OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů
Právě je 22 črc 2018, 07:55

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Mam C-64II videovystup?
PříspěvekNapsal: 04 říj 2013, 22:01 
Offline
Kecka

Registrován: 21 zář 2013, 20:19
Příspěvky: 28
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time
Ahoj, snazime se s kamaradem zapojit C64-II do TV, ale nasli jsme jen RF vystup - ten nam nase TV ORAVA odmita naladit... Nevite, jestli ma C-64II i video vystup, ktery bysme vrzli jednoduse do SCARTu? Asi blba otazka, ale video vystup jsme nenasli...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mam C-64II videovysrtuip?
PříspěvekNapsal: 05 říj 2013, 00:02 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2013, 22:48
Příspěvky: 7150
Bydliště: Praha
Has thanked: 858 times
Been thanked: 828 times
Ano má :-)
http://www.ebay.co.uk/itm/Commodore-64- ... 19d1007ca1

_________________
Integrovat muslimy s Evropany je jako integrovat ovce s vlky.
Call me Mr.Hellwide!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mam C-64II videovysrtuip?
PříspěvekNapsal: 05 říj 2013, 00:15 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 13 kvě 2013, 09:52
Příspěvky: 1764
Bydliště: Mliecna draha
Has thanked: 20 times
Been thanked: 122 times
martin kalivoda píše:
Ahoj, snazime se s kamaradem zapojit C64-II do TV, ale nasli jsme jen RF vystup - ten nam nase TV ORAVA odmita naladit... Nevite, jestli ma C-64II i video vystup, ktery bysme vrzli jednoduse do SCARTu? Asi blba otazka, ale video vystup jsme nenasli...


A aj si ho hladal? Lebo pod tym konektorom je napisane "video" pre istotu som to prave skontroloval ;-)

A tu: http://www.cbmitapages.it/tecnico/C64scart.gif JE aj zapojenie. p.s. netreba zhanat ten ich specialny konektor staci klasicky 5-kolik.

_________________
Amiga 600 + a602, Amiga 600 PCB only, Commodore 64+ZZ-RAM V1.0 512k+C1541(18k RAM)+sd2iec +9.600 Rs232, Commodore 116 + 64k upgrade, ZX 81 ISSUE1 + ZX81XRAM

http://zz-indigo.mavipet.sk/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mam C-64II videovysrtuip?
PříspěvekNapsal: 05 říj 2013, 09:30 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 18:27
Příspěvky: 1094
Has thanked: 232 times
Been thanked: 212 times
ma, a ma i s-video vystup.

_________________
Have you played ATARI today?
blog.factor6.cz | about.me | 8-bitstuff.com | soundcloud | bandcamp


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mam C-64II videovysrtuip?
PříspěvekNapsal: 05 říj 2013, 09:43 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 13 kvě 2013, 09:52
Příspěvky: 1764
Bydliště: Mliecna draha
Has thanked: 20 times
Been thanked: 122 times
Factor6 píše:
ma, a ma i s-video vystup.


Na ten ale treba zohnat nie najstandardnejsi Konektor ;-)

_________________
Amiga 600 + a602, Amiga 600 PCB only, Commodore 64+ZZ-RAM V1.0 512k+C1541(18k RAM)+sd2iec +9.600 Rs232, Commodore 116 + 64k upgrade, ZX 81 ISSUE1 + ZX81XRAM

http://zz-indigo.mavipet.sk/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mam C-64II videovysrtuip?
PříspěvekNapsal: 05 říj 2013, 15:55 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 18:40
Příspěvky: 1614
Bydliště: Olomouc
Has thanked: 478 times
Been thanked: 340 times
zz_indigo píše:
Factor6 píše:
ma, a ma i s-video vystup.


Na ten ale treba zohnat nie najstandardnejsi Konektor ;-)


Co je na MiniDIN 4 nestandardniho?

_________________
www.atariportal.cz ~ www.krupkaj.cz/xgal ~ jaysoft.atari.org
>>> Atariada: 20. - 22. 4. 2018
>>> PLatariada: 8. - 10. 6. 2018


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mam C-64II videovystup?
PříspěvekNapsal: 05 říj 2013, 16:31 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 18:23
Příspěvky: 1189
Bydliště: Vsetín
Has thanked: 222 times
Been thanked: 408 times
S-video kabely zásadně řeším koupi hotového lisovaného kabelu, který rozstřihnu na půl a konektor osadím dle potřeby.

_________________
ZX Spectrum, Amiga


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mam C-64II videovystup?
PříspěvekNapsal: 05 říj 2013, 17:08 
Offline
Kecálek

Registrován: 12 kvě 2013, 21:24
Příspěvky: 211
Has thanked: 0 time
Been thanked: 45 times
Citace:
Co je na MiniDIN 4 nestandardniho?

Ten člověk měl asi na mysli druhý konec - osmikolík DIN.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mam C-64II videovystup?
PříspěvekNapsal: 05 říj 2013, 18:42 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 18:27
Příspěvky: 1094
Has thanked: 232 times
Been thanked: 212 times
solaris104 píše:
S-video kabely zásadně řeším koupi hotového lisovaného kabelu, který rozstřihnu na půl a konektor osadím dle potřeby.


ja taky

_________________
Have you played ATARI today?
blog.factor6.cz | about.me | 8-bitstuff.com | soundcloud | bandcamp


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mam C-64II videovysrtuip?
PříspěvekNapsal: 05 říj 2013, 20:10 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 13 kvě 2013, 09:52
Příspěvky: 1764
Bydliště: Mliecna draha
Has thanked: 20 times
Been thanked: 122 times
krupkaj píše:
zz_indigo píše:
Factor6 píše:
ma, a ma i s-video vystup.


Na ten ale treba zohnat nie najstandardnejsi Konektor ;-)


Co je na MiniDIN 4 nestandardniho?


Na nom nic ale zohnat DIN8 vo verzii podkovy a nie kruhu je vcelku problem.

_________________
Amiga 600 + a602, Amiga 600 PCB only, Commodore 64+ZZ-RAM V1.0 512k+C1541(18k RAM)+sd2iec +9.600 Rs232, Commodore 116 + 64k upgrade, ZX 81 ISSUE1 + ZX81XRAM

http://zz-indigo.mavipet.sk/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mam C-64II videovystup?
PříspěvekNapsal: 05 říj 2013, 20:31 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 18:23
Příspěvky: 1189
Bydliště: Vsetín
Has thanked: 222 times
Been thanked: 408 times
Ty 2 piny se jednoduše vysunou, protože jsou NC. A kdo je líný bastlit jako já, koupí si hotový kabel. Tam je mimochodem konektor s podkovou.
http://www.retrocomputershack.com/

_________________
ZX Spectrum, Amiga


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mam C-64II videovystup?
PříspěvekNapsal: 05 říj 2013, 22:16 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 13 kvě 2013, 09:52
Příspěvky: 1764
Bydliště: Mliecna draha
Has thanked: 20 times
Been thanked: 122 times
solaris104 píše:
Ty 2 piny se jednoduše vysunou, protože jsou NC. A kdo je líný bastlit jako já, koupí si hotový kabel. Tam je mimochodem konektor s podkovou.
http://www.retrocomputershack.com/


tiez moznost.len niesom si isty ci ten stredny kolik nieje u podkovy trosku inde ako u kruhu.

_________________
Amiga 600 + a602, Amiga 600 PCB only, Commodore 64+ZZ-RAM V1.0 512k+C1541(18k RAM)+sd2iec +9.600 Rs232, Commodore 116 + 64k upgrade, ZX 81 ISSUE1 + ZX81XRAM

http://zz-indigo.mavipet.sk/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz