OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

Registrace na OCP IV ZDE!

Právě je 23 říj 2018, 22:14

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 116 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: rEVERz
PříspěvekNapsal: 14 črc 2018, 20:01 
Offline
Pan Štábní

Registrován: 25 kvě 2014, 11:29
Příspěvky: 1383
Bydliště: Praha
Has thanked: 182 times
Been thanked: 254 times
PG píše:
Mám tady jeden DELL Ultrasharp 2007FP, který by to měl zvládat, ale nemám to ověřené.
Ten DELL by jít měl i podle info na AA, přemýšlel jsem o něm když byl na Bazosi.
Jen jsem o něm četl, že blbě fachají ty ostatní vstupy co má. Myslím s-video a composite - tobě jdou dobře ?
PG píše:
Tu Sophii ti závidím :-)
A proč si jí taky nepořídíš ?

_________________
Atari 65XE, 600XL, 800XL/XE, 130XE, 1200XL, XEGS
Commodore C64, C64C, C128, Plus/4
Amiga A600, A1200+Blizzard 060/50
ZX Spectrum, +2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: rEVERz
PříspěvekNapsal: 14 črc 2018, 21:39 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 18:27
Příspěvky: 990
Has thanked: 178 times
Been thanked: 117 times
Taky se mi to líbí. Dá se to někde koupit, nebo jsi mu psal přes Atariage?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: rEVERz
PříspěvekNapsal: 14 črc 2018, 22:07 
Offline
Pan Štábní

Registrován: 25 kvě 2014, 11:29
Příspěvky: 1383
Bydliště: Praha
Has thanked: 182 times
Been thanked: 254 times
Trafo píše:
Taky se mi to líbí. Dá se to někde koupit, nebo jsi mu psal přes Atariage?
No já přímo né neb tam nejsem registrovaný, ale ano, je to kupováno přes AA.

_________________
Atari 65XE, 600XL, 800XL/XE, 130XE, 1200XL, XEGS
Commodore C64, C64C, C128, Plus/4
Amiga A600, A1200+Blizzard 060/50
ZX Spectrum, +2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: rEVERz
PříspěvekNapsal: 15 črc 2018, 07:24 
Offline
Profík

Registrován: 18 dub 2017, 11:55
Příspěvky: 711
Has thanked: 132 times
Been thanked: 21 times
Antonia 4mb vyuziva 65816 len na ram ci aj urychluje ako Rapidus???


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: rEVERz
PříspěvekNapsal: 15 črc 2018, 15:07 
Offline
Pan Štábní

Registrován: 25 kvě 2014, 11:29
Příspěvky: 1383
Bydliště: Praha
Has thanked: 182 times
Been thanked: 254 times
tridé píše:
Antonia 4mb vyuziva 65816 len na ram ci aj urychluje ako Rapidus???
http://atariki.krap.pl/index.php/Antonia_4_MB

_________________
Atari 65XE, 600XL, 800XL/XE, 130XE, 1200XL, XEGS
Commodore C64, C64C, C128, Plus/4
Amiga A600, A1200+Blizzard 060/50
ZX Spectrum, +2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: rEVERz
PříspěvekNapsal: 16 črc 2018, 05:25 
Offline
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 18 kvě 2013, 18:08
Příspěvky: 156
Has thanked: 17 times
Been thanked: 38 times
rEVERz píše:
Tak jsem snad poprvé v životě pižlal "cokoli" do kejsu atárka - no fuj.
Tentokrát je to DVI výstup skrze Sophii(autor Jacek Żuk = Simius). Obraz na LCD vypadá stejně
tak jak když pustím emulátor - ostrý jak břitva. Ale to jsem nefotil, teda zde jen ta ďoura v kejsu.
Příloha:
Pižla.jpg

Ještě mám, jak jsem psal výše, RGB verzi Sophie, ale nějak mi více vyhovuje ta DVI. Asi půjde pryč...


Ja vim, ze nemas rad jakekoli pizlani do kejsu, ale todle vypada jak z tovarny - proste super :shock: . Ja kdyz jsem to uvidel tak jsem kontaktoval Simiuse a sel do toho taky. Kazdopadne uz jsem chtel jak Antonii tak Sophii nekdy na pocatku roku, ale nebylo nic k mani.

_________________
************************************************
AMIGA 1200D * ATARI 130XE 800XE 800XL * C64
************************************************


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: rEVERz
PříspěvekNapsal: 16 črc 2018, 08:11 
Offline
Pan Štábní

Registrován: 25 kvě 2014, 11:29
Příspěvky: 1383
Bydliště: Praha
Has thanked: 182 times
Been thanked: 254 times
Mr.Gorgos píše:
Ja vim, ze nemas rad jakekoli pizlani do kejsu, ale todle vypada jak z tovarny - proste super :shock: .
Blbé je, že jsem přišel takto o composite který používám asi nejčastěji. Ale asi tam těch pár součástek nějak nabastlim. Ta díra je zbytečně velká, ale limitovala mě díra od modulátoru. Destička s konektorem DVI je připájena na místo modulátoru přes jumperovou lištu.
Mr.Gorgos píše:
Ja kdyz jsem to uvidel tak jsem kontaktoval Simiuse a sel do toho taky. Kazdopadne uz jsem chtel jak Antonii tak Sophii nekdy na pocatku roku, ale nebylo nic k mani.
Ta Antonie není zlá, ale je třeba počítat s tím, že některé věci nemusí chodit. Přeci jen to není 100% Sally_compatible, hlavně když někdo použije nedokumentované instrukce apod. Tam žádné pižlání třeba není, nastavuje se přes SW.

_________________
Atari 65XE, 600XL, 800XL/XE, 130XE, 1200XL, XEGS
Commodore C64, C64C, C128, Plus/4
Amiga A600, A1200+Blizzard 060/50
ZX Spectrum, +2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: rEVERz
PříspěvekNapsal: 21 črc 2018, 18:37 
Offline
Pan Štábní

Registrován: 25 kvě 2014, 11:29
Příspěvky: 1383
Bydliště: Praha
Has thanked: 182 times
Been thanked: 254 times
Jen taková drobnost.
Pokud se vám válí doma nějaká ta Amiga s vyteklými koďany či akumulátory a napadlo by vás snad
oslovit mou osobu - nedělejte to. Těchto oprav mám opravdu už opravdu plné zuby :-(

Ale jinak s tím určitě něco dělejte, může to být pro ten stroj i konečná...

_________________
Atari 65XE, 600XL, 800XL/XE, 130XE, 1200XL, XEGS
Commodore C64, C64C, C128, Plus/4
Amiga A600, A1200+Blizzard 060/50
ZX Spectrum, +2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: rEVERz
PříspěvekNapsal: 24 črc 2018, 15:43 
Offline
Profík

Registrován: 12 kvě 2013, 18:31
Příspěvky: 740
Bydliště: České Budějovice
Has thanked: 644 times
Been thanked: 50 times
Amigisti jsou pěkná pakáž... :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: rEVERz
PříspěvekNapsal: 24 črc 2018, 17:02 
Offline
Radil
Uživatelský avatar

Registrován: 16 kvě 2013, 16:05
Příspěvky: 259
Bydliště: České Budějovice
Has thanked: 103 times
Been thanked: 72 times
rEVERz píše:
PG píše:
Mám tady jeden DELL Ultrasharp 2007FP, který by to měl zvládat, ale nemám to ověřené.
Ten DELL by jít měl i podle info na AA, přemýšlel jsem o něm když byl na Bazosi.
Jen jsem o něm četl, že blbě fachají ty ostatní vstupy co má. Myslím s-video a composite - tobě jdou dobře ?
PG píše:
Tu Sophii ti závidím :-)
A proč si jí taky nepořídíš ?

S-Video ani Composite jsem s 8-bit Atárkem nerozchodil, ale možná to ještě někdy zkusím. Falcon přes DVI fungoval.

_________________
Striving to master ANTIC, GTIA and POKEY since 1990.
Diamondz • h3x0r Deluxe • Mahjong XE • Marbled • Mashed Turtles • Millionaire • Mind Blast • Ocean Detox • Oilgame Deluxe • RGB • Rolltris • Speed Up! • Swapz • Thetris


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: rEVERz
PříspěvekNapsal: 02 říj 2018, 07:48 
Offline
Pan Štábní

Registrován: 25 kvě 2014, 11:29
Příspěvky: 1383
Bydliště: Praha
Has thanked: 182 times
Been thanked: 254 times
Tak nový přírustek po delší době - Atari 65XE bez ECI slotu.
Sice není "jak nová", ale jsem spokojen. Vzal jsem ji na ebay z Egypta a je PALová.
A má ten divnej layout co jsem chtěl ;-)

Stále mám ale smůlu s tou 8-mi stovkou, furt jsem nenarazil "na tu pravou" :-(

_________________
Atari 65XE, 600XL, 800XL/XE, 130XE, 1200XL, XEGS
Commodore C64, C64C, C128, Plus/4
Amiga A600, A1200+Blizzard 060/50
ZX Spectrum, +2


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 116 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz