OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

OldCompPrty 8

Právě je 13.08.2022, 02:21

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Oprava C64 - vadný CIA ?
PříspěvekNapsal: 27.06.2022, 22:55 
Offline
Pan Generální

Registrován: 16.06.2014, 12:23
Příspěvky: 3174
Bydliště: Jesenice u Prahy
Has thanked: 26 times
Been thanked: 231 times
Z 9Vac se bere 50Hz ?

_________________
Diagnóza: Touretteův syndrom, Koprolálie, Dyslexie, Obsedantně kompulzivní porucha.
Kalkulačky: Privileg PR56, TI51-III, TI57, TI58, TI59, TI83, TI-83 Premium CE, TI89
Počítadla: BOBO64, ZX48 plus, DG-88, Didaktik-M, C16, C64C, Amiga 500+, MZ800, MUPID C2A2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Oprava C64 - vadný CIA ?
PříspěvekNapsal: 28.06.2022, 07:03 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 25.05.2014, 12:29
Příspěvky: 1608
Bydliště: Praha
Has thanked: 269 times
Been thanked: 337 times
danhard píše:
Z 9Vac se bere 50Hz ?
Příloha:
TOD.jpg
TOD.jpg [ 132.27 KiB | Zobrazeno 563 krát ]

_________________
Atari 65XE, 600XL, 400, 800, 800XL/XE, 130XE, 1200XL, XEGS
Commodore C64, C64C, C128, Plus/4
Amiga A600, A1200+Blizzard 060/50
ZX Spectrum, +2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Oprava C64 - vadný CIA ?
PříspěvekNapsal: 28.06.2022, 08:01 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 25.05.2014, 12:29
Příspěvky: 1608
Bydliště: Praha
Has thanked: 269 times
Been thanked: 337 times
Tak to vypadá nadějně. Nějaký expert měnil(asi) DIN na napájení a urval plošku i s prokovem pro 9Vac.
Po opravě už TOD(ty hodiny v testu) běží, dokonce i SID "hraje" ;)
CIA nehřejí, ještě to nějak toustnu. Nebo skočím k sousedovi co má ty testovací káble.

_________________
Atari 65XE, 600XL, 400, 800, 800XL/XE, 130XE, 1200XL, XEGS
Commodore C64, C64C, C128, Plus/4
Amiga A600, A1200+Blizzard 060/50
ZX Spectrum, +2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Oprava C64 - vadný CIA ?
PříspěvekNapsal: 28.06.2022, 09:45 
Offline
Pan Generální
Uživatelský avatar

Registrován: 30.01.2014, 12:46
Příspěvky: 2613
Bydliště: Trutnovsko
Has thanked: 127 times
Been thanked: 234 times
Tak slava jsi nejlepsi!!!

_________________
ZX 81, Zx Spectrum & microdrive, Sinclair QL 2xFDD 3,5´(SD-QL, QubIDE, SGC), ZX Spectrum +2, Didaktik M, Commodore C64 I , Commodore C64 II Ultimate cart, Commodore C128, Commodore Amiga 500, Amiga 600HD, Atari 800XL SDrive, Atari 520ST & HXC usb floppy emulator. --- XBOX 360, Playstation 2, XBox ONE, Oric atmos, Enterprise 128, a několik PC a notebooku.....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Oprava C64 - vadný CIA ?
PříspěvekNapsal: 28.06.2022, 18:51 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 25.05.2014, 12:29
Příspěvky: 1608
Bydliště: Praha
Has thanked: 269 times
Been thanked: 337 times
Na příjemné návštěvě u souseda Martyho se potvrdila funkčnost i s těma káblama
Příloha:
test.jpg
test.jpg [ 367.77 KiB | Zobrazeno 513 krát ]

Tedy v balíku přiložené sladkosti si zasloužím ;)

_________________
Atari 65XE, 600XL, 400, 800, 800XL/XE, 130XE, 1200XL, XEGS
Commodore C64, C64C, C128, Plus/4
Amiga A600, A1200+Blizzard 060/50
ZX Spectrum, +2


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz