtene, Movavi asi melo problem s konverzi pomeru z 16:9 na 4:3 :/

phpBB [video]

_________________
Uz jen emulator... FS-UAE a Fuse


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Looke
PříspěvekNapsal: 04.06.2024, 15:04 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 20:03
Příspěvky: 1084
Bydliště: Praha
Has thanked: 207 times
Been thanked: 130 times
tak sem se z toho rozhodl udelat chiptunku :D zatim je to jeste silene tezkopadny... a bude se to jmenovat ocpx, v engline to zni super :D
phpBB [video]

_________________
Uz jen emulator... FS-UAE a Fuse


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Looke
PříspěvekNapsal: 04.06.2024, 18:36 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 20:03
Příspěvky: 1084
Bydliště: Praha
Has thanked: 207 times
Been thanked: 130 times
tak po prekonani dva dny dlouhe krize sem to uz dodelal. Min, jak tech 113 kB z toho uz neumim vymacknout, strasne zerou ty vocoderovy samply... :/ Ale jinak se mi to uz libi... Je to uz docela techno teda koukam :))
YT mi nedovoluje funkcni odkazy, tak link ke stazeni modu davam i sem :)
http://www.monchi.cz/mody_ze_sc/ocp_x-chip-fin.mod

phpBB [video]

_________________
Uz jen emulator... FS-UAE a Fuse


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Looke
PříspěvekNapsal: 05.06.2024, 00:07 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 20:03
Příspěvky: 1084
Bydliště: Praha
Has thanked: 207 times
Been thanked: 130 times
Docela mi ten .MOD zlepsil naladu, tak jsem rovnou predelal ten spatnej vocoder u predchoziho .MODu (Amigo má milá)... Uz to imho docela sedi:
phpBB [video]

_________________
Uz jen emulator... FS-UAE a Fuse


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 94 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz