OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů


Právě je 24.07.2024, 02:13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: atari 520 ste - vymena TOS
PříspěvekNapsal: 17.03.2024, 22:42 
Offline
Kecka
Uživatelský avatar

Registrován: 04.03.2019, 23:05
Příspěvky: 28
Bydliště: Louny, CZ
Has thanked: 0 time
Been thanked: 11 times
ahoj vsem,

dostal jsem darem STE520
je francouske vcetne TOSU

mam doma 2x eprom 2.06uk

tak to otevru ze to vymenim a koukam zadne
romky v patici, je to pajene primo do desky

jak se to resi nejlepe? nebot pajet zde si netroufam a tusim tam nejaky zadrhel


Přílohy:
P_20240317_212951.jpg
P_20240317_212951.jpg [ 694.79 KiB | Zobrazeno 2668 krát ]

_________________
Vše okolo 68000 a ARM, STE 4MB Ultrasatan,STE case FALCON DESKTOP,STE 4MB ACSI2STM,AMIGA 1200 TF 12060 128MB SSD 16GB, DREAMCAST + IDE loader, sega MD+CD+32X,Sega MS,SNES,N64,GAMECUBE


Naposledy upravil grosi dne 17.03.2024, 22:55, celkově upraveno 1
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: atari 520 ste - vymena TOS
PříspěvekNapsal: 17.03.2024, 22:47 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 28.11.2014, 18:29
Příspěvky: 1516
Bydliště: Milovice
Has thanked: 12 times
Been thanked: 372 times
Vyletovať, osadiť pätice. 2.06 ti nebude premávať ;)

_________________
STbrigáda
Atari 800XL, POFO, Atari Mega 2/4Mb Ram, Atari Mega STe, Atari TT 030


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: atari 520 ste - vymena TOS
PříspěvekNapsal: 17.03.2024, 22:56 
Offline
Kecka
Uživatelský avatar

Registrován: 04.03.2019, 23:05
Příspěvky: 28
Bydliště: Louny, CZ
Has thanked: 0 time
Been thanked: 11 times
proc ne , kdyz to je ste?

_________________
Vše okolo 68000 a ARM, STE 4MB Ultrasatan,STE case FALCON DESKTOP,STE 4MB ACSI2STM,AMIGA 1200 TF 12060 128MB SSD 16GB, DREAMCAST + IDE loader, sega MD+CD+32X,Sega MS,SNES,N64,GAMECUBE


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: atari 520 ste - vymena TOS
PříspěvekNapsal: 17.03.2024, 23:04 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 28.11.2014, 18:29
Příspěvky: 1516
Bydliště: Milovice
Has thanked: 12 times
Been thanked: 372 times
Aha sorry som si nevšimol to E.

_________________
STbrigáda
Atari 800XL, POFO, Atari Mega 2/4Mb Ram, Atari Mega STe, Atari TT 030


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: atari 520 ste - vymena TOS
PříspěvekNapsal: 17.03.2024, 23:10 
Offline
Kecka
Uživatelský avatar

Registrován: 04.03.2019, 23:05
Příspěvky: 28
Bydliště: Louny, CZ
Has thanked: 0 time
Been thanked: 11 times
Prosím znalé o kontrolu jestli to je tato patice?

https://www.kondik.cz/patice-dip32-15-2 ... aNEALw_wcB

_________________
Vše okolo 68000 a ARM, STE 4MB Ultrasatan,STE case FALCON DESKTOP,STE 4MB ACSI2STM,AMIGA 1200 TF 12060 128MB SSD 16GB, DREAMCAST + IDE loader, sega MD+CD+32X,Sega MS,SNES,N64,GAMECUBE


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: atari 520 ste - vymena TOS
PříspěvekNapsal: 17.03.2024, 23:16 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 28.11.2014, 18:29
Příspěvky: 1516
Bydliště: Milovice
Has thanked: 12 times
Been thanked: 372 times
Patica je v poho, ale dal by som preciznu :
https://www.kondik.cz/patice-precizni-dip32-15-24/
Ale pozerám na objednávku ? WTF ?

_________________
STbrigáda
Atari 800XL, POFO, Atari Mega 2/4Mb Ram, Atari Mega STe, Atari TT 030


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz