OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

Reklama!

Právě je 19 úno 2019, 19:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: AmigaOS
PříspěvekNapsal: 04 říj 2018, 12:40 
Offline
Radil
Uživatelský avatar

Registrován: 26 bře 2015, 17:45
Příspěvky: 280
Bydliště: Třebíč
Has thanked: 8 times
Been thanked: 29 times
už 3.1.4 někdo máte?

_________________
C64C, C64C s S-Video, floppy 1541-II 2x, Commodore monitor 1084, 1541 ultimate II+, FCIII, SD2IEC, XU1541


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AmigaOS
PříspěvekNapsal: 04 říj 2018, 15:35 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2013, 22:48
Příspěvky: 7769
Bydliště: Praha
Has thanked: 1006 times
Been thanked: 922 times
Ale jo, asi bych si to dal do pětikule s 010kou. Proč ne. :-) Vlastně i A600 s Furií :-)

_________________
"...they never believe me. They don't even believe me about you... You believe me, don't you, Abigail?"
Call me Mr.Hellwide!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AmigaOS 3.1.4
PříspěvekNapsal: 05 říj 2018, 10:01 
Offline
Radil
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 20:23
Příspěvky: 362
Bydliště: Plzeň
Has thanked: 19 times
Been thanked: 108 times
DaMi už otestoval a na Amigamortal.cz pěkně shrnul.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AmigaOS 3.1.4
PříspěvekNapsal: 10 říj 2018, 23:05 
Offline
Kecka

Registrován: 06 lis 2017, 19:10
Příspěvky: 40
Has thanked: 0 time
Been thanked: 4 times
Já ho nainstaloval dnes na A1200 a ro mě je to dar z nebes. Instalace na velkou CF kartu bez šachování s instalátorem - paráda. Přivezu to na BF.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AmigaOS 3.1.4
PříspěvekNapsal: 11 říj 2018, 07:21 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 20:39
Příspěvky: 1354
Bydliště: Praha
Has thanked: 75 times
Been thanked: 173 times
Ty pouzivas FFS?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AmigaOS 3.1.4
PříspěvekNapsal: 21 pro 2018, 11:53 
Offline
Prvnička

Registrován: 12 úno 2017, 16:36
Příspěvky: 13
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Panove, je nekdo schopny vypalit ROMky 3.1.4? Rad bych si nainstaloval cisty OS 3.1.4, ale zaroven nechci kickovat KS do Blizzarda,a le chci mit fyzicky nove KS 3.1.4 chipy.
Jednalo by se o KS pro 3 Amigy 1200 (dve moje a jedna od kamarada). Mohu dolozit fakturu, ze jsem si OS 3.1.4 koupil, v tom neni problem. Nechci nic krast, jenom v nabidce eshopu s OS 3.1.4 nevidim moznost objednat si i fyzicke chipy :(
Diky za pomoc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AmigaOS 3.1.4
PříspěvekNapsal: 21 pro 2018, 12:08 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 20:39
Příspěvky: 1354
Bydliště: Praha
Has thanked: 75 times
Been thanked: 173 times
A koupil jsi to 3x, kdyz mas 3 Amigy ? :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AmigaOS 3.1.4
PříspěvekNapsal: 21 pro 2018, 18:18 
Offline
Pan Generální
Uživatelský avatar

Registrován: 28 led 2016, 22:57
Příspěvky: 2881
Has thanked: 146 times
Been thanked: 210 times
piosone píše:
Panove, je nekdo schopny vypalit ROMky 3.1.4? Rad bych si nainstaloval cisty OS 3.1.4, ale zaroven nechci kickovat KS do Blizzarda,a le chci mit fyzicky nove KS 3.1.4 chipy.
Jednalo by se o KS pro 3 Amigy 1200 (dve moje a jedna od kamarada). Mohu dolozit fakturu, ze jsem si OS 3.1.4 koupil, v tom neni problem. Nechci nic krast, jenom v nabidce eshopu s OS 3.1.4 nevidim moznost objednat si i fyzicke chipy :(
Diky za pomoc

Co tam jde za ROMky?

_________________
Nikdy nediskutujte s blbcem. Stáhne vás na svoji úroveň a vyhraje zkušeností.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AmigaOS 3.1.4
PříspěvekNapsal: 22 pro 2018, 07:42 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 20:39
Příspěvky: 1354
Bydliště: Praha
Has thanked: 75 times
Been thanked: 173 times
27c400


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AmigaOS 3.1.4
PříspěvekNapsal: 22 pro 2018, 08:23 
Offline
Pan Generální
Uživatelský avatar

Registrován: 28 led 2016, 22:57
Příspěvky: 2881
Has thanked: 146 times
Been thanked: 210 times
Tak pokud to bude jeste aktualni v lednu, az se dostanu domu, tak to bych mel zvladnout vypalit :)

_________________
Nikdy nediskutujte s blbcem. Stáhne vás na svoji úroveň a vyhraje zkušeností.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AmigaOS 3.1.4
PříspěvekNapsal: 23 pro 2018, 13:28 
Offline
Prvnička

Registrován: 12 úno 2017, 16:36
Příspěvky: 13
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Doda: Jeste jsem to nekupoval, protoze zjistuji jednak jestli je to nekdo schopny napalit a dale pak porad hledam moznost koupit OS spolu s chipy najednou.

Kubik: diky za info. Pokud nenajdu nejaky eshop kde to meji jako bundle, tak bys se Ti s dovolonim ozval. Zatim diky za reakci


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AmigaOS 3.1.4
PříspěvekNapsal: 23 pro 2018, 13:39 
Online
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 18:23
Příspěvky: 1307
Bydliště: Vsetín
Has thanked: 255 times
Been thanked: 468 times
Tady to budou mít i ROMkou od 14.1.2019
https://www.amiga-shop.net/Amiga-Softwa ... anguage=en

_________________
ZX Spectrum, Amiga


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AmigaOS 3.1.4
PříspěvekNapsal: 26 pro 2018, 13:52 
Offline
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 01 črc 2014, 16:05
Příspěvky: 191
Bydliště: Buštěhrad
Has thanked: 17 times
Been thanked: 34 times
Pokud jsi z Prahy a máš 6x27c400 tak ti to klidně vypálím. EEPROMy stojí asi 50 kč/kus

_________________

Obrázek ZX Spectrum: Didaktik M, ZX Spectrum 48k, Černá Gama, Frankenstein 48k, Harlequin 128k v ZX+, Didaktik Kompakt, ZX81
Obrázek Amiga: Amiga 4000D CyberStorm MKIII, Amiga 1200 + Blizzard 1230IV, Amiga 1200T Infinitiv, Amiga 600, Amiga 500
Obrázek Ostatní: Atari ST 1040FM, Shrap MZ-821, Apple lle, Commodore 64
Obrázek Apple: G3 BW, G4 PCI, G4 Quicksilver, G4 MDD, iMac G3, iBook G3, iBook G4, LC II, LC III, LC 475, Performa 630, PM7300, PowerBook 160, PB G3


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AmigaOS 3.1.4
PříspěvekNapsal: 29 pro 2018, 01:00 
Offline
Prvnička

Registrován: 12 úno 2017, 16:36
Příspěvky: 13
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Tak zjistuji, ze se aktualne neda 3.1.4 nikde koupit. Snad se to co nejdrive vyresi :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AmigaOS 3.1.4
PříspěvekNapsal: 29 pro 2018, 07:26 
Online
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 18:23
Příspěvky: 1307
Bydliště: Vsetín
Has thanked: 255 times
Been thanked: 468 times
Mimochodem se kdesi řešilo, že EPROMky 150ns jsou příliš pomalé pro standardní B1260/50MHz. Ony se dají sehnat i 100ns.

_________________
ZX Spectrum, Amiga


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz