OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

Zptky do minulosti!

Právě je 27.07.2021, 12:55

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Q-meg 3 a turbo nahrávání
PříspěvekNapsal: 24.09.2017, 14:45 
tak nějak si nemohu vzpomenout čím a nebo jak nebo přes co, nahrát qmeg data z kazety :) hojně a přehojně jsem tento systém využíval, ale teďka fakt u ž nevim jak se to tam nahrávalo:)

helpplís:)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Q-meg 3 a turbo nahrávání
PříspěvekNapsal: 24.09.2017, 16:19 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 19:40
Příspěvky: 1903
Bydliště: Olomouc
Has thanked: 690 times
Been thanked: 521 times
a nepise to Bohdan ve Flopu?

_________________
www.krupkaj.cz ~ www.atariportal.cz ~ jaysoft.atari.org


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Q-meg 3 a turbo nahrávání
PříspěvekNapsal: 24.09.2017, 18:43 
krupkaj píše:
a nepise to Bohdan ve Flopu?


možná, a nejsi první kdo mě na to odkazuje:) já si to asi fakt budu muset přečíst . . . . je to moc dlouhý . .


Nahoru
  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz