OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů
Právě je 12 pro 2017, 07:29

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: BIOS pro ISA SCSI radic 53c416
PříspěvekNapsal: 18 lis 2017, 15:28 
Offline
Radil

Registrován: 26 kvě 2013, 13:18
Příspěvky: 398
Bydliště: Šalingrad
Has thanked: 47 times
Been thanked: 40 times
Hmm, mam v XT v 16bit radici pouzitym napul obyc 2GB cf kartu a XT ji vidi celou s plnou kapacitou a bez problemu s ni pracuje.
screeny jsou tady viewtopic.php?f=44&t=468&start=60


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BIOS pro ISA SCSI radic 53c416
PříspěvekNapsal: 18 lis 2017, 15:50 
Offline
Pan Štábní

Registrován: 16 čer 2014, 11:23
Příspěvky: 1289
Bydliště: Jesenice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 77 times
To tam máš ISA16 řadič strčenej jen do krátkýho slotu ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BIOS pro ISA SCSI radic 53c416
PříspěvekNapsal: 18 lis 2017, 16:11 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 28 led 2016, 22:57
Příspěvky: 1631
Has thanked: 76 times
Been thanked: 110 times
No pekne, kurva, pekne! Skoda, ze az do ledna budu v Hornich Uhrech (Besztercebánya), jinak bych se pustil do experimentovani. Vim, ze spousta sitovek, co mam, chodi v 8bit slotu, a rekl bych, ze i dost zvukovek, ale IDE radic me prekvapil.

_________________
ZX-81, ZX Spectrum, ZX Spectrum+, ZX Spectrum+2, Sinclair QL, Timex 1000 / 1500, CPC464, CPC6128, GX4000, Atari 2600 / 2600Jr, 600XL / 800XL / 130XE, Atari 260ST / 520ST / 1040ST / 1040STE / Mega / MegaSTE, C16, C64, C128, C128D, Amiga A500, Macintosh IIcx / IIvx / SE / LC II / 630 / 7300 / PowerMac G3 / G4 / G5, Laser210-8k / VZ200, Philips VG8010/8020, Canon V-20, Sony HitBit, Sanyo MPC-100, TI 99/4A, Didaktik Gama / M, IQ 151, PMD-85, MZ-700, PCW8256, Acorn Electron, CoCo, CoCo2, Oric Atmos, SGI Indy / Octane 2 / O2 / Indigo 2, HP-9000 715/80 a 715/100, IBM RS6000, Thomson MO5 / MO5E / MO6 / TO8, Dragon 32, Matra Alice, IBM PS/2 Model 30


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BIOS pro ISA SCSI radic 53c416
PříspěvekNapsal: 18 lis 2017, 20:31 
Offline
Radil

Registrován: 26 kvě 2013, 13:18
Příspěvky: 398
Bydliště: Šalingrad
Has thanked: 47 times
Been thanked: 40 times
danhard píše:
To tam máš ISA16 řadič strčenej jen do krátkýho slotu ?

Jo, normalne cast visi ve vzduchu. Stejne jako VGA a sitovka.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BIOS pro ISA SCSI radic 53c416
PříspěvekNapsal: 18 lis 2017, 20:49 
Offline
Pan Štábní

Registrován: 16 čer 2014, 11:23
Příspěvky: 1289
Bydliště: Jesenice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 77 times
Někde jsem vyčetl zapojení XTA kabelu.

RST B1 A1 GND
SD7 B2 A2 GND
SD6 B3 A3 GND
SD5 B4 A4 GND
SD4 B5 A5 GND
SD3 B6 A6 GND
SD2 B7 A7 GND
SD1 B8 A8 GND
SD0 B9 A9 GND
^CS1 B10 A10 GND
AEN B11 A11 GND
^IOW B12 A12 GND
^IOR B13 A13 GND
^DACK3 B14 A14 GND
DRQ3 B15 A15 GND
IRQ5 B16 A16 GND
A1 B17 A17 RSVD
A0 B18 A18 GND
^PRICS B19 A19 GND
^ACTIVE B20 A20 GND


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz