OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

Vstava historickch poctacu

Právě je 05.12.2022, 23:18

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: GVP G-Force 030
PříspěvekNapsal: 10.10.2022, 14:02 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 25.05.2014, 12:29
Příspěvky: 1608
Bydliště: Praha
Has thanked: 278 times
Been thanked: 342 times
Psal jsem na AP, zkusím to i tady ;)

Nemáte prosím někdo tuto kartu?
http://amiga.resource.cx/photos/photo2. ... ed&lang=en
Konkrétně v 25MHz verzi.
Potřeboval bych vyčíst ty PALy které jsou v mém kusu na opravu vadné.
Našel jsem toto:
https://www.nerdone.it/2020/11/22/la-pr ... -al-mondo/
ale to je pro 50MHz verzi, ty PALy jsou podle checksum jiné.

Dík

_________________
Atari 65XE, 600XL, 400, 800, 800XL/XE, 130XE, 1200XL, XEGS
Commodore C64, C64C, C128, Plus/4
Amiga A600, A1200+Blizzard 060/50
ZX Spectrum, +2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GVP G-Force 030
PříspěvekNapsal: 11.10.2022, 12:37 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 25.05.2014, 12:29
Příspěvky: 1608
Bydliště: Praha
Has thanked: 278 times
Been thanked: 342 times
Jen upřesňuji o které PALy jde a jejich checksumy:
U34/7387
U35/58FC
U36/8D09
U37/6ABD(OK)
U38/2A52
U39/EE31
U40/CF48(OK)
U53/A2B1

_________________
Atari 65XE, 600XL, 400, 800, 800XL/XE, 130XE, 1200XL, XEGS
Commodore C64, C64C, C128, Plus/4
Amiga A600, A1200+Blizzard 060/50
ZX Spectrum, +2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GVP G-Force 030
PříspěvekNapsal: 11.10.2022, 12:46 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11.05.2013, 23:48
Příspěvky: 9358
Bydliště: Praha
Has thanked: 1680 times
Been thanked: 1303 times
A ono asi není tak jednoduché/levné prostě na blint vysmahnout obsah těch na 50MHz verzi a vyzkoušet, zda to pojede, co?

_________________
Amiga/Amstrad/Atari/Commodore/Mac/Nintendo/PS/PC/Sega/Tandy/ZX


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GVP G-Force 030
PříspěvekNapsal: 11.10.2022, 12:50 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 25.05.2014, 12:29
Příspěvky: 1608
Bydliště: Praha
Has thanked: 278 times
Been thanked: 342 times
misticjoe píše:
A ono asi není tak jednoduché/levné prostě na blint vysmahnout obsah těch na 50MHz verzi a vyzkoušet, zda to pojede, co?
To jsem zkoušel ;)
Já mám pocit, že jsem tu kartici u někoho viděl...nebyls to ty?

_________________
Atari 65XE, 600XL, 400, 800, 800XL/XE, 130XE, 1200XL, XEGS
Commodore C64, C64C, C128, Plus/4
Amiga A600, A1200+Blizzard 060/50
ZX Spectrum, +2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GVP G-Force 030
PříspěvekNapsal: 11.10.2022, 16:58 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11.05.2013, 23:48
Příspěvky: 9358
Bydliště: Praha
Has thanked: 1680 times
Been thanked: 1303 times
Nene, tuhle jsem nikdy neměl. Jen 020kovou a nevím od koho takhle z hlavy.

_________________
Amiga/Amstrad/Atari/Commodore/Mac/Nintendo/PS/PC/Sega/Tandy/ZX


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GVP G-Force 030
PříspěvekNapsal: 11.10.2022, 17:24 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 21:39
Příspěvky: 1818
Bydliště: Praha
Has thanked: 81 times
Been thanked: 236 times
Netusim kdo by to tady mel, muzu se ti zeptat na EABu.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz