OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

HVDOSdev2019!

Právě je 21 srp 2019, 18:16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Změna rozlišení obrazu
PříspěvekNapsal: 27 pro 2014, 00:10 
Offline
Pan Generální
Uživatelský avatar

Registrován: 30 led 2014, 12:46
Příspěvky: 2198
Bydliště: Trutnovsko
Has thanked: 79 times
Been thanked: 154 times
Pěkně prosím, jak donutím ST aby se přeplo do jiného jemnějšího 640×200 rozlišení abych mohl spustit programy které to potřebují?
Jde to nějak manuálně ?
Nahrál jsem jiný TOS z diskety a teď po resetu a načtení programu z diskety je obraz stále stejný.
Když nahraný TOS smažu a zapnu ST normálně a vložím stejnou disketu tak po bootu se obraz změní a lze program spustit.

_________________
ZX 81, Zx Spectrum & microdrive, Sinclair QL 2xFDD 3,5´(SD-QL, QubIDE, SGC), ZX Spectrum +2, Didaktik M, Commodore C64 I , Commodore C64 II & Easy Flash I a III, Commodore C128, Commdore Amiga 500, Amiga 600HD, Atari 800XL SDrive, Atari 520ST & HXC usb floppy emulator. --- XBOX 360, Playstation 2 a několik PC a notebooku.....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Změna rozlišení obrazu
PříspěvekNapsal: 27 pro 2014, 00:49 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 19:40
Příspěvky: 1786
Bydliště: Olomouc
Has thanked: 566 times
Been thanked: 427 times
Je to popsane v prirucce Atari ST. na CALPu zde
http://www.atari8.cz/calp/data/st_priru ... x.php?c=63

_________________
www.atariportal.cz ~ www.krupkaj.cz/xgal ~ jaysoft.atari.org
www.Atariada.cz >>> 12. - 14. 4. 2019 <<<
PL.Atariada.cz >>> 7. - 9. 6. 2019 <<<


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Změna rozlišení obrazu
PříspěvekNapsal: 27 pro 2014, 01:03 
Offline
Pan Generální
Uživatelský avatar

Registrován: 30 led 2014, 12:46
Příspěvky: 2198
Bydliště: Trutnovsko
Has thanked: 79 times
Been thanked: 154 times
krupkaj píše:
Je to popsane v prirucce Atari ST. na CALPu zde
http://www.atari8.cz/calp/data/st_priru ... x.php?c=63


Díky moc, nikde jsem to nemohl najít a ono to je přímo v tom menu :oops:

_________________
ZX 81, Zx Spectrum & microdrive, Sinclair QL 2xFDD 3,5´(SD-QL, QubIDE, SGC), ZX Spectrum +2, Didaktik M, Commodore C64 I , Commodore C64 II & Easy Flash I a III, Commodore C128, Commdore Amiga 500, Amiga 600HD, Atari 800XL SDrive, Atari 520ST & HXC usb floppy emulator. --- XBOX 360, Playstation 2 a několik PC a notebooku.....


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz