OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů
Právě je 25 kvě 2018, 02:21

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 85 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 12 úno 2018, 00:43 
Offline
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 18 kvě 2013, 18:08
Příspěvky: 133
Has thanked: 14 times
Been thanked: 38 times
Otkin píše:
Škoda, že som zaváhal... :roll:
Ak by sa ešte niekedy robili ďalšie, radšej sa hlásim už teraz. :god:


Jak to tak pocitam tak jedna komplet stavebnice pro Tebe jeste zbyde ;) .

_________________
************************************************
AMIGA 1200D * ATARI 130XE 800XE 800XL * C64
************************************************


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 12 úno 2018, 01:42 
Offline
Kecka

Registrován: 17 kvě 2017, 11:13
Příspěvky: 59
Bydliště: Nováky, SK
Has thanked: 68 times
Been thanked: 11 times
Šupka! Tak to si ma veľmi potešil. :dcl:

_________________
8-bit
:atari:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 02 bře 2018, 08:56 
Offline
Radil

Registrován: 14 říj 2013, 22:12
Příspěvky: 283
Has thanked: 168 times
Been thanked: 15 times
zasilka v poradku dorazila :-)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 02 bře 2018, 09:24 
Offline
Radil

Registrován: 14 říj 2013, 22:12
Příspěvky: 283
Has thanked: 168 times
Been thanked: 15 times
mimochodem, nema nekdo podklady pro krabicku, ktera by sla vytisknout na 3d tiskarne?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 02 bře 2018, 11:20 
Offline
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 18 kvě 2013, 18:08
Příspěvky: 133
Has thanked: 14 times
Been thanked: 38 times
JohnBlbec píše:
mimochodem, nema nekdo podklady pro krabicku, ktera by sla vytisknout na 3d tiskarne?


Ja jsem taky o krabicce na 3D tisk premejslel. Mozna neco casem nakreslim v Blendru. Ale momentalne nemam moc casu, prioritne musim vyridit zbytek TF komu jsem slibil, protoze za tyden zase jedu na hory :) .

_________________
************************************************
AMIGA 1200D * ATARI 130XE 800XE 800XL * C64
************************************************


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 02 bře 2018, 15:14 
Offline
Radil

Registrován: 14 říj 2013, 22:12
Příspěvky: 283
Has thanked: 168 times
Been thanked: 15 times
pokud se mi povede nekde neco najit, prasknu to sem...

Mr.Gorgos píše:
JohnBlbec píše:
mimochodem, nema nekdo podklady pro krabicku, ktera by sla vytisknout na 3d tiskarne?


Ja jsem taky o krabicce na 3D tisk premejslel. Mozna neco casem nakreslim v Blendru. Ale momentalne nemam moc casu, prioritne musim vyridit zbytek TF komu jsem slibil, protoze za tyden zase jedu na hory :) .


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 03 bře 2018, 21:21 
Offline
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 18 kvě 2013, 18:08
Příspěvky: 133
Has thanked: 14 times
Been thanked: 38 times
Kdo si stavi Freezer sam tak cilem by melo byt zhruba to co je na obrazku :D .


Přílohy:
XE.jpg
XE.jpg [ 99.38 KiB | Zobrazeno 599 krát ]
XL.jpg
XL.jpg [ 94 KiB | Zobrazeno 599 krát ]

_________________
************************************************
AMIGA 1200D * ATARI 130XE 800XE 800XL * C64
************************************************
Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 06 bře 2018, 19:34 
Offline
Profík

Registrován: 12 kvě 2013, 18:31
Příspěvky: 712
Bydliště: České Budějovice
Has thanked: 614 times
Been thanked: 45 times
Bude ještě někdy nějaký ten freezer?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 07 bře 2018, 07:59 
Offline
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 18 kvě 2013, 18:08
Příspěvky: 133
Has thanked: 14 times
Been thanked: 38 times
Springy píše:
Bude ještě někdy nějaký ten freezer?


Jeden odrekl tudiz je jedna stavebnice volna.

_________________
************************************************
AMIGA 1200D * ATARI 130XE 800XE 800XL * C64
************************************************


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 07 bře 2018, 14:22 
Offline
Pan Štábní

Registrován: 25 kvě 2014, 11:29
Příspěvky: 1312
Bydliště: Praha
Has thanked: 174 times
Been thanked: 233 times
Tak já mám taky hotové dva kusy...
Tedy vééélmi děkuji za perfektně připravené stavebnice :thumbup:
Ještě je podrobím pořádnému testování, ale vypadají chodivě.

Příloha:
TFrezer.jpg
TFrezer.jpg [ 310.82 KiB | Zobrazeno 507 krát ]

_________________
Atari 600XL, 800XL/XE, 130XE, 1200XL, XEGS
Commodore C64, C64C, C128, Plus/4
Amiga A600, A1200+Blizzard 060/50
ZX Spectrum, +2


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 07 bře 2018, 14:37 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2013, 22:48
Příspěvky: 6995
Bydliště: Praha
Has thanked: 833 times
Been thanked: 814 times
IKEA! :-)

_________________
Integrovat muslimy s Evropany je jako integrovat ovce s vlky.
Call me Mr.Hellwide!


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 07 bře 2018, 14:52 
Offline
Pan Štábní

Registrován: 25 kvě 2014, 11:29
Příspěvky: 1312
Bydliště: Praha
Has thanked: 174 times
Been thanked: 233 times
misticjoe píše:
IKEA! :-)
Ty jsem čórnul manželce z kuchyňské váhy, tak pšššššt ;-)

_________________
Atari 600XL, 800XL/XE, 130XE, 1200XL, XEGS
Commodore C64, C64C, C128, Plus/4
Amiga A600, A1200+Blizzard 060/50
ZX Spectrum, +2


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 08 bře 2018, 12:08 
Offline
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 06 pro 2016, 17:38
Příspěvky: 153
Bydliště: Pezinok SK
Has thanked: 26 times
Been thanked: 8 times
Paraada kolofoniovy lak uz je pripraveny tesim sa na skladacku.

_________________
JIL 800XL SIO2SD ,C=64C SD2IEC×Jiffydos,DIDAKTIK GAMA ,DIDAKTIK M ,A500 1MB +Gotek
SNES ,N64 ,NGC ,Wii ,WiiU ,Switch ,PS ,PS2 ,PS3 ,GB ,GBP ,GBC ,GBA ,GBAsp ,DS ,DSL ,3DS


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 08 bře 2018, 13:11 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2013, 22:48
Příspěvky: 6995
Bydliště: Praha
Has thanked: 833 times
Been thanked: 814 times
rEVERz píše:
misticjoe píše:
IKEA! :-)
Ty jsem čórnul manželce z kuchyňské váhy, tak pšššššt ;-)

:mrblue: :mrblue: :mrblue: :jump:

_________________
Integrovat muslimy s Evropany je jako integrovat ovce s vlky.
Call me Mr.Hellwide!


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 09 bře 2018, 16:31 
Offline
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 06 pro 2016, 17:38
Příspěvky: 153
Bydliště: Pezinok SK
Has thanked: 26 times
Been thanked: 8 times
Cim ste to prgli ? Da sa to cez paralelny port ?
Ise mam.

_________________
JIL 800XL SIO2SD ,C=64C SD2IEC×Jiffydos,DIDAKTIK GAMA ,DIDAKTIK M ,A500 1MB +Gotek
SNES ,N64 ,NGC ,Wii ,WiiU ,Switch ,PS ,PS2 ,PS3 ,GB ,GBP ,GBC ,GBA ,GBAsp ,DS ,DSL ,3DS


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 85 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz