OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

Registrujte se zde!

Právě je 14 lis 2018, 01:34

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Snapshot WB
PříspěvekNapsal: 16 bře 2015, 18:25 
Offline
Radil

Registrován: 30 zář 2014, 17:03
Příspěvky: 448
Bydliště: jižní Čechy
Has thanked: 115 times
Been thanked: 36 times
Nějak se mi ve WB neukládá velikost a pozice okna a seřazení drawerů. Dám snapshot all a po znovuotevření prd. Nemá to nějakou spojitost s info soubory? Všiml jsem si, že každý program má u draweru stejně pojmenovaný info soubor. K čemu slouží? Adresáře jsem připravoval v PC a potom jsem to kopíroval na flash. Není to tím? Jak případně vyrobit ty info soubory, každý má asi 900 B a asi rozkopírování jednoho a přejmenování dle potřeby nebude to pravé, "nulové" soubory se Amče asi taky líbit nebudou. Zdejší Amigisté to určitě mají v malíčku..... ;-)

Díky!!!

_________________
Commodore 64, 64C, 64G, ATARI 1040 STE, AMIGA 1200 (A1260/80), Amstrad CPC 6128, Acorn A3020, Didaktik GAMA '88 a '89, ZX 128.

PC: 286-20 MHz (4 MB RAM, Trident 1 MB, SB16), 386DX-40 MHz (FPU, 32 MB RAM, Mach32 2 MB, AWE32, CD-ROM), 486"DX5"-160 MHz (128 MB RAM, USB 2.0, SB16, CD-ROM), Pentium 233 MMX (262 MHz, 256 MB RAM, SiS315 32 MB, VooDoo2, SB16, DVD-ROM)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Snapshot WB
PříspěvekNapsal: 16 bře 2015, 19:16 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2013, 22:48
Příspěvky: 7527
Bydliště: Praha
Has thanked: 947 times
Been thanked: 886 times
Nooo... To by asi chtělo vidět. Každý soubor nebo adresář viditelný bez "show all" má ikonu, do které se právě zapisuje pozice. Že jsi to dělal na PC může být problém - občas se při kopírování rozhodí atributy - nemáš třeba zakázaný zápis u ikon? Jinak ikony jsou správně stejně pojmenované, např. adresář System má ikonu se jménem System.info. Ikony v sobě mají i informaci o jaký druh souboru se jedná, čili nemůžeš přiřadit jen kopírováním ikonu adresáře k např. textovému souboru.

_________________
"...they never believe me. They don't even believe me about you... You believe me, don't you, Abigail?"
Call me Mr.Hellwide!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Snapshot WB
PříspěvekNapsal: 17 bře 2015, 09:33 
Offline
Radil

Registrován: 30 zář 2014, 17:03
Příspěvky: 448
Bydliště: jižní Čechy
Has thanked: 115 times
Been thanked: 36 times
Tak to bylo tím, že jsem vytvářel adresáře v PC. Jakmile jsem vytvořil všechny šuplíky znovu přímo v Amize, tak už to funguje a Amiga s nimi už zachází jako s ikonami. :jump:

_________________
Commodore 64, 64C, 64G, ATARI 1040 STE, AMIGA 1200 (A1260/80), Amstrad CPC 6128, Acorn A3020, Didaktik GAMA '88 a '89, ZX 128.

PC: 286-20 MHz (4 MB RAM, Trident 1 MB, SB16), 386DX-40 MHz (FPU, 32 MB RAM, Mach32 2 MB, AWE32, CD-ROM), 486"DX5"-160 MHz (128 MB RAM, USB 2.0, SB16, CD-ROM), Pentium 233 MMX (262 MHz, 256 MB RAM, SiS315 32 MB, VooDoo2, SB16, DVD-ROM)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz