OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

Old Comp Prty VI - 11. a 13. z 2020

Právě je 10.08.2020, 00:58

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: SIMMky pro IBMko
PříspěvekNapsal: 14.12.2013, 14:10 
Offline
Stydlín
Uživatelský avatar

Registrován: 14.12.2013, 13:40
Příspěvky: 6
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Zdravím, sháním dvě paměti IBM 4MB FPM 72-Pin SIMM Parity 60ns/70ns (někde se uvádí i 72ns) pro IBM PS/2 Model 55SX. Na eBay, Aukro a podobné e-bazary, kde jich je hafo, mě prosím neodkazujte, jednak preferuji České luhy a háje a pak, nemám na nich účet. Děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SIMMky pro IBMko
PříspěvekNapsal: 14.12.2013, 15:39 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 20:03
Příspěvky: 837
Bydliště: Praha
Has thanked: 171 times
Been thanked: 70 times
mam 2x 8 MB od IBM... netusim o nich nic vic, ale hazu fotku:
Obrázek

_________________
Uz jen G4 FW800 s USB2 / 2 GB RAM / Wi-Fi / PCI - SATA - Leopard
PC AT Cyrix M II/266, SCSI CD-RW + 2x SCSI HDD, 256 MB SDRAM, SB AWE 64


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SIMMky pro IBMko
PříspěvekNapsal: 14.12.2013, 18:23 
Offline
Stydlín
Uživatelský avatar

Registrován: 14.12.2013, 13:40
Příspěvky: 6
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Bohužel to IBMko zkousne max. 8 mega, takže sháním dvě 4 megový SIMMky, ale i tak díky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SIMMky pro IBMko
PříspěvekNapsal: 26.12.2013, 22:49 
Offline
Kecálek

Registrován: 12.05.2013, 20:01
Příspěvky: 180
Has thanked: 328 times
Been thanked: 21 times
LubikCZ píše:
Bohužel to IBMko zkousne max. 8 mega, takže sháním dvě 4 megový SIMMky, ale i tak díky.


Mam jedno IBM-ko, alebo bohuzial iba 1x 4MB.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SIMMky pro IBMko
PříspěvekNapsal: 26.12.2013, 22:56 
Offline
Stydlín
Uživatelský avatar

Registrován: 14.12.2013, 13:40
Příspěvky: 6
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
LubikCZ píše:
voodoo píše:
LubikCZ píše:
Bohužel to IBMko zkousne max. 8 mega, takže sháním dvě 4 megový SIMMky, ale i tak díky.


Mam jedno IBM-ko, alebo bohuzial iba 1x 4MB.


Ahoj, co to je za IBMko a šlape ti i s tou jednou SIMMkou a nechtěl by ses ho zbavit?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SIMMky pro IBMko
PříspěvekNapsal: 27.12.2013, 18:29 
Offline
Kecálek

Registrován: 12.05.2013, 20:01
Příspěvky: 180
Has thanked: 328 times
Been thanked: 21 times
Tak som ten SIMM hladal a uz ho nemam. Mal som ho v turbokarte pre Amigu - Mtec 1230. Kartu som uz predal a bohuzial s nou aj SIMM. Bol prilis velky tak som si nechal iny 4MB, ktory mal mensie rozmery :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SIMMky pro IBMko
PříspěvekNapsal: 28.12.2013, 00:50 
Offline
Stydlín
Uživatelský avatar

Registrován: 14.12.2013, 13:40
Příspěvky: 6
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
LubikCZ píše:
voodoo píše:
Tak som ten SIMM hladal a uz ho nemam. Mal som ho v turbokarte pre Amigu - Mtec 1230. Kartu som uz predal a bohuzial s nou aj SIMM. Bol prilis velky tak som si nechal iny 4MB, ktory mal mensie rozmery :(

Škoda, ale nedá se nic dělat, i tak díky.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz