OldComp.cz
http://oldcomp.cz/

VirtuaBox+DOS+net
http://oldcomp.cz/viewtopic.php?f=54&t=6313
Stránka 11

Autor:  Trelix [ 13 kvě 2018, 07:51 ]
Předmět příspěvku:  VirtuaBox+DOS+net

Ahoj lidi, měl bych takový dotaz: Jak nejlépe nastavit ve VirtualBoxu v DOSu síť? Stačilo by připojení hostitel-host.

Autor:  Kubik [ 13 kvě 2018, 09:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: VirtuaBox+DOS+net

Rekl bych, ze staci zapnout podporu site, vybrat si vhodnej emulovanej adapter (v Advanced Settings) a potom v DOSu uz jen nainstalovat sitovou podporu podle vlastniho uvazeni (packet driver, Netboot disk, MS client)...
Co presne potrebujes uskutecnit?

Autor:  Trelix [ 13 kvě 2018, 09:27 ]
Předmět příspěvku:  Re: VirtuaBox+DOS+net

Uvažoval jsem, že v Commanderu (ve virtualu) v jednom okně otevřu např. C:(virtual) a vedle disk z PC abych mohl z DOSu kopírovat soubory.

Autor:  Doda [ 13 kvě 2018, 11:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: VirtuaBox+DOS+net

Rozchodit sdileni po siti v dosu, to neni jen tak. Proc nepouzijes dosbox? To je jen pro dos jednodussi.

Autor:  Mr.Holub [ 28 kvě 2018, 22:40 ]
Předmět příspěvku:  Re: VirtuaBox+DOS+net

Zkousel jsi toto?

https://www.brutman.com/mTCP/mTCP.html

Autor:  Trelix [ 31 kvě 2018, 09:46 ]
Předmět příspěvku:  Re: VirtuaBox+DOS+net

Mr.Holub píše:

To je velmi zajímavé, díky za info.
:speccy:

Stránka 11 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/