OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

Zptky do minulosti!

Právě je 16.09.2021, 12:57

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 20.01.2021, 16:04 
Offline
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 18.05.2013, 19:08
Příspěvky: 214
Has thanked: 24 times
Been thanked: 65 times
Nedavno jsem hledal nejaky upgrade do me hole Amigy 600 a zaujal me open source project 4MB Fast Ram Expansion ( https://github.com/SukkoPera/OpenAmiga6 ... mExpansion ) a 1MB Chip Ram Expansion ( https://github.com/SukkoPera/OpenAmiga600RamExpansion ).
Jelikoz mi slouzi sestistovka po me dvanactistovce jako sekundarni pocitac tak jsem po tomto levnem rozsireni okamzite skocil. Stavba probehla velice hladce a vse fungovalo na prvni naslapnuti. Ze zbylych ctyr kusu DPS od kazdeho jsem zkompletoval stavebnice.

Nabizim tedy:
3x 4MB Fast Ram Expansion - stavebnice
3x 1MB Chip Ram Expansion - stavebnice
1x 4MB Fast Ram Expansion - postaveny kus
1x 1MB Chip Ram Expansion - postaveny kus

Nemusi se nic programovat Atmel je jiz pripraveny - staci jen sestavit. Cena po zapocteni vsech vydaju vychazi na 580,-Kc za jednu stavebnici.

Mozna se rozsireni bude nekomu hodit :) .


Přílohy:
Amiga_600_upgraded_01new1.jpg
Amiga_600_upgraded_01new1.jpg [ 291.19 KiB | Zobrazeno 2256 krát ]
Amiga_600_upgraded_02new2.jpg
Amiga_600_upgraded_02new2.jpg [ 340.66 KiB | Zobrazeno 2256 krát ]
Amiga_600_upgraded_03new3.jpg
Amiga_600_upgraded_03new3.jpg [ 283.34 KiB | Zobrazeno 2256 krát ]

_________________
************************************************
AMIGA 1200D * ATARI 130XE 800XE 800XL * C64
************************************************
Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 20.01.2021, 16:32 
Offline
Radil
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 19:34
Příspěvky: 511
Bydliště: Třebíč
Has thanked: 352 times
Been thanked: 110 times
Jestli je to mozne, vzal bych od kazdeho stavebnici. Dekuji.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 20.01.2021, 17:04 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 21:39
Příspěvky: 1791
Bydliště: Praha
Has thanked: 79 times
Been thanked: 208 times
A ja jednu 4MB Fast Ram Expansion - stavebnice.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 20.01.2021, 19:11 
Offline
Kecálek

Registrován: 29.03.2015, 09:33
Příspěvky: 132
Bydliště: Plzeň
Has thanked: 331 times
Been thanked: 2 times
Jednu 4MB stavebnici bych vzal. Dekuji.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 20.01.2021, 22:52 
Offline
Tichošlápek

Registrován: 20.01.2021, 22:48
Příspěvky: 1
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Zdravím, já bych si vzal 4MB Fast Ram "postavený kus", jestli ještě je... ;)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 21.01.2021, 13:51 
Offline
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 18.05.2013, 19:08
Příspěvky: 214
Has thanked: 24 times
Been thanked: 65 times
Nekdo se ozval pres PM a nekdo tady. Tak to vemu chronologicky, at je to spravedlive.

1. - JOeAim - 4MB Fast Ram + 1MB Chip Ram - stavebnice
2. - uunek - 4MB Fast Ram + 1MB Chip Ram - stavebnice
3. - Doda - 4MB Fast Ram - stavebnice
4. - s4r - mrzi me to, ale stavebnice jsou pouze tri (4MB Fast Ram) :(
5. - hovado00cz - 4MB Fast Ram - postaveny kus

2x 1MB Chip Ram je jeste volny (1x stavebnice a 1x postaveny kus)

_________________
************************************************
AMIGA 1200D * ATARI 130XE 800XE 800XL * C64
************************************************


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 21.01.2021, 14:12 
Offline
Kecálek

Registrován: 29.03.2015, 09:33
Příspěvky: 132
Bydliště: Plzeň
Has thanked: 331 times
Been thanked: 2 times
Mr.Gorgos píše:
Nekdo se ozval pres PM a nekdo tady. Tak to vemu chronologicky, at je to spravedlive.

1. - JOeAim - 4MB Fast Ram + 1MB Chip Ram - stavebnice
2. - uunek - 4MB Fast Ram + 1MB Chip Ram - stavebnice
3. - Doda - 4MB Fast Ram - stavebnice
4. - s4r - mrzi me to, ale stavebnice jsou pouze tri (4MB Fast Ram) :(
5. - hovado00cz - 4MB Fast Ram - postaveny kus

2x 1MB Chip Ram je jeste volny (1x stavebnice a 1x postaveny kus)
V pohode, neda se nic delat. Diky za odpoved.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 21.01.2021, 14:20 
Offline
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 18.05.2013, 19:08
Příspěvky: 214
Has thanked: 24 times
Been thanked: 65 times
Jinak navody na sestaveni jsou v odkazech v prvnim prispevku ;) . Ja jen kdyby je nekdo hledal.

_________________
************************************************
AMIGA 1200D * ATARI 130XE 800XE 800XL * C64
************************************************


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 21.03.2021, 20:00 
Offline
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 18.05.2013, 19:08
Příspěvky: 214
Has thanked: 24 times
Been thanked: 65 times
2x1MB Chip Ram ještě volný. (stavebnice a postavený kus). Nechám tu dojet inzerát do zmizení a pak to hodím na Aukro.

_________________
************************************************
AMIGA 1200D * ATARI 130XE 800XE 800XL * C64
************************************************


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 13.04.2021, 14:31 
Offline
Radil
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 19:34
Příspěvky: 511
Bydliště: Třebíč
Has thanked: 352 times
Been thanked: 110 times
Nechce to nejaky admin presunout do sekce Amiga HW? Jsou tu foto a odkazy na projekty na gitu.

--- Dekuji adminum za presun ---


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 17.04.2021, 20:49 
Offline
Stydlín

Registrován: 23.12.2020, 23:22
Příspěvky: 9
Bydliště: Presov
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0 time
Zdravim, kolko stoji 1x 1MB Chip Ram Expansion - postaveny kus prosim? Vdaka.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 18.04.2021, 15:31 
Offline
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 18.05.2013, 19:08
Příspěvky: 214
Has thanked: 24 times
Been thanked: 65 times
mimko píše:
Zdravim, kolko stoji 1x 1MB Chip Ram Expansion - postaveny kus prosim? Vdaka.


Slozenej uz nemam :( , jen posledni stavebnici 1x 1MB Chip Ram.

_________________
************************************************
AMIGA 1200D * ATARI 130XE 800XE 800XL * C64
************************************************


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 21.04.2021, 21:32 
Offline
Radil
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 19:34
Příspěvky: 511
Bydliště: Třebíč
Has thanked: 352 times
Been thanked: 110 times
Clovek se znalosti cinskeho ditete, ktere paji a nevi co, to dokazal :-).
Příloha:
photo_2021-04-21_21-30-02.jpg
photo_2021-04-21_21-30-02.jpg [ 37.96 KiB | Zobrazeno 1384 krát ]


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 21.04.2021, 21:40 
Offline
Radil
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 19:34
Příspěvky: 511
Bydliště: Třebíč
Has thanked: 352 times
Been thanked: 110 times
Tak nedokazal :-(. Fastka mi haze pri testu chyby.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 22.04.2021, 09:23 
Offline
Radil
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 19:34
Příspěvky: 511
Bydliště: Třebíč
Has thanked: 352 times
Been thanked: 110 times
Nejspis rano moudrejsi vecera, zapomnel jsem v patici udelat drazku na odpor R102. Ted uz to vypada ok.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz