OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

Reklama!

Právě je 25 kvě 2019, 09:19

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Shadow warrior
PříspěvekNapsal: 14 zář 2016, 11:52 
Offline
Radil

Registrován: 30 zář 2014, 18:03
Příspěvky: 534
Bydliště: jižní Čechy
Has thanked: 143 times
Been thanked: 48 times
Vypadá to, že se někdo pustil do portování "šadoua". :thumbup:

https://www.youtube.com/watch?v=zDLGf3Fe7Xc

_________________
Commodore 64, 64C, 64G, ATARI 1040 STE, AMIGA 1200 (A1260/80), Amstrad CPC 6128, Acorn A3020, Didaktik GAMA '88 a '89, ZX 128.

PC: XT-V20-10 MHz, 286-20 MHz (4 MB RAM, Trident 1 MB, SB16), 386DX-40 MHz (FPU, 32 MB RAM, Mach32 2 MB, AWE32, CD-ROM), 486"DX5"-160 MHz (128 MB RAM, USB 2.0, SB16, CD-ROM), Pentium 233 MMX (262 MHz, 256 MB RAM, SiS315 32 MB, VooDoo2, SB16, DVD-ROM)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Shadow warrior
PříspěvekNapsal: 14 zář 2016, 12:09 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2013, 23:48
Příspěvky: 7981
Bydliště: Praha
Has thanked: 1077 times
Been thanked: 951 times
Pěkné. Ale asi ne moc optimalizované, když to chce Vampíra :-) Přitom to běží na Buildu, stejně jako Duke3D. Takže hádám, že rozumné hraní bude jen na VampireV2, WinUAE a RPi2-3.

_________________
"...they never believe me. They don't even believe me about you... You believe me, don't you, Abigail?"
Call me Mr.Hellwide!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Shadow warrior
PříspěvekNapsal: 14 zář 2016, 12:42 
Offline
Radil

Registrován: 30 zář 2014, 18:03
Příspěvky: 534
Bydliště: jižní Čechy
Has thanked: 143 times
Been thanked: 48 times
misticjoe píše:
Pěkné. Ale asi ne moc optimalizované, když to chce Vampíra :-) Přitom to běží na Buildu, stejně jako Duke3D. Takže hádám, že rozumné hraní bude jen na VampireV2, WinUAE a RPi2-3.


Hm, už to tak vypadá, plynule to na 68k nepůjde určitě. Ale zase by to tak úplně strašné nemuselo být. Pokud jsem četl správně, tak V2 je ekvivalentem 030/500 MHz. Pokud budu vycházet ze selského rozumu 030/50=cca 10 MIPS, tak V2 je 100 MIPS, což cca odpovídá 060/80 Mhz. A fakt je, že i ten Ďuk chodí na 060/80 s odřenejma ušima (7-17 fps). Tak uvidíme.....

_________________
Commodore 64, 64C, 64G, ATARI 1040 STE, AMIGA 1200 (A1260/80), Amstrad CPC 6128, Acorn A3020, Didaktik GAMA '88 a '89, ZX 128.

PC: XT-V20-10 MHz, 286-20 MHz (4 MB RAM, Trident 1 MB, SB16), 386DX-40 MHz (FPU, 32 MB RAM, Mach32 2 MB, AWE32, CD-ROM), 486"DX5"-160 MHz (128 MB RAM, USB 2.0, SB16, CD-ROM), Pentium 233 MMX (262 MHz, 256 MB RAM, SiS315 32 MB, VooDoo2, SB16, DVD-ROM)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Shadow warrior
PříspěvekNapsal: 14 zář 2016, 13:43 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2013, 23:48
Příspěvky: 7981
Bydliště: Praha
Has thanked: 1077 times
Been thanked: 951 times
Takhle to brát nemůžeš. Předně Phoenix2 jádro má výkon cca 210 MIPS a na reálné Amče to bude samozřejmě brzdit i chipset.

_________________
"...they never believe me. They don't even believe me about you... You believe me, don't you, Abigail?"
Call me Mr.Hellwide!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Shadow warrior
PříspěvekNapsal: 14 zář 2016, 13:57 
Offline
Radil

Registrován: 30 zář 2014, 18:03
Příspěvky: 534
Bydliště: jižní Čechy
Has thanked: 143 times
Been thanked: 48 times
Mno, asi budeš mít, jako profi amigoun pravdu. To, co píšeš jsem také našel. Ale prve jsem koukl na níže uvedenou stránku a tam by V2 měl mít okolo 100 MIPS....

https://oldschoolgameblog.com/2015/12/0 ... e-vampire/

_________________
Commodore 64, 64C, 64G, ATARI 1040 STE, AMIGA 1200 (A1260/80), Amstrad CPC 6128, Acorn A3020, Didaktik GAMA '88 a '89, ZX 128.

PC: XT-V20-10 MHz, 286-20 MHz (4 MB RAM, Trident 1 MB, SB16), 386DX-40 MHz (FPU, 32 MB RAM, Mach32 2 MB, AWE32, CD-ROM), 486"DX5"-160 MHz (128 MB RAM, USB 2.0, SB16, CD-ROM), Pentium 233 MMX (262 MHz, 256 MB RAM, SiS315 32 MB, VooDoo2, SB16, DVD-ROM)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Shadow warrior
PříspěvekNapsal: 14 zář 2016, 16:47 
Offline
Pan Generální
Uživatelský avatar

Registrován: 28 led 2016, 23:57
Příspěvky: 3092
Has thanked: 151 times
Been thanked: 239 times
Tak nevim... hrat PC hru portovanou na Amigu v PC emulatoru mi prijde jako trosku komplikovane :)

_________________
Nikdy nediskutujte s blbcem. Stáhne vás na svoji úroveň a vyhraje zkušeností.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz