OldComp.cz
http://oldcomp.cz/

F*I*R*E na Harlequin 128 k
http://oldcomp.cz/viewtopic.php?f=38&t=5691
Stránka 11

Autor:  Tavic [ 13 lis 2017, 20:40 ]
Předmět příspěvku:  F*I*R*E na Harlequin 128 k

Nahraje se komplet a pak se resetuje. OUT 32765,48, USR 0 nic z toho nemá vliv. Neví někdo co s tim nebo je to hw specifikum?
(Ne že by ta hra byla tak super, ale ...)

Autor:  css [ 14 lis 2017, 19:21 ]
Předmět příspěvku:  Re: F*I*R*E na Harlequin 128 k

Ahoj, přesně stejný problém jsem měl u F.I.R.E. před pár lety, když jsem měl AY-interface s nedokonalým adresním dekodérem. Určitě docházelo k nějakým kolizím, díky čemuž se comp restartoval. Když jsem si postavil svůj interface, problém zmizel.

Autor:  Tavic [ 15 lis 2017, 11:55 ]
Předmět příspěvku:  Re: F*I*R*E na Harlequin 128 k

Harlequin má AY integrovaný, lze ho "nějak" odpojit?

Stránka 11 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/