OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

Krsn Vnoce a Happy Fuckin Year 2020

Právě je 19.02.2020, 09:42

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: BackBit
PříspěvekNapsal: 23.10.2019, 19:44 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11.05.2013, 23:48
Příspěvky: 8580
Bydliště: Praha
Has thanked: 1224 times
Been thanked: 1022 times
Kdyby se někomu zdálo, že těch zařízení nahrazujících disketovku bylo málo:
https://www.backbit.io/

_________________
"...they never believe me. They don't even believe me about you... You believe me, don't you, Abigail?"
Call me Mr.Hellwide!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BackBit
PříspěvekNapsal: 13.11.2019, 19:28 
Offline
Radil
Uživatelský avatar

Registrován: 26.03.2015, 18:45
Příspěvky: 408
Bydliště: Třebíč
Has thanked: 9 times
Been thanked: 50 times
hledal jsem více informací a moc nenašel. Zajímá mě jak je to řešeno s emulací floppy a vícediskových her ??
předpokládám že to nejde

_________________
C64C, C64C s S-Video, floppy 1541-II 2x, Commodore monitor 1084, 1541 ultimate II+, FCIII, SD2IEC, XU1541


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BackBit
PříspěvekNapsal: 14.11.2019, 07:58 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 20.02.2017, 01:17
Příspěvky: 610
Has thanked: 12 times
Been thanked: 22 times
Pozde prisel chlapec (???). Uz jsou tu lepsi...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BackBit
PříspěvekNapsal: 14.11.2019, 09:56 
Offline
Kecálek

Registrován: 16.05.2013, 13:18
Příspěvky: 215
Has thanked: 6 times
Been thanked: 32 times
sandokan píše:
hledal jsem více informací a moc nenašel. Zajímá mě jak je to řešeno s emulací floppy a vícediskových her ??
předpokládám že to nejde

Taky bych to předpokládal, na fotkách neni vidět žádný kabel do seriového portu, takže loadery nebudou fungovat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BackBit
PříspěvekNapsal: 22.11.2019, 00:58 
Offline
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 23.05.2013, 20:30
Příspěvky: 208
Bydliště: Východní Čechy
Has thanked: 2 times
Been thanked: 34 times
LHS píše:
sandokan píše:
hledal jsem více informací a moc nenašel. Zajímá mě jak je to řešeno s emulací floppy a vícediskových her ??
předpokládám že to nejde

Taky bych to předpokládal, na fotkách neni vidět žádný kabel do seriového portu, takže loadery nebudou fungovat.


Koncept je skoro vykradený z IDE64, taky komplet přes Kernal.

_________________
JMP $FCE2

C64, C128DCR, IDE64, 1541 Ultimate-II, MMC Replay, FC3, REU 2MB, Geroram512, NeoRAM 2MB, RR-Net, SilverSurfer, Wiznet64 , 1541-II,1571,1581,Oceanic


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz