OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

Zptky do minulosti!

Právě je 09.03.2021, 13:06

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: WHDLoad je freeware
PříspěvekNapsal: 24.12.2015, 22:33 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 05.04.2013, 15:29
Příspěvky: 2178
Bydliště: Starý Vestec
Has thanked: 329 times
Been thanked: 356 times
Od verze 18.2 je WHDLoad free, registrace jiz neni mozna. Kdo ma registracni klic, tak se mu nadale bude pri startu zobrazovat jmeno. Je to dobra zprava, ale doufam, ze to nepovede k utlumu vyvoje.

_________________
Amiga Sinclair Didaktik Sam_Coupé Enterprise SAM440ep μA1 MacBook_Air Mac_Mini_MOS CPC Atari MSX Acorn C64 PC PSP PS3

http://party.oldcomp.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: WHDLoad je freeware
PříspěvekNapsal: 24.12.2015, 23:14 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11.05.2013, 23:48
Příspěvky: 9291
Bydliště: Praha
Has thanked: 1413 times
Been thanked: 1112 times
Pane jo, tak to jsem nečekal. Je tam nějaké vysvětlení? Po 16.9 jsem měl určité potíže s kompatibilitou u starších slaves. Možná bych se nedivil, kdyby se s novějšími a novějšími verzemi ty problémy nabalovaly.

_________________
Blue Lives Matter


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: WHDLoad je freeware
PříspěvekNapsal: 25.12.2015, 10:08 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 21:39
Příspěvky: 1859
Bydliště: Praha
Has thanked: 78 times
Been thanked: 213 times
Ja pouzivam tak 5 verzi soucasne, aby mi jelo co potrebuji.

Jinak me to prekvapuje, tohle je soft, ktery stoji za jakekoliv penize.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: WHDLoad je freeware
PříspěvekNapsal: 26.12.2015, 23:56 
Offline
Radil

Registrován: 11.12.2013, 17:35
Příspěvky: 325
Has thanked: 31 times
Been thanked: 25 times
No tak říká se, že existuje určité kvantum peněz, kterého když člověk dosáhne, tak už dál nemusí dělat za peníze... ale stále nevěřím tomu, že tvorbou software pro Amigu se dá tohoto bodu dosáhnout.

_________________
Cesta k osvícení: Commodore 64 / Atari 800XE / Atari XEGS / Amiga 500 / Amiga 1200 / PMD 85


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: WHDLoad je freeware
PříspěvekNapsal: 27.12.2015, 09:57 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11.05.2013, 23:48
Příspěvky: 9291
Bydliště: Praha
Has thanked: 1413 times
Been thanked: 1112 times
Spíš počtem registrací už dosáhli nějakého maxima, které se dá odvodit dejme tomu z počtu průměrného počtu stažení WHDload a zakombinování množství uniklých klíčů na netu. A jestli si nové verze registroval tak jeden člověk za měsíc, tak to nemají ani na pravidelné brambůrky k pivku.

_________________
Blue Lives Matter


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: WHDLoad je freeware
PříspěvekNapsal: 27.12.2015, 16:41 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 21:39
Příspěvky: 1859
Bydliště: Praha
Has thanked: 78 times
Been thanked: 213 times
Asi tak, nejspis to proste uz nikdo neregistroval, navic krome toho zdrzeni na zacatku, to fungovalo bez omezeni i tak.

Kazdopadne hezke gesto, rekl bych vzacne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: WHDLoad je freeware
PříspěvekNapsal: 30.12.2015, 09:39 
Offline
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 27.08.2015, 09:12
Příspěvky: 235
Has thanked: 64 times
Been thanked: 62 times
No a to už jsem si to chtěl koupit za bitcoiny :-) Ale podle zkušeností z jiných projektů, jak je něco zdarma, nikdo si toho neváží...

_________________
Commodore C64 + 1541-II + datasette + EF3 / Amiga 500 KS 2.05 + gary RAM / Amiga 600 KS 3.1 + 4 MB RAM (slot+pcmcia) + CF / Amiga 1200 KS 3.1 + FPU + RTC + 4/8 MB RAM + CF / Amiga 4000T (68060@50) KS 3.1 + Fastline Z3 + Picasso IV + 40 GB IDE / Amiga 2000 KS 1.3/3.1 + 8 MB RAM + 52MB SCSI / 486DX2@66


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: WHDLoad je freeware
PříspěvekNapsal: 13.02.2021, 17:57 
Offline
Kecálek

Registrován: 13.05.2013, 15:52
Příspěvky: 153
Has thanked: 5 times
Been thanked: 35 times
Tak už jsem si po pár letech taky všimnul. Nejdříve jsem musel googlit, jak smazat starej WHD, protože to už je 100 let co jsem něco odstraňoval. Pak jsem si lámal hlavu, kam že se to ty .adf soubory kopírujou. Naštěstí jsem našel sklad předpřipravenejch her a už je přes WinUAE sypu na kartu:

:arrow: https://archive.org/download/Amiga_WHD_Games

_________________
Amiga 1200 HD, Blizzard 1260/50, 64MB RAM, Sinclair ZX Spectrum 128K +2B, 2GB CF-Ide


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz