OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

Zptky do minulosti!

Právě je 03.08.2021, 02:31

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Sparta Dos 4.47
PříspěvekNapsal: 08.02.2015, 09:14 
Offline
Radil
Uživatelský avatar

Registrován: 13.05.2013, 22:31
Příspěvky: 541
Has thanked: 0 time
Been thanked: 59 times
Buduci tyzden bude vydana nova verzia ;)

_________________
https://www.youtube.com/watch?v=oqJrvQRd0m8


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sparta Dos 4.47
PříspěvekNapsal: 11.02.2015, 09:58 
Offline
Radil
Uživatelský avatar

Registrován: 13.05.2013, 22:31
Příspěvky: 541
Has thanked: 0 time
Been thanked: 59 times
a je vonku

http://sdx.atari8.info/index.php?show=e ... ad_special

_________________
https://www.youtube.com/watch?v=oqJrvQRd0m8


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sparta Dos 4.47
PříspěvekNapsal: 11.02.2015, 10:48 
Dik za info!


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sparta Dos 4.47
PříspěvekNapsal: 18.04.2017, 15:25 
Offline
Kecka
Uživatelský avatar

Registrován: 03.11.2016, 21:01
Příspěvky: 50
Bydliště: Sereď, SR
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times
Mám Side2. Ako boot part. som v fdisku nastavil C: (D3:). Na C: do hlavného adresára som nakopíroval upravený Config.sys. Pri bootovaní je tento config.sys ignorovaný. Z diskety (D1:) sa config.sys načíta, aj keď nie je nastavená ako boot disk.
Je nejaké riešenie okrem napálenia upraveného configu na CAR: alebo používania diskety ?

_________________
Atari 800 XE, XC12, Sio2sd, Sio2pc, cart.Toolbox III, Ultimate 1MB, SIDE2, Turbo Freezer 2011, Ultimate Cart
http://www.rcportal.sk/kamil-u128/modely


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sparta Dos 4.47
PříspěvekNapsal: 19.04.2017, 20:40 
Offline
Radil
Uživatelský avatar

Registrován: 13.05.2013, 22:31
Příspěvky: 541
Has thanked: 0 time
Been thanked: 59 times
ak mas U1MB, mozes v setupe nastavit, aby sa config.sys natahoval z konkretnej jednotky.. A:, B:, C: resp D1-D8, atd..

inac jedine otvorit ROM subor, upravit v nom config.sys, ulozit a naflasovat do SIDE II . ale to je vec okamihu.

_________________
https://www.youtube.com/watch?v=oqJrvQRd0m8


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sparta Dos 4.47
PříspěvekNapsal: 19.04.2017, 23:06 
Offline
Kecka
Uživatelský avatar

Registrován: 03.11.2016, 21:01
Příspěvky: 50
Bydliště: Sereď, SR
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times
Díky.
U1MB mi príde asi zajtra. Dám to kamarátovi napájkovať a vyskúšam.
Inak to, čo píšeš som sa medzičasom dočítal v dokumentácii.

_________________
Atari 800 XE, XC12, Sio2sd, Sio2pc, cart.Toolbox III, Ultimate 1MB, SIDE2, Turbo Freezer 2011, Ultimate Cart
http://www.rcportal.sk/kamil-u128/modely


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz