OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů
Právě je 23 kvě 2018, 09:57

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: FreeDOS / DOS VDI pre VirtualBox
PříspěvekNapsal: 29 lis 2015, 10:31 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 09 říj 2013, 18:04
Příspěvky: 718
Has thanked: 86 times
Been thanked: 28 times
Nemaáte niekto vyladený FreeDOS VDI súbor do VirtualBoxu? Mne sa na tom nedá spustiť Dune 2, lebo pani urodzená si pýta HIMEM.SYS a s FD náhrada sa mu asi nepáči. Prípadne môže byť aj DOS.

_________________
Sharp MZ-821
Milsa MZ-841


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FreeDOS / DOS VDI pre VirtualBox
PříspěvekNapsal: 29 lis 2015, 11:23 
Offline
Radil

Registrován: 26 kvě 2013, 13:18
Příspěvky: 438
Bydliště: Šalingrad
Has thanked: 53 times
Been thanked: 45 times
Používám DOsbox a jede to. Ale na pravý hraní mám výběr 386/486/P1 :)).


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FreeDOS / DOS VDI pre VirtualBox
PříspěvekNapsal: 29 lis 2015, 11:43 
Offline
Profík

Registrován: 07 kvě 2014, 00:21
Příspěvky: 798
Bydliště: Praha
Has thanked: 67 times
Been thanked: 183 times
Na vetusware.com určitě jsou obrazy instalaček. Stačí si vybrat verzi...

_________________
ZX80, ZX81, ZX Spectrum, ZX Spectrum +2, Didaktik M, PMD 85-1,2A,3, Olivetti Prodest PC 128, Acorn BBC Micro, PC-XT, Amiga 500


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz