OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

Zde me bt odkaz na vai retro prty

Právě je 04.12.2020, 03:11

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Manic Miner pro IQ151
PříspěvekNapsal: 12.07.2020, 11:19 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 20.02.2017, 01:17
Příspěvky: 713
Has thanked: 13 times
Been thanked: 27 times
vanthomas píše:
Rychlé video mobilem z reálného železa. První dva levely, dál to neumím :)


Ten druhý level osobně hraju tak, že ten nanuk (?) co je úplně dole beru jako první a pak se vracím nalevo a jdu nahoru. Tak mi to přijde rychlejší a přímočařejší.... Jo a na konci vyskočím z toho komína zpět a padnu rovnou napravo strmně dolů...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Manic Miner pro IQ151
PříspěvekNapsal: 15.10.2020, 16:00 
Offline
Pan Generální
Uživatelský avatar

Registrován: 30.01.2014, 12:46
Příspěvky: 2571
Bydliště: Trutnovsko
Has thanked: 106 times
Been thanked: 191 times
Snazim se to tozjet na real IQ ale ouha, taham z SD karty, natahnu jede zvuk, ale obraz nikde.
Co delam spatne?

V IQ mam strceny grafik, gbasic a video 32.

_________________
ZX 81, Zx Spectrum & microdrive, Sinclair QL 2xFDD 3,5´(SD-QL, QubIDE, SGC), ZX Spectrum +2, Didaktik M, Commodore C64 I , Commodore C64 II & Easy Flash I a III, Commodore C128, Commdore Amiga 500, Amiga 600HD, Atari 800XL SDrive, Atari 520ST & HXC usb floppy emulator. --- XBOX 360, Playstation 2 a několik PC a notebooku.....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Manic Miner pro IQ151
PříspěvekNapsal: 15.10.2020, 20:14 
Offline
Kecálek

Registrován: 26.11.2018, 16:59
Příspěvky: 83
Bydliště: Holešov
Has thanked: 0 time
Been thanked: 12 times
A grafik je v pohodě? když dáš v basicu FRAME udělá viditelný rámeček?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Manic Miner pro IQ151
PříspěvekNapsal: 15.10.2020, 20:41 
Offline
Pan Generální
Uživatelský avatar

Registrován: 30.01.2014, 12:46
Příspěvky: 2571
Bydliště: Trutnovsko
Has thanked: 106 times
Been thanked: 191 times
Zitra otestuji, dik za radu.

_________________
ZX 81, Zx Spectrum & microdrive, Sinclair QL 2xFDD 3,5´(SD-QL, QubIDE, SGC), ZX Spectrum +2, Didaktik M, Commodore C64 I , Commodore C64 II & Easy Flash I a III, Commodore C128, Commdore Amiga 500, Amiga 600HD, Atari 800XL SDrive, Atari 520ST & HXC usb floppy emulator. --- XBOX 360, Playstation 2 a několik PC a notebooku.....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Manic Miner pro IQ151
PříspěvekNapsal: 16.10.2020, 09:11 
Offline
Pan Generální
Uživatelský avatar

Registrován: 30.01.2014, 12:46
Příspěvky: 2571
Bydliště: Trutnovsko
Has thanked: 106 times
Been thanked: 191 times
l00k píše:
A grafik je v pohodě? když dáš v basicu FRAME udělá viditelný rámeček?


Tam bude asi problem, frame nic nedela, napise ready ale ramecek se nekona, nejaka rada?

_________________
ZX 81, Zx Spectrum & microdrive, Sinclair QL 2xFDD 3,5´(SD-QL, QubIDE, SGC), ZX Spectrum +2, Didaktik M, Commodore C64 I , Commodore C64 II & Easy Flash I a III, Commodore C128, Commdore Amiga 500, Amiga 600HD, Atari 800XL SDrive, Atari 520ST & HXC usb floppy emulator. --- XBOX 360, Playstation 2 a několik PC a notebooku.....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Manic Miner pro IQ151
PříspěvekNapsal: 16.10.2020, 11:09 
Offline
Kecálek

Registrován: 26.11.2018, 16:59
Příspěvky: 83
Bydliště: Holešov
Has thanked: 0 time
Been thanked: 12 times
zkusit jiný modul Grafik?

jinak ještě zkus v Basicu po tom FRAME dát VIDEO 1 (zapne zobrazení)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Manic Miner pro IQ151
PříspěvekNapsal: 18.10.2020, 16:40 
Offline
Pan Generální
Uživatelský avatar

Registrován: 30.01.2014, 12:46
Příspěvky: 2571
Bydliště: Trutnovsko
Has thanked: 106 times
Been thanked: 191 times
Jiný modul nemám, možná by stálo za to , udělat pro téma Modul Grafik extra vlákno ?
Modul jsem rozdělal, jediného brouka v patici vyndal, zandal a žádná odezva, modul prostě nic nezobrazuje.
Na povel FRAME a VIDEO 1 reaguje, ale nic nekreslí, nějaká rada co mohu otestovat ?

_________________
ZX 81, Zx Spectrum & microdrive, Sinclair QL 2xFDD 3,5´(SD-QL, QubIDE, SGC), ZX Spectrum +2, Didaktik M, Commodore C64 I , Commodore C64 II & Easy Flash I a III, Commodore C128, Commdore Amiga 500, Amiga 600HD, Atari 800XL SDrive, Atari 520ST & HXC usb floppy emulator. --- XBOX 360, Playstation 2 a několik PC a notebooku.....


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz