OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

HVDOSdev2019!

Právě je 21 srp 2019, 21:51

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Program pro navrh PCB
PříspěvekNapsal: 10 kvě 2019, 06:44 
Offline
Pan Generální

Registrován: 16 čer 2014, 12:23
Příspěvky: 2351
Bydliště: Jesenice
Has thanked: 14 times
Been thanked: 142 times
A "NAME old_name new_name" by nešlo ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Program pro navrh PCB
PříspěvekNapsal: 10 kvě 2019, 07:12 
Offline
Profík

Registrován: 11 lis 2013, 10:29
Příspěvky: 614
Has thanked: 78 times
Been thanked: 143 times
Ne, to jde jen na 'Part'. Ten muj zpusob se chytne souradnice objektu na schematu. Jen tak jsem nasel, ze to zafunguje.

_________________
Sharp MZ-800++, MZ-1500++, MZ-2500++, SM-B-80T, MK-14_replica, HP-85, ZX-80+replica, ZX81, ZX-Spectrum+replica++, PMI-80+replica, SAM coupe++, PMD-85-2A+3, Didaktik-M, SORD-M5, TI-57, TI-59+PC-100, TI99/4A, ZetaV2+ppp, ZX-uno, Petr


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Program pro navrh PCB
PříspěvekNapsal: 21 kvě 2019, 11:46 
Offline
Profík

Registrován: 11 lis 2013, 10:29
Příspěvky: 614
Has thanked: 78 times
Been thanked: 143 times
Mate nekdo prakticke zkusenosti s Kicadem? Pojal jsem podezreni, ze v Eagle je limit pro rozmer schematu 200x200cm, ale v Kicadu by to mohlo byt az 21km. Muzete to PLS nekdo potvrdit?
Pokud by chtel nekdo vedet, proc tak velke schema, jak je to pro nakresleni prehledoveho nakresu celeho GDG cipu. A pri rozdeleni na vice schemat, by se ztratila ta prehlednost a taky nevim, jak scriptem nakreslit spoje mezi soucastkami pres vice schemat.

_________________
Sharp MZ-800++, MZ-1500++, MZ-2500++, SM-B-80T, MK-14_replica, HP-85, ZX-80+replica, ZX81, ZX-Spectrum+replica++, PMI-80+replica, SAM coupe++, PMD-85-2A+3, Didaktik-M, SORD-M5, TI-57, TI-59+PC-100, TI99/4A, ZetaV2+ppp, ZX-uno, Petr


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Program pro navrh PCB
PříspěvekNapsal: 21 kvě 2019, 15:17 
Offline
Radil

Registrován: 14 říj 2013, 23:12
Příspěvky: 347
Has thanked: 213 times
Been thanked: 19 times
@Mikes21, defaultne tam vidim prednastavene formaty A4 - A0 a je tam taky custom, kde mi to dovolilo zadat height=999999 a width=999999 [mm]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Program pro navrh PCB
PříspěvekNapsal: 21 kvě 2019, 16:00 
Offline
Pan Generální

Registrován: 16 čer 2014, 12:23
Příspěvky: 2351
Bydliště: Jesenice
Has thanked: 14 times
Been thanked: 142 times
To by mohlo stačit, teď ještě tiskárnu na plakáty :lol:
Eagle 5.6 licence profesional to na mě řvalo někde při +/- 800mm.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Program pro navrh PCB
PříspěvekNapsal: 22 kvě 2019, 07:31 
Offline
Radil

Registrován: 14 říj 2013, 23:12
Příspěvky: 347
Has thanked: 213 times
Been thanked: 19 times
on kicad udelal neskutecne pokroky a myslim, ze eagle uz nechal za sebou. dotace z digikey atd. a sw podpora a vyvoj z cernu fakt dokazou zazraky :-)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz