OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

Registrace na OCP IV ZDE!

Právě je 24 říj 2018, 03:58

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Výstup .SNA ze SjAsm-u
PříspěvekNapsal: 27 lis 2013, 17:45 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 18:27
Příspěvky: 1110
Has thanked: 237 times
Been thanked: 227 times
Jak mám nastavit ve SjAsm-u (ver. 1.07 RC7), aby mi emulátor výstupní soubor .SNA spustil i s AY hudbou?
Mám ve zdrojáku řádek:

Kód:
DEVICE ZXSPECTRUM128


ale jakmile spustím přeložený kód vygenerovaný do .SNApu, tak se v emulátoru nastaví jako výchozí stroj Pentagon 128 a AY zvuk neslyším, i když je zapnutý. Zkoušeno ve Fuse a Spinu a oba se chovají stejně. Už jsem to tuším kdysi řešil, ale zapomněl jsem jak na to vyzrát.

_________________
Have you played ATARI today?
blog.tenshi.cz | 8-bitstuff.com | soundcloud | bandcamp


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Výstup .SNA ze SjAsm-u
PříspěvekNapsal: 27 lis 2013, 21:13 
Offline
Pan Štábní

Registrován: 22 kvě 2013, 20:14
Příspěvky: 1989
Bydliště: Bratislava
Has thanked: 218 times
Been thanked: 366 times
To vyzera na chybu v emulatore. Robim to presne tak isto, ale ked nahram SNA do RS32, vsetko pekne funguje a AY hudba hraje.
Btw.tiez nevidim dovod, preco by AY hudba nemala hrat ked je v emulatore nastaveny Pentagon 128...

Posli mi ten .SNAp, skusim ho v RS32.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Výstup .SNA ze SjAsm-u
PříspěvekNapsal: 28 lis 2013, 05:52 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 18:27
Příspěvky: 1110
Has thanked: 237 times
Been thanked: 227 times
Busy píše:
To vyzera na chybu v emulatore. Robim to presne tak isto, ale ked nahram SNA do RS32, vsetko pekne funguje a AY hudba hraje.
Btw.tiez nevidim dovod, preco by AY hudba nemala hrat ked je v emulatore nastaveny Pentagon 128...

Posli mi ten .SNAp, skusim ho v RS32.


Chyba byla na mojí straně, a to v programu. Hudební rutinku společně s IM2 jsem špatně nastavil. Teď už to funguje a intro na JHCon 2013 je z 99% hotové. :dthu:

_________________
Have you played ATARI today?
blog.tenshi.cz | 8-bitstuff.com | soundcloud | bandcamp


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Výstup .SNA ze SjAsm-u
PříspěvekNapsal: 28 lis 2013, 08:22 
Offline
Pan Štábní

Registrován: 22 kvě 2013, 20:14
Příspěvky: 1989
Bydliště: Bratislava
Has thanked: 218 times
Been thanked: 366 times
Aha, tak to je ten lepsi pripad. Uz sa tesim na to intro :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Výstup .SNA ze SjAsm-u
PříspěvekNapsal: 29 pro 2013, 11:46 
Offline
Pan Štábní

Registrován: 29 čer 2013, 15:52
Příspěvky: 1421
Has thanked: 15 times
Been thanked: 238 times
Kdyz se nekdo dostanete ke zkouseni nsapshotu, budu rad, kdyz to testnete obcas i na ESXDOSu. Puvodni prikaz SNAPLOAD jsem v ESXDOSU hodne upravoval, opravoval a rozsiroval. Mel by na tom byt ve spousteni snapshotu o neco lepe nez vetsina ostatnich emulatoru. (tedy az na par omezeni)

_________________
http://velesoft.speccy.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz