OldComp.cz
https://oldcomp.cz/

Rozšíření paměti A600 (SukkoPera) - 4MB Fast, 1MB Chip
https://oldcomp.cz/viewtopic.php?f=10&t=9895
Stránka 22

Autor:  Jack_Free [ 22.04.2021, 11:08 ]
Předmět příspěvku:  Re: Rozšíření paměti A600 (SukkoPera) - 4MB Fast, 1MB Chip

Take me ten test hlasil chyby na jednom starem rozsireni v A500 ale za provozu jsem zadne problemy nezaznamenal, pokud by v budoucnu bylo jedno sestavene 4mb rozsireni pro A600 volne, mel bych pripadne zajem.

Autor:  Mr.Gorgos [ 22.04.2021, 17:47 ]
Předmět příspěvku:  Re: Rozšíření paměti A600 (SukkoPera) - 4MB Fast, 1MB Chip

uunek píše:
Nejspis rano moudrejsi vecera, zapomnel jsem v patici udelat drazku na odpor R102. Ted uz to vypada ok.


Jj presne chlapi nezapomente vyriznout tu drazku na ten odpor a zbrousit patici jak je uvedeno v navodu. Patice musi poradne zapadnout. Mozna existuje lepsi verze patice, ale ja jinou nemel :( .

Autor:  uunek [ 22.04.2021, 17:49 ]
Předmět příspěvku:  Re: Rozšíření paměti A600 (SukkoPera) - 4MB Fast, 1MB Chip

Jeste model pro 3D tisk podpurneho ramecku a drzaku HDD, CF pro tohle rozsireni.

https://www.thingiverse.com/thing:4824656

Autor:  uunek [ 05.05.2021, 11:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: Rozšíření paměti A600 (SukkoPera) - 4MB Fast, 1MB Chip

Jeste jsem pridal chladic. Na to, ze jsem nakup "strelil" bez mereni to sedi OK.

Příloha:
IMG_20210505_101359.jpg
IMG_20210505_101359.jpg [ 71.86 KiB | Zobrazeno 366 krát ]

https://www.tsbohemia.cz/joy-it-raspber ... 40834.html

Stránka 22 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/