OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

Vstava historickch poctacu

Právě je 08.12.2022, 20:49

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 17.12.2014, 18:59 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 28.11.2014, 18:29
Příspěvky: 1397
Bydliště: Milovice
Has thanked: 10 times
Been thanked: 321 times
macino píše:
proč mám v tosu v rom (v1.62) zakázáno formátovat disketu a instalovat zařízení a další věci. Abych si mohl třeba vytvořit ramdisk, musím nejdřív z diskety nahrát tos 2.06, tam vše funguje. Nevíte, čím to je?

A až tos 2.06 má tieto funkcie, inak mal by som TOS 2.06 cz na dvoch čipoch.

_________________
STbrigáda
Atari Mega 2/4Mb Ram, Atari TT 030


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TOS
PříspěvekNapsal: 17.12.2014, 20:35 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 19:40
Příspěvky: 1806
Bydliště: Olomouc
Has thanked: 781 times
Been thanked: 596 times
Co se tyce ikon disku na TOSu v 1.x, tak pokud chces vytvorit ikonku disku na plose, tak nejdriv musis oznacit nejakou stavajici ikonku disku a pak dat v menu "prihlasit disk" nebo tak nejak v nemcine nebo anglictine a tam zmenit pismenko a text. TOS 2 uz to vyreseno normalne volbou "prihlasit disk" nebo tak nejak.

_________________
www.krupkaj.cz ~ www.atariportal.cz ~ jaysoft.atari.org


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz