OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů


Právě je 28.03.2024, 16:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 26.01.2016, 19:21 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11.05.2013, 23:48
Příspěvky: 10111
Bydliště: Praha
Has thanked: 1953 times
Been thanked: 1517 times
Pan Prase mě před časem kontaktoval, zda bych neuvolnil nějaké zdrojákz her, které už zřejmě nedodělám, ale jsou hotové z podstatné části....tedy kontaktoval - na férovku naběhl ke mě domů ve tři ráno s komandem žen z jednotky "Těhotné a neklidné" a pod pohrůžkou, že mě umlátí čerstvou placentou, mě donutili krví z naříznuté předkožky podepsat pakt, že vše umístím na veřejnost dobrovolně a z vlastní vůle. Jeneže já jsem rebel, takže na férovku říkám, že to bylo pod nátlakem. A teď nemyslím ten tlak na svém rameni, když si na něj odložila levý prs ta, co si říkala Paní Hnědá.

http://uloz.to/xrtcurzg/hzs-resurrection-zip

Hotel Zelená Sedma II měl veliký potenciál. Začal jsem ho dělat před více jak dvěma lety a na tehdejší dobu byl ještě prošpikován nadčasovým humorem vycházejícím z absurdního státního zřizení, které spíš připomínalo totalitní paradise, než život ve svobodě. Prostě to byl jasný návrat k éře, v které se odehrával HZS, ale v budoucnosti. Ale pak nastal problém. Vylíhli se různí Diensbiertové a než by člověk řekl švec, spousta z nadčasových humorných situací se stala realitou. No a to už není, přiznejme si, prdel...

V ZIP souboru najdete poslední verzi HZS II, tabulku s předměty, popisy a zeleně označenými plochami, co už je hotové. Také tam najdete nascanovanou mapu s vysvětlivkami. A nyní už příběh našeho hrdiny:


Ráno jsi seděl na záchodě a přemýšlel o nových regulích, které dorazily k vám do Šumavského parku, zatímco se před tebou vznášel JajFoun X s funkcí inteligentní levitace a neustále ti zadával povely skrz aplikaci Serü - tlač, povol, tlač, povol... Možná bys ho i poslouchal, ale ty regule, které jsi včera zahlédl na šéfově stole... Ty ti nedovolovaly myslet na nic jiného. Co je v té obálce s nápisem "SOVERSHENNO SEKRETNO"? A proč se kvůli tomu na dnešek svolává porada jen pro vybrané? A neměl bys přeci jen tlačit?

V tom se ozval JajFoun X: "Pro tento den jste vyčerpal počet vyměšovacích cyklů dle direktivy 25/457/85 vydané ÚVKSČ ze dne 17. 3. 2018. Okamžitě ukončete svůj defekační proces, ohodnoťte jeho dnešní kvalitu na OsobaKnyhy.ru a opusťte toaletu. Upozorňuji, že dle direktivy 13/474/86 vydané ÚVKSČ ze dne 12. 5. 2017, bude z Vaší stolice před spláchnutím odebrán vzorek a ten odeslán na Institut Čistého Soudružškého Zdraví pro další analýzu, zda konzumujete potraviny nařízené direktivou 85/4..."

Přestal jsi JajFoun X poslouchat, zalajkoval defekaci pro den 7. 8. 2021 a záchod se automaticky spláchnul. Potrubní poštou kolem tebe zasvištel vzorek stolice a ty ses přesunul k zrcadlu. "Doporučuji oholení, soudruhu vrchní správče.", ozvadl se opět JajFoun X poté, co ti oscanoval tvář a pokračoval: "Vrchní správce parku musí být vždy čistě oholený. Upozorňuji, že k holení můžete použít pouze výrobky schválené Ministerstvem pro rovnost občanů. Jsou to tyto: ETA Holinnya dlya cholovikiv II."

JajFoun X zmlknul. Žádné jiné přípravky pro holení totiž nejsou povoleny. Vytáhnuls tedy svůj ETA HDCHII na jaderný pohon a nechal ho bezbolestně upálit strniště, které ti přes noc vyrašilo. Ze zdi vyjel deradiační vysavač a odsál zbytky popela z tvé tváře. Ještě vyčistit zuby a budeš opět k světu. Přecijen si titul "Správce parku měsíce" nezískal desetkrát za sebou jen tak pro nic za nic. Musíš být fešák! Každé soudružce návštěvnici se z pohledu na tvůj úsměv musí automaticky srolovat sukně až po BOBRA (speciálně navržené univerzální spodní prádlo pro ženy vhodné do každého počasí - zkratka pochází z prvních písmen jmen autorů Bobošíková-Oleg-Břitník-Rým-Anastazow). Vytáhls tedy zubní pastu Perlivec s pivní příchutí a vůní zpoceného sedláka, zahřál kartáček v horkém palmovém oleji a dal se do čistění. Pasta lítala na všechny strany, jak usilovně si svůj chrup drhnul. Už abys byl na té poradě. Tajné dokumenty o nových regulích! To bude něco! Ještě rychlá kontrola čerstvě vyčištěného chrupu - správný odstín rudé barvy je tam - a hurá do práce.

Nasedls do služebního GAZu 8550 Levhart a frikulínsky zabouchl dveře těsně před tím, než se stihl nalevitovat i JajFoun X. "Soudruhu! Upozorňuji, že má maximální rychlost letu je omezena na 60 km/h!", ječel za tebou JajFoun X, zatímco si řezal zatáčky v Šumavském parku.



O 10km, 40L paliva a 12 minut později:

...brzdy skřípějí a tvůj služební vůz zastavuje vedle naleštěné limuzíny Tatra 715 AMG. "Co tu sakra dělá tohle auto? To jsem tu nikdy neviděl.", zamumlal sis pro sebe a všiml si tajného agenta postávajícího u vchodu do Hlavní boudy. Mlčky tě sjel pohledem a pokynul, aby si šel dovnitř. V tu chvíli doletěl tvůj JajFoun X a agent ho bezeslova sestřelil. Tvých osmnáct měsíčních platů se v mžiku rozletělo na několik kousků elektronického šrotu, přičemž baterie při dopadu na zem předvedla miniaturní termonukleární výbuch, který odnesl nějaký hmyz, co akorát hledal něco k snědku. S prapodivným pískotem zmizel v houští.

"Próóóóč!", vyhrkl si a propukl v usedavý pláč.
"Po poradě si vyzvedněte náhradní přístroj ve stánku se suvenýry. Nyní soudruhu pokračujte dovnitř nebo budete eliminován.", řekl skoro strojovým hlasem tajný agent.

Prošels netypicky potemnělou předsíní, přes místnost pro veřejnost a ubikace hostujících hlídačů parku až do velína. Seděl tam šéf a nějaký pán v tweedovém saku.

"Posaď se Františku.", řekl vážně šéf. Pán v saku rozevřel desky s přísně tajnými materiály, důležitě se do nich zadíval a povídá spisovným politickým dialektem: "Podívejte še šoudruži. Věc še má tak. Jak určitě víte, šoučáští parku je i Hotel u Želené Šedmy, který je od roku 1987 ž nám nežnámých důvodů obehnán vyšokou ždí. Díky 25 letému období těmné demokračie, kdy byla větčina dokumeňtů škarťována, nemáme ani nič v archívech. A to by, šoudruži, takhle nešlo. Čo když tam řádí nějačí podvratní živlové. Čo když je tam nějaká imperialištičká žákladna? Šamožrejmě šoudruži užnáte, že tam nemůžeme pošlat nějaké to komando. To by lid špožoroval a v očích veřejnošti byšme mohli vidět pochybnošti o tom, že máme vše takříkajíc pod kontrolou, že. Proto šoudruži, úkol nejvyšší! V tajnošti jeděn z váš muší proniknout do hotelu a žjištit, čo se tam děje. Ano, ano, šoudruži. Úkol je to na výšošt nebežpečný. Našli jšme útržky žpráv, které ši do švého deníku v roče 1987 napšal jištý šoudruh Kamil B., bohužel še tam toho moč nenecháželo. Šnad jen, že tam ráda ježdila šoudružka Vondráčková, ale ta už je dva roky mrtva. Od ní še tedy taky nič nedožvíme. Tak kdo ž váš to bude?

Šéf se zatvářil kysele a povída: "No tak snad. Tady František by mohl. Přecijen když je ten několikanásobný správce měsíce, že."

Moc se ti do toho nechtělo, ale pán v saku ihned kontroval: "Ano, ano. Františku. Doštanete hvěždičku do červené knížky, když tento navýšošt důležitý úkol šplníte. Šamožrejmě v plném utajení! Vyžvednete si věči ve škříňče 2b vedle v míštnošti. Takže jšme se dohodli. Češt šoudruži!"

"Čest!", pronesl radostně šéf, že tento úkol nepadl zrovna na něj. Popravdě ani ty si nebyl tak úplně zklamaný. Kolem té velké betonové zdi si chodil každý den a na hotel se po večerech zasněně díval ze svého okna. Ale co tě tam čeká? Jako správný soudruh správce měsíce to musíš zjistit!


Přílohy:
menu.png
menu.png [ 101.22 KiB | Zobrazeno 10524 krát ]

_________________
Amiga/Amstrad/Atari/Commodore/Mac/Nintendo/PS/PC/Sega/Tandy/ZX
Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 26.01.2016, 21:15 
Offline
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 19:30
Příspěvky: 210
Has thanked: 18 times
Been thanked: 48 times
Nooooooo tak a ještě ten zbytek? Nebo Holki přijedou znova.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 26.01.2016, 21:19 
Offline
Pan Generální
Uživatelský avatar

Registrován: 30.01.2014, 12:46
Příspěvky: 2757
Bydliště: Trutnovsko
Has thanked: 137 times
Been thanked: 270 times
Je néjaká možnost že to někdo dodělá do hratelné podoby ?

_________________
ZX 81, Zx Spectrum & microdrive, Sinclair QL 2xFDD 3,5´(SD-QL, QubIDE, SGC), ZX Spectrum +2, Didaktik M, Commodore C64 I , Commodore C64 II Ultimate cart, Commodore C128, Commodore Amiga 500, Amiga 600HD, Atari 800XL SDrive, Atari 520ST & HXC usb floppy emulator. --- XBOX 360, Playstation 2, XBox ONE, Oric atmos, Enterprise 128, a několik PC a notebooku.....


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 26.01.2016, 21:53 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11.05.2013, 23:48
Příspěvky: 10111
Bydliště: Praha
Has thanked: 1953 times
Been thanked: 1517 times
Já určitě ne. Musel by to být někdo, kdo dělá v AMOSu (kód je celkem přehledný) a najde si čas projít dosavadní stav. A samozřejmě ctít památku prvního dílu se zombie hotelem, jehož obyvatelé tam po uzavření zůstali.

_________________
Amiga/Amstrad/Atari/Commodore/Mac/Nintendo/PS/PC/Sega/Tandy/ZX


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 26.01.2016, 22:58 
Offline
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 19:30
Příspěvky: 210
Has thanked: 18 times
Been thanked: 48 times
No dodělat to asi není problém, v Amosu se vyznám, ale ten čas na to ňák není, no sám mám rozdělaný asi tři věci.

Kdybych se do toho pustil tak si samozřejmě vezmu ke konzultaci autora, žejo?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 26.01.2016, 23:46 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11.05.2013, 23:48
Příspěvky: 10111
Bydliště: Praha
Has thanked: 1953 times
Been thanked: 1517 times
JJ, konzultovat můžu :-)

_________________
Amiga/Amstrad/Atari/Commodore/Mac/Nintendo/PS/PC/Sega/Tandy/ZX


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 28.01.2016, 17:16 
Offline
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 19:30
Příspěvky: 210
Has thanked: 18 times
Been thanked: 48 times
No tak se tedy připrav na konzultace, se tím trošku prokousávám... Zase tak složitý na pochopení to není, teda jestli bych to měl zkusit dorazit. Na letošní vánoce by to bejt mohlo.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz