OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů
Právě je 21 črc 2018, 08:34

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra


Hlašte, prosím, neaktivní témata. Po uskutečnění transakce napište krátké hodnocení k uživateli. Jeden uživatel = jedno hodnotící téma.



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Potřebuji AT desktop
PříspěvekNapsal: 18 čer 2018, 20:51 
Offline
Radil

Registrován: 26 dub 2015, 19:26
Příspěvky: 351
Bydliště: Olomouc
Has thanked: 1 time
Been thanked: 30 times
Obracím se proto na širší fóru. Kdyby někdo narazil na něco levnějšího, bedna nemusí být ani moc pohledná. Potřebuji "nastěhovat" 286-ku.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Potřebuji AT desktop
PříspěvekNapsal: 18 čer 2018, 21:00 
Offline
Profík

Registrován: 18 dub 2017, 11:55
Příspěvky: 561
Has thanked: 93 times
Been thanked: 18 times
ESCOM desktop ;).
https://pc.bazos.sk/inzerat/87019055/Hi ... -ESCOM.php


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Potřebuji AT desktop
PříspěvekNapsal: 18 čer 2018, 21:03 
Offline
Profík

Registrován: 18 dub 2017, 11:55
Příspěvky: 561
Has thanked: 93 times
Been thanked: 18 times
Tower:
https://pc.bazos.sk/inzerat/86871664/Hi ... ASE-AT.php


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Potřebuji AT desktop
PříspěvekNapsal: 19 čer 2018, 06:04 
Offline
Radil

Registrován: 26 dub 2015, 19:26
Příspěvky: 351
Bydliště: Olomouc
Has thanked: 1 time
Been thanked: 30 times
Tu první bych bral hned, ale poštovné ze Slovenska vychází dalších 12€.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Potřebuji AT desktop
PříspěvekNapsal: 19 čer 2018, 08:03 
Offline
Kecka
Uživatelský avatar

Registrován: 02 zář 2014, 20:50
Příspěvky: 50
Bydliště: Dolní Dunajovice
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times
No chtěl jsem sem dát taky poptávku na nějakou pěknou bednu pro 286/20MHz, ale koukám, že poptávka je větší než jsem si myslel :-D

_________________
http://www.clous.cz/
https://www.youtube.com/c/Clous


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Potřebuji AT desktop
PříspěvekNapsal: 19 čer 2018, 09:06 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 06 říj 2015, 16:37
Příspěvky: 1417
Bydliště: Praha východ
Has thanked: 7 times
Been thanked: 93 times
tridé píše:


Takováto skříň se vloni v září vydražila na německém eBay za 125 euro a byl o ní dost boj. Bylo 14 zájemců. Též jsem se účastnil, ale skončil jsem v polovině. Dost zájemců mne předběhlo.

_________________
Hyperinzerce - co nabízím k prodeji

ComputerAsylum - web
Twitter: https://twitter.com/COMPUTERASYLUM
Pinterest: https://www.pinterest.co.uk/COMPUTERASYLUM/
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Potřebuji AT desktop
PříspěvekNapsal: 19 čer 2018, 09:20 
Offline
Pan Generální
Uživatelský avatar

Registrován: 28 led 2016, 22:57
Příspěvky: 2342
Has thanked: 111 times
Been thanked: 145 times
Samotnou bednu jsem na eBay.de uz dlouho nevidel. Pokud ji koupis se strevama, a bude to genericka bedna (to jest standardni zdroj a mainboard), tak minimalne 50 EUR. Vetsina desktopu na eBay je na specialni board.
Bral bych ten z Bazose, za ty prachy je to kauf roku :) Sam o ni uvazuju, do Martina to mam kousek :)

_________________
ZX-81, ZX Spectrum, ZX Spectrum+, ZX Spectrum+2, Sinclair QL, Timex 1000 / 1500, CPC464, CPC6128, GX4000, Atari 2600 / 2600Jr, 600XL / 800XL / 130XE, Atari 260ST / 520ST / 1040ST / 1040STE / Mega / MegaSTE, C16, C64, C128, C128D, Amiga A500, Macintosh IIcx / IIvx / SE / LC II / 630 / 7300 / PowerMac G3 / G4 / G5, Laser210-8k / VZ200, Philips VG8010/8020, Canon V-20, Sony HitBit, Sanyo MPC-100, TI 99/4A, Didaktik Gama / M, IQ 151, PMD-85, MZ-700, PCW8256, Acorn Electron, CoCo, CoCo2, Oric Atmos, SGI Indy / Octane 2 / O2 / Indigo 2, HP-9000 715/80 a 715/100, IBM RS6000, Thomson MO5 / MO5E / MO6 / TO8, Dragon 32, Matra Alice, IBM PS/2 Model 30


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Potřebuji AT desktop
PříspěvekNapsal: 19 čer 2018, 10:07 
Offline
Kecka
Uživatelský avatar

Registrován: 02 zář 2014, 20:50
Příspěvky: 50
Bydliště: Dolní Dunajovice
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times
ESCOM mám rád, ale jen bedna nestačí. Mám dva počítače ESCOM Junior a Happy PC. Jsou hezky dobové, polepené a mají štítky. Mít značkovou bednu, dávat tam cizí střeva, to nic pro mě :-) Já bych chtěl nějaký klidně obyč desktop, pokud možno s LCD, aby tam svítilo 20MHz. Bude to ale asi problém koukám, tak asi ji zatím dám do klasického toweru.

_________________
http://www.clous.cz/
https://www.youtube.com/c/Clous


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Potřebuji AT desktop
PříspěvekNapsal: 19 čer 2018, 14:14 
Offline
Profík

Registrován: 18 dub 2017, 11:55
Příspěvky: 561
Has thanked: 93 times
Been thanked: 18 times
Ten typek predava aj 386dx za 50euro kliknut na jeho meno...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Potřebuji AT desktop
PříspěvekNapsal: 19 čer 2018, 15:25 
Offline
Profík

Registrován: 12 kvě 2013, 18:31
Příspěvky: 724
Bydliště: České Budějovice
Has thanked: 621 times
Been thanked: 46 times
Někde ve sklepě mi překáží nějaký obyčejný minitower, třeba by se ti mohl hodit. Až ho najdu pošlu ti fotku.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Potřebuji AT desktop
PříspěvekNapsal: 19 čer 2018, 15:29 
Offline
Pan Štábní

Registrován: 16 čer 2014, 11:23
Příspěvky: 1802
Bydliště: Jesenice
Has thanked: 7 times
Been thanked: 105 times
A chceš desktop (v názvu), nebo minitower ?
Mám tu minidesktop, nepoužitý, ale aspoň za cenu nepoužitého zdroje.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Potřebuji AT desktop
PříspěvekNapsal: 19 čer 2018, 15:49 
Offline
Radil

Registrován: 26 dub 2015, 19:26
Příspěvky: 351
Bydliště: Olomouc
Has thanked: 1 time
Been thanked: 30 times
Chci desktop. Ten se na XT nebo 286-ku hodí. Minitower je asi za stovku na bazaru: https://www.sbazar.cz
Číslo inzerátu15454429.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Potřebuji AT desktop
PříspěvekNapsal: 19 čer 2018, 16:04 
Offline
Pan Štábní

Registrován: 16 čer 2014, 11:23
Příspěvky: 1802
Bydliště: Jesenice
Has thanked: 7 times
Been thanked: 105 times
A ten minidesktop ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Potřebuji AT desktop
PříspěvekNapsal: 19 čer 2018, 18:45 
Offline
Pan Generální
Uživatelský avatar

Registrován: 28 led 2016, 22:57
Příspěvky: 2342
Has thanked: 111 times
Been thanked: 145 times
A ten minidesktop vypada jak?

_________________
ZX-81, ZX Spectrum, ZX Spectrum+, ZX Spectrum+2, Sinclair QL, Timex 1000 / 1500, CPC464, CPC6128, GX4000, Atari 2600 / 2600Jr, 600XL / 800XL / 130XE, Atari 260ST / 520ST / 1040ST / 1040STE / Mega / MegaSTE, C16, C64, C128, C128D, Amiga A500, Macintosh IIcx / IIvx / SE / LC II / 630 / 7300 / PowerMac G3 / G4 / G5, Laser210-8k / VZ200, Philips VG8010/8020, Canon V-20, Sony HitBit, Sanyo MPC-100, TI 99/4A, Didaktik Gama / M, IQ 151, PMD-85, MZ-700, PCW8256, Acorn Electron, CoCo, CoCo2, Oric Atmos, SGI Indy / Octane 2 / O2 / Indigo 2, HP-9000 715/80 a 715/100, IBM RS6000, Thomson MO5 / MO5E / MO6 / TO8, Dragon 32, Matra Alice, IBM PS/2 Model 30


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Potřebuji AT desktop
PříspěvekNapsal: 19 čer 2018, 18:59 
Offline
Pan Štábní

Registrován: 16 čer 2014, 11:23
Příspěvky: 1802
Bydliště: Jesenice
Has thanked: 7 times
Been thanked: 105 times
Je placatej a ze předu má jednu 3,5".
Umí přes štafle v 5.pozici 3x ISA.
Je nový, 30. let starý :)

DX386/40 do něj mám připravenou, CD je zapotřebí přeskočit, nové porty až USB a SD.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz