OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

Reklama!

Právě je 13 pro 2018, 10:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra


Hlašte, prosím, neaktivní témata. Po uskutečnění transakce napište krátké hodnocení k uživateli. Jeden uživatel = jedno hodnotící téma.



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 08 pro 2018, 18:31 
Offline
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 27 srp 2015, 08:12
Příspěvky: 219
Has thanked: 59 times
Been thanked: 62 times
Prosím, mám na kabelu od zdroje pro A600 narušenou -12 V větev, někde až u konektoru, v různé poloze funguje.

Proto, prosím, sháním:

- celý kabel s tímto konektorem (asi ideální)
- nebo vadný zdroj s tímto konektorem
- nebo celý funkční zdroj pro A600
- nebo jenom konektor

Co mohu nabídnout? Peníze :-) nebo třeba nějaký starší notebook (Asus F5R, F2HF, F5V intel T2130 nebo HP NX6310 intel T5500 , funkční, ale třeba s nějakou vadou, jako baterie ko, apod., to až podle zájmu).

Za nabídky předem děkuji. Tom


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 09 pro 2018, 00:50 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 18 kvě 2013, 13:56
Příspěvky: 857
Has thanked: 112 times
Been thanked: 208 times
Amiga 600 má stejný konektor jako A500? Pak by mohl pasovat tento https://lotharek.pl/productdetail.php?id=201 Nabízí i celý zdroj (https://lotharek.pl/productdetail.php?id=218 dokonce vyfocený i s A600).

Všiml jsem si ho nedávno, když jsem tam objednával SIO konektory a kabely pro 8b Atari. Není to levné, ale když není vůbec...

_________________
https://cygnus.speccy.cz ZX Spectrum 128k, Betadisk, DivIDE, ESXDOS


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 11 pro 2018, 14:39 
Offline
Kecálek

Registrován: 12 kvě 2013, 19:01
Příspěvky: 164
Has thanked: 261 times
Been thanked: 21 times
Konektor je ten istý pre A500, A600, A1200 aj C128 (len má inak zapojené piny).


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 11 pro 2018, 14:45 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 20:39
Příspěvky: 1307
Bydliště: Praha
Has thanked: 74 times
Been thanked: 170 times
Uz se to tady resilo jinde, ale uz nejaky cas se ty konektory daji koupit na:

https://www.soigeneris.com/commodore-12 ... -connector

Odkud je ma zrejme i Lotharek. Je to jen moje spekulace, ale podle me to nekdo nasel u Farnellu (tam neco najit v milionu polozek je docela zazrak, pokud to nema jasne oznaceni a tohle ho nema), nebo neco podobneho, ale nechce se mu to prozradit. Me se totiz nezda, ze by to byla nejaka nova vyroba, zas tak moz za ne nechteji.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 11 pro 2018, 19:27 
Offline
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 27 srp 2015, 08:12
Příspěvky: 219
Has thanked: 59 times
Been thanked: 62 times
Děkuji všem, již mám zajištěno.

_________________
Commodore C64 + 1541-II + datasette + FC III / Amiga 500 KS 2.05 + gary RAM / Amiga 600 KS 3.1 + 4 MB RAM (slot+pcmcia) + CF / Amiga 1200 KS 3.1 + FPU + RTC + 4/8 MB RAM + CF / Amiga 4000T (68040@25) KS 3.1 + Fastline Z3 + Picasso IV + 40 GB IDE / Amiga 2000 KS 1.3/3.1 + 3 MB RAM + 52MB SCSI /2x Raspberry Pi / Raspberry Pi 2 / 3x Antminer S1 / Gramofon Dual 1214 + 1224 + 504 / 486sx@25


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz