OldComp.cz
http://oldcomp.cz/

JiffyDos
http://oldcomp.cz/viewtopic.php?f=29&t=292
Stránka 33

Autor:  sandokan [ 28 úno 2017, 13:58 ]
Předmět příspěvku:  Re: JiffyDos

o rozjel někdo JiffyDOS pod emulátorem?
warp jsem vyřešil, ale vždy když označím .prg soubor, tak mi emulátor odebere emulaci disketovky a nenajde to floppy

Autor:  Kiron [ 28 úno 2017, 14:20 ]
Předmět příspěvku:  Re: JiffyDos

Mám taky jeden dotaz: setkal se někdo s nutností vypínat JiffyDOS v disketovce 1541-II? Mile mě tam překvapila patice :)

Autor:  LHS [ 28 úno 2017, 19:21 ]
Předmět příspěvku:  Re: JiffyDos

Kiron píše:
Takových her bude více,který nějakým způsobem využívaly Tape/RS232 rutiny, který v JiffyDosu už neexistujou,proto už originální upgrade přišel s přepínačem.

No to nevim, programy co neschroupou Jiffydos bych já počítal na prstech ruky. Jestli to nebude tim Jiffy z cartridge (viz. poznámka o Černobylu)

Kiron píše:
o rozjel někdo JiffyDOS pod emulátorem?
warp jsem vyřešil, ale vždy když označím .prg soubor, tak mi emulátor odebere emulaci disketovky a nenajde to floppy

No jo, ale on C64 neumí nahrát .prg rovnou. V reálu musí být na disketě, když se z emulátoru nahrává přímo .prg na PC hadru, tak to je "nadstavba" toho emulátoru (a musí vypnout emulaci floppy). Aby běžela emulace floppy se vším všudy, musí být připojená D64.

Kiron píše:
Mám taky jeden dotaz: setkal se někdo s nutností vypínat JiffyDOS v disketovce 1541-II? Mile mě tam překvapila patice :)

Nou, jen semtam je potřeba vypnout v C64 (dle mých zkušeností).

Stránka 33 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/