OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

Registrace na OCP IV ZDE!

Právě je 25 zář 2018, 01:50

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 03 črc 2018, 20:41 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 19:03
Příspěvky: 697
Bydliště: Praha
Has thanked: 140 times
Been thanked: 66 times
Ahoj, zkousim spustit MI2 Remastered z GOGu na ThinkPadu T60 (T7200 / 2,5 GB RAM / 64bit Win7 / grafika Intel 945) a "hodinu" to nabiha, pak se na pul vteriny otevre okno a hned se zavre - a to je vse... Na predchozim ntb (mel 4 GB DDR3 ale jen jednojadro CPU AMD nejaky - ale tusim, ze mel grafickou kartu, nejakou ATI) fungoval bez problemu... Netusite nekdo, kde muze byt chyba?
Diky

_________________
Zeman Putin's slut...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 04 črc 2018, 16:15 
Offline
Nemluva

Registrován: 11 čer 2018, 14:32
Příspěvky: 5
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time
System Requirements

OS: Windows XP® or Windows Vista®
Processor: Intel Pentium 4 3GHz or AMD Athlon 64 3000+
Memory: 256 MB RAM, 512 MB for Vista
Hard Disk Space: 1.8GB free hard drive space
Graphics: 128 MB with Shader Model 2.0 capability
Sound Card: DirectX® 9.0c compliant sound card
Controller Support: Xbox 360 controller


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 04 črc 2018, 17:47 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 07 črc 2013, 23:28
Příspěvky: 817
Has thanked: 113 times
Been thanked: 127 times
Asi zbytečná otázka, ale zkoušels nastavit režim kompatibility? Máma má tuhle plečku a Monkey Island 1 Special Edition naběhne prakticky okamžitě. Nevím teď v jakém to hraje rozlišení (a hloubce), ale co jsem teď googlil, tak rozlišení (plus rozlišení monitoru) a ovladače nVidia a AMD by v tom mohly hrát nezanedbatelnou roli.

Game won't launch

Special Edition is constantly crashing on me, Saying MISE.exe has stopped working when launching the game

Monkey Island 1 or 2 will not run on Windows 10

Edit po Petrově22 příspěvku níže: Často se zmiňuje downgrade na nižší verzi ovladačů grafiky, popř. celého systému.

_________________
より良い競争相手からソフトウェアを購入する (。◕‿‿◕。)


Naposledy upravil tomascz dne 04 črc 2018, 18:02, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 04 črc 2018, 17:52 
Offline
Profík

Registrován: 28 říj 2015, 19:07
Příspěvky: 615
Has thanked: 0 time
Been thanked: 48 times
Problem bude v te Intel grafice v chipsetu.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 04 črc 2018, 20:16 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2013, 22:48
Příspěvky: 7381
Bydliště: Praha
Has thanked: 910 times
Been thanked: 853 times
A nějaký LOG ta hra nemá? Jakože ve svém adresáři?

_________________
Integrovat muslimy s Evropany je jako integrovat ovce s vlky.
Call me Mr.Hellwide!


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 04 črc 2018, 20:33 
Offline
Radil

Registrován: 07 kvě 2014, 09:29
Příspěvky: 488
Has thanked: 11 times
Been thanked: 33 times
intergrovanou grafikou to asi nie je.
teraz som vyskusal (GOG verzia).
na notebooku s integrovanym Intel 4 series chipset. neviem, co to je presne za model ale ma to skoro 9 rokov.
funguje to na prvy sup.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 04 črc 2018, 20:36 
Offline
Radil

Registrován: 07 kvě 2014, 09:29
Příspěvky: 488
Has thanked: 11 times
Been thanked: 33 times
len doplnim CPU este horsie nez mas ty a W7.
offline instaler, akurat to preinstalovalo C++ runtime 2008. a na prvy krat funguje.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz