OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

Reklama!

Právě je 16 pro 2018, 22:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: BeeKey a BeePi
PříspěvekNapsal: 12 zář 2016, 21:15 
BeeKey je bootovatelne USB pre PC a MAC a RPi3 nieco ako Happiga pre RPi tento raz je to ale Atarko.

Viac tuna (ISO PC,MAC a IMG RPi3):
https://sites.google.com/site/emaappsar ... anymonakey

Atari-forum novinky:
http://atari-forum.com/viewtopic.php?f=8&t=29835

Manual:
https://sites.google.com/site/emaappsar ... the-manual

Je to v podstate 68040@350 MHz Atarko na RPi3 a 2GHz Atarko na Intel i3...

:atari: :ataracek: :atari: :ataracek: :atari: :ataracek: :atari:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: BeeKey a BeePi
PříspěvekNapsal: 14 zář 2016, 07:09 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 11 čer 2013, 14:27
Příspěvky: 1624
Has thanked: 1019 times
Been thanked: 284 times
Super, vypada to, ze jdou pouzit i programy po letech ozivene pro Firebee.
http://acp.atari.org/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BeeKey a BeePi
PříspěvekNapsal: 14 zář 2016, 09:44 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 18:40
Příspěvky: 1720
Bydliště: Olomouc
Has thanked: 521 times
Been thanked: 378 times
jenom poznamka, FireBee ma ted aktualni stranky tady: http://www.firebee.org

_________________
www.atariportal.cz ~ www.krupkaj.cz/xgal ~ jaysoft.atari.org
Obrázek Disketový magazin Flop


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BeeKey a BeePi
PříspěvekNapsal: 14 zář 2016, 16:12 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 11 čer 2013, 14:27
Příspěvky: 1624
Has thanked: 1019 times
Been thanked: 284 times
krupkaj píše:
jenom poznamka, FireBee ma ted aktualni stranky tady: http://www.firebee.org

Dik za opravu. Pred casem jsem na to pritom koukal, musim obcerstvit svou nahradni pamet na http://sam.speccy.cz/links.html
Premyslel jsem, co levnejsiho dat do jejich Mini-Case. Ted uz vim (teda az trochu zlevni z 83 €...).
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BeeKey a BeePi
PříspěvekNapsal: 14 zář 2016, 17:21 
Skusali ste aj na RPi3???


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: BeeKey a BeePi
PříspěvekNapsal: 14 zář 2016, 17:56 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2013, 22:48
Příspěvky: 7597
Bydliště: Praha
Has thanked: 960 times
Been thanked: 892 times
Na Macovi to chci zkusit. Ale jako ten hosting, kde to má, je peklo. 2 hodiny do konce u 1,2Gb souboru? Se posral?

_________________
"...they never believe me. They don't even believe me about you... You believe me, don't you, Abigail?"
Call me Mr.Hellwide!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BeeKey a BeePi
PříspěvekNapsal: 14 zář 2016, 18:16 
U mna vpohode. Ale mam len RPi a PC verziu.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: BeeKey a BeePi
PříspěvekNapsal: 14 zář 2016, 18:34 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 18:40
Příspěvky: 1720
Bydliště: Olomouc
Has thanked: 521 times
Been thanked: 378 times
ja to taky stahl behem chvilky

_________________
www.atariportal.cz ~ www.krupkaj.cz/xgal ~ jaysoft.atari.org
Obrázek Disketový magazin Flop


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BeeKey a BeePi
PříspěvekNapsal: 14 zář 2016, 20:25 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2013, 22:48
Příspěvky: 7597
Bydliště: Praha
Has thanked: 960 times
Been thanked: 892 times
Tak mě asi ten jeho hosting nemá rád nebo co. Každopádně ISO staženo, zítra smahnu a uvidím.

_________________
"...they never believe me. They don't even believe me about you... You believe me, don't you, Abigail?"
Call me Mr.Hellwide!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BeeKey a BeePi
PříspěvekNapsal: 16 zář 2016, 21:11 
Offline
Radil

Registrován: 12 kvě 2013, 20:24
Příspěvky: 310
Has thanked: 9 times
Been thanked: 41 times
Má tu vůbec někdo to Firebee?
přemýšlím k čemu je to dobré, je to přeci JEN hodně rychlé Atari ST (TOS/GEM) počítač
nemá to emulaci - čipy - z Falcona...?
....jako Atari fanda bych to i bral, ale ta cena je hrůzostrašná... :slint:

_________________
ex-STklub BRNO,SEGA Mega Drive, Sharp MZ 800, ZX emul,Commodore C64 kalkulátory HP/TI/FX, (PSP, PS2, X360)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BeeKey a BeePi
PříspěvekNapsal: 16 zář 2016, 22:22 
To skor si za tu cenu kup originalny Falcon 030...


Nahoru
  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz