OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

Vstava historickch poctacu

Právě je 10.12.2022, 00:14

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Looke
PříspěvekNapsal: 15.11.2022, 12:10 
Offline
Profík

Registrován: 06.03.2018, 16:00
Příspěvky: 713
Bydliště: Valtínov, Kunžak
Has thanked: 20 times
Been thanked: 312 times
Mám obavy že je poškozený flex mezi elektronikou na LCD panelu a vlastním LCD. Plochý kabel mezi počítačem a LCD je v cajku. Takže nový LCD panel...

P.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Looke
PříspěvekNapsal: 17.11.2022, 15:23 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 20:03
Příspěvky: 931
Bydliště: Praha
Has thanked: 193 times
Been thanked: 94 times
dnes dosel nahradni flex do toho rozbityho LCD. Do monitoru jde, ale do desky ne - je uzsi (asi pro retinu). Ale vyndal jsem ten puvodni a fakt ma nalomenej levy roh, takze je tu nadeje, ze je to jen tim flexem...

_________________
Uz jen emulator... FS-UAE a Fuse


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Looke
PříspěvekNapsal: 08.12.2022, 22:16 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 20:03
Příspěvky: 931
Bydliště: Praha
Has thanked: 193 times
Been thanked: 94 times
tak je to LCDckem... Racesoft ma pravdu :/

_________________
Uz jen emulator... FS-UAE a Fuse


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Looke
PříspěvekNapsal: 09.12.2022, 14:10 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11.05.2013, 23:48
Příspěvky: 9369
Bydliště: Praha
Has thanked: 1682 times
Been thanked: 1308 times
Oni "dneska" do těch LCD cpou ty nejlevnější sračky. Pak stačí, že to jedna ledka vzdá a je po legraci...

_________________
Amiga/Amstrad/Atari/Commodore/Mac/Nintendo/PS/PC/Sega/Tandy/ZX


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Looke
PříspěvekNapsal: 09.12.2022, 16:39 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 20:03
Příspěvky: 931
Bydliště: Praha
Has thanked: 193 times
Been thanked: 94 times
No, hlavne ze za nej chtej 6k... Asi to risknu a koupim si ho za pulku na Ali...

_________________
Uz jen emulator... FS-UAE a Fuse


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz