OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

Zde me bt odkaz na vai retro prty

Právě je 29.10.2020, 07:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Ultrasatan dovnitř...
PříspěvekNapsal: 16.10.2020, 13:56 
Offline
Pan Generální
Uživatelský avatar

Registrován: 11.06.2013, 15:27
Příspěvky: 2092
Has thanked: 1412 times
Been thanked: 406 times
Existuje nástavec/rámeček pro instalaci UltraSatana na místě FDD tak,
aby SD sloty ústily dírou pro disketu?

Našel jsem jen lidovky typu
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ultrasatan dovnitř...
PříspěvekNapsal: 18.10.2020, 12:46 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 19:40
Příspěvky: 1832
Bydliště: Olomouc
Has thanked: 609 times
Been thanked: 454 times
taky jsem o tom uvazoval, dat tam nad sebe UltraSatan a HxC nebo goteka. Navic je problerm, ze jsou UltraSatany 2, ja mam treba ty puvodni ze Slovenska. Zatim tam mam HxC na distancnim slkoupku. Ale ten ma diry ve stejne rozteci, jako Floppy

Blby, ze, se ta kombinace nevleze do sterbiny pro floppy, Ve Falconu uz je dira na cele 3.5" celo, tam to bude v pohode.

_________________
www.krupkaj.cz ~ www.atariportal.cz ~ jaysoft.atari.org


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ultrasatan dovnitř...
PříspěvekNapsal: 18.10.2020, 14:48 
Offline
Profík

Registrován: 12.05.2013, 22:24
Příspěvky: 907
Bydliště: u Prahy
Has thanked: 12 times
Been thanked: 186 times
krupkaj píše:
Ve Falconu uz je dira na cele 3.5" celo, tam to bude v pohode.

Nejen ve Falconu, já ji mám i normálně v STe.
A nejsem sám:
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ultrasatan dovnitř...
PříspěvekNapsal: 18.10.2020, 15:41 
Offline
Pan Generální
Uživatelský avatar

Registrován: 11.06.2013, 15:27
Příspěvky: 2092
Has thanked: 1412 times
Been thanked: 406 times
Nastavec pro satana posazeneho na goteka uz existuje.

Ja myslim jen na instalaci UltraSatana (bez FDD i bez goteka), uprostred mista pro FDD, s ponechanim puvodniho pekneho lemovani pro FDD.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ultrasatan dovnitř...
PříspěvekNapsal: 18.10.2020, 15:54 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 19:40
Příspěvky: 1832
Bydliště: Olomouc
Has thanked: 609 times
Been thanked: 454 times
dex píše:
krupkaj píše:
Ve Falconu uz je dira na cele 3.5" celo, tam to bude v pohode.

Nejen ve Falconu, já ji mám i normálně v STe.
A nejsem sám:

U ST jsem to jeste nevidel. Neni to jenom dekl z Falcona s prelepenym stitkem?

_________________
www.krupkaj.cz ~ www.atariportal.cz ~ jaysoft.atari.org


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ultrasatan dovnitř...
PříspěvekNapsal: 18.10.2020, 17:16 
Offline
Profík

Registrován: 12.05.2013, 22:24
Příspěvky: 907
Bydliště: u Prahy
Has thanked: 12 times
Been thanked: 186 times
Prohlédnu později podrobněji, ale neřekl bych.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ultrasatan dovnitř...
PříspěvekNapsal: 18.10.2020, 19:49 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 19:40
Příspěvky: 1832
Bydliště: Olomouc
Has thanked: 609 times
Been thanked: 454 times
Stitky 2080 a 4160 se nikdy oficialne nepoiuzivaly. Akorat se prodavaji na ebay ze starych zasob a nedavno je dokonce kdosi v UK nechaval delat. Kazdopadne cena stoji za to.

_________________
www.krupkaj.cz ~ www.atariportal.cz ~ jaysoft.atari.org


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ultrasatan dovnitř...
PříspěvekNapsal: 18.10.2020, 20:12 
Offline
Profík

Registrován: 12.05.2013, 22:24
Příspěvky: 907
Bydliště: u Prahy
Has thanked: 12 times
Been thanked: 186 times
Já mám sice 4 MB RAM, ale štítek 1040.
Podívám se ale, jestli vypadá originálně, nebo je to přelepovaný Falcon.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ultrasatan dovnitř...
PříspěvekNapsal: 18.10.2020, 22:32 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 19:40
Příspěvky: 1832
Bydliště: Olomouc
Has thanked: 609 times
Been thanked: 454 times
Z te fotky si myslim, ze to je prelepene, protoze to nesedi uplne hezky. Koukal jsem se a u obou pocitacu maji horni dily stejny part number C070297.

Hromada Falconu se prestavovala do veze a stitek se na ni nalepoval. Ja Falcona koupil ve vezi a pozdeji jsem ho chtel zpet do rohozky a nebyla zadna sranda tu bednu sehnat. Puvodni case tak mohl zkoncit upne na jine masine.

A ani si nejsem jistej jestli se STE prodavalo s jinou konfiguraci nez 512K nebo 1MB. Ono STE snadno rozsiris, zalezitost 15 minut.

_________________
www.krupkaj.cz ~ www.atariportal.cz ~ jaysoft.atari.org


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz