OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

Reklama!

Právě je 19 pro 2018, 04:14

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Shadow warrior
PříspěvekNapsal: 14 zář 2016, 10:52 
Offline
Radil

Registrován: 30 zář 2014, 17:03
Příspěvky: 456
Bydliště: jižní Čechy
Has thanked: 118 times
Been thanked: 36 times
Vypadá to, že se někdo pustil do portování "šadoua". :thumbup:

https://www.youtube.com/watch?v=zDLGf3Fe7Xc

_________________
Commodore 64, 64C, 64G, ATARI 1040 STE, AMIGA 1200 (A1260/80), Amstrad CPC 6128, Acorn A3020, Didaktik GAMA '88 a '89, ZX 128.

PC: XT-V20-10 MHz, 286-20 MHz (4 MB RAM, Trident 1 MB, SB16), 386DX-40 MHz (FPU, 32 MB RAM, Mach32 2 MB, AWE32, CD-ROM), 486"DX5"-160 MHz (128 MB RAM, USB 2.0, SB16, CD-ROM), Pentium 233 MMX (262 MHz, 256 MB RAM, SiS315 32 MB, VooDoo2, SB16, DVD-ROM)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Shadow warrior
PříspěvekNapsal: 14 zář 2016, 11:09 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2013, 22:48
Příspěvky: 7611
Bydliště: Praha
Has thanked: 963 times
Been thanked: 893 times
Pěkné. Ale asi ne moc optimalizované, když to chce Vampíra :-) Přitom to běží na Buildu, stejně jako Duke3D. Takže hádám, že rozumné hraní bude jen na VampireV2, WinUAE a RPi2-3.

_________________
"...they never believe me. They don't even believe me about you... You believe me, don't you, Abigail?"
Call me Mr.Hellwide!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Shadow warrior
PříspěvekNapsal: 14 zář 2016, 11:42 
Offline
Radil

Registrován: 30 zář 2014, 17:03
Příspěvky: 456
Bydliště: jižní Čechy
Has thanked: 118 times
Been thanked: 36 times
misticjoe píše:
Pěkné. Ale asi ne moc optimalizované, když to chce Vampíra :-) Přitom to běží na Buildu, stejně jako Duke3D. Takže hádám, že rozumné hraní bude jen na VampireV2, WinUAE a RPi2-3.


Hm, už to tak vypadá, plynule to na 68k nepůjde určitě. Ale zase by to tak úplně strašné nemuselo být. Pokud jsem četl správně, tak V2 je ekvivalentem 030/500 MHz. Pokud budu vycházet ze selského rozumu 030/50=cca 10 MIPS, tak V2 je 100 MIPS, což cca odpovídá 060/80 Mhz. A fakt je, že i ten Ďuk chodí na 060/80 s odřenejma ušima (7-17 fps). Tak uvidíme.....

_________________
Commodore 64, 64C, 64G, ATARI 1040 STE, AMIGA 1200 (A1260/80), Amstrad CPC 6128, Acorn A3020, Didaktik GAMA '88 a '89, ZX 128.

PC: XT-V20-10 MHz, 286-20 MHz (4 MB RAM, Trident 1 MB, SB16), 386DX-40 MHz (FPU, 32 MB RAM, Mach32 2 MB, AWE32, CD-ROM), 486"DX5"-160 MHz (128 MB RAM, USB 2.0, SB16, CD-ROM), Pentium 233 MMX (262 MHz, 256 MB RAM, SiS315 32 MB, VooDoo2, SB16, DVD-ROM)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Shadow warrior
PříspěvekNapsal: 14 zář 2016, 12:43 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2013, 22:48
Příspěvky: 7611
Bydliště: Praha
Has thanked: 963 times
Been thanked: 893 times
Takhle to brát nemůžeš. Předně Phoenix2 jádro má výkon cca 210 MIPS a na reálné Amče to bude samozřejmě brzdit i chipset.

_________________
"...they never believe me. They don't even believe me about you... You believe me, don't you, Abigail?"
Call me Mr.Hellwide!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Shadow warrior
PříspěvekNapsal: 14 zář 2016, 12:57 
Offline
Radil

Registrován: 30 zář 2014, 17:03
Příspěvky: 456
Bydliště: jižní Čechy
Has thanked: 118 times
Been thanked: 36 times
Mno, asi budeš mít, jako profi amigoun pravdu. To, co píšeš jsem také našel. Ale prve jsem koukl na níže uvedenou stránku a tam by V2 měl mít okolo 100 MIPS....

https://oldschoolgameblog.com/2015/12/0 ... e-vampire/

_________________
Commodore 64, 64C, 64G, ATARI 1040 STE, AMIGA 1200 (A1260/80), Amstrad CPC 6128, Acorn A3020, Didaktik GAMA '88 a '89, ZX 128.

PC: XT-V20-10 MHz, 286-20 MHz (4 MB RAM, Trident 1 MB, SB16), 386DX-40 MHz (FPU, 32 MB RAM, Mach32 2 MB, AWE32, CD-ROM), 486"DX5"-160 MHz (128 MB RAM, USB 2.0, SB16, CD-ROM), Pentium 233 MMX (262 MHz, 256 MB RAM, SiS315 32 MB, VooDoo2, SB16, DVD-ROM)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Shadow warrior
PříspěvekNapsal: 14 zář 2016, 15:47 
Offline
Pan Generální
Uživatelský avatar

Registrován: 28 led 2016, 22:57
Příspěvky: 2683
Has thanked: 139 times
Been thanked: 186 times
Tak nevim... hrat PC hru portovanou na Amigu v PC emulatoru mi prijde jako trosku komplikovane :)

_________________
ZX-81, ZX Spectrum, ZX Spectrum+, ZX Spectrum+2, Sinclair QL, Timex 1000 / 1500, CPC464, CPC6128, GX4000, Atari 2600 / 2600Jr, 600XL / 800XL / 130XE, Atari 260ST / 520ST / 1040ST / 1040STE / Mega / MegaSTE, C16, C64, C128, C128D, Amiga A500, Macintosh IIcx / IIvx / SE / LC II / 630 / 7300 / PowerMac G3 / G4 / G5, Laser210-8k / VZ200, Philips VG8010/8020, Canon V-20, Sony HitBit, Sanyo MPC-100, TI 99/4A, Didaktik Gama / M, IQ 151, PMD-85, MZ-700, PCW8256, Acorn Electron, CoCo, CoCo2, Oric Atmos, SGI Indy / Octane 2 / O2 / Indigo 2, HP-9000 715/80 a 715/100, IBM RS6000, Thomson MO5 / MO5E / MO6 / TO8, Dragon 32, Matra Alice, IBM PS/2 Model 30


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz