OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

Registrace na OCP IV ZDE!

Právě je 21 říj 2018, 21:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: OS 3.9 s BB1 a 2
PříspěvekNapsal: 17 črc 2018, 19:21 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 kvě 2013, 13:19
Příspěvky: 919
Bydliště: Kutna York
Has thanked: 100 times
Been thanked: 158 times
neměl by někdo prosím čistou instalaci OS 3.9 s BB 1 a 2 ( pro 060 a hires) ? A hodil by to někdo do zipu (ne HDF, jen ty soubory) a neuožil na chvilku někam ? :) Mě se to prostě nedaří nainstalovat ani podle návodů, které sem našel, buď mi to po bootu nevidí to CD, nebo mi to nenajde ten partition kam to chci, nebo mi to píše že nemám tu správnou verzi OS 3.9 (mám stažené 3 různé), já už prostě nevim a patlám se s tim už týdny :)

_________________
Atari 130XE, 800XE, Covox, Stereo, VBXE, U1Mb, NUXX, SIDE II, XC12T, XC11, 2x XF551, Ultimate Cart, M.Dadok 64k
Atari STe 4Mb, Ultrasatan
A500 1Mb, A520, Mandrax FD3C
A1200, Blizz 060/72/128, Blizz 030 IV 50/32
Jaguar, JAGCD, Skunk, PROcontroller, 1x normal, 1x autofire
Playstation 1, Dreamcast, XBOX 250Gb, XBOX 360 320Gb
SC1224, SC1425, C1081, C1085S-D3


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: OS 3.9 s BB1 a 2
PříspěvekNapsal: 17 črc 2018, 23:28 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2013, 22:48
Příspěvky: 7459
Bydliště: Praha
Has thanked: 932 times
Been thanked: 874 times
No... Kdyby sis stáhl tu z OCFTP, tak bys ji v klidu nainstaloval. Sice to chce předtím OS3.1 s nějakým tím CDFS ovladačem, ale mám dojem, že jsem ho instaloval i via WinUAE a pak přetáhl obsah na flasku nebo za pomoci boot diskety OS4.1 classic. Jestli se ti nechce instalovat, tak si stáhni instalačku Amithlonu a vykopíruj jen adresář OS3.9.

_________________
Integrovat muslimy s Evropany je jako integrovat ovce s vlky.
Call me Mr.Hellwide!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: OS 3.9 s BB1 a 2
PříspěvekNapsal: 19 črc 2018, 06:30 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 kvě 2013, 13:19
Příspěvky: 919
Bydliště: Kutna York
Has thanked: 100 times
Been thanked: 158 times
misticjoe píše:
Jestli se ti nechce instalovat, tak si stáhni instalačku Amithlonu a vykopíruj jen adresář OS3.9.


díky za rady :) stáhl sem si dvě verze Amithlonu, prolezl adresáře, ale OS 3.9 tak nějak nenacházím :) Nejmenuje se to jinak ?

_________________
Atari 130XE, 800XE, Covox, Stereo, VBXE, U1Mb, NUXX, SIDE II, XC12T, XC11, 2x XF551, Ultimate Cart, M.Dadok 64k
Atari STe 4Mb, Ultrasatan
A500 1Mb, A520, Mandrax FD3C
A1200, Blizz 060/72/128, Blizz 030 IV 50/32
Jaguar, JAGCD, Skunk, PROcontroller, 1x normal, 1x autofire
Playstation 1, Dreamcast, XBOX 250Gb, XBOX 360 320Gb
SC1224, SC1425, C1081, C1085S-D3


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: OS 3.9 s BB1 a 2
PříspěvekNapsal: 19 črc 2018, 17:27 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2013, 22:48
Příspěvky: 7459
Bydliště: Praha
Has thanked: 932 times
Been thanked: 874 times
Aha, tak to se omlouvám. Měl jsem za to, že je ten OS3.9 rovnou použitelný a ona je to instalačka v LHA.

_________________
Integrovat muslimy s Evropany je jako integrovat ovce s vlky.
Call me Mr.Hellwide!


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz