OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů
Právě je 23 lis 2017, 16:06

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: F*I*R*E na Harlequin 128 k
PříspěvekNapsal: 13 lis 2017, 20:40 
Offline
Prvnička

Registrován: 05 srp 2017, 06:38
Příspěvky: 11
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Nahraje se komplet a pak se resetuje. OUT 32765,48, USR 0 nic z toho nemá vliv. Neví někdo co s tim nebo je to hw specifikum?
(Ne že by ta hra byla tak super, ale ...)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F*I*R*E na Harlequin 128 k
PříspěvekNapsal: 14 lis 2017, 19:21 
Offline
Kecka

Registrován: 15 kvě 2014, 14:24
Příspěvky: 53
Has thanked: 0 time
Been thanked: 25 times
Ahoj, přesně stejný problém jsem měl u F.I.R.E. před pár lety, když jsem měl AY-interface s nedokonalým adresním dekodérem. Určitě docházelo k nějakým kolizím, díky čemuž se comp restartoval. Když jsem si postavil svůj interface, problém zmizel.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F*I*R*E na Harlequin 128 k
PříspěvekNapsal: 15 lis 2017, 11:55 
Offline
Prvnička

Registrován: 05 srp 2017, 06:38
Příspěvky: 11
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Harlequin má AY integrovaný, lze ho "nějak" odpojit?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz