OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

HVDOSdev2019!

Právě je 22 zář 2019, 02:11

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zdroje pro Atari 520STF + SF314
PříspěvekNapsal: 10 čer 2019, 09:45 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 21 kvě 2013, 14:19
Příspěvky: 1106
Bydliště: Kutna York
Has thanked: 136 times
Been thanked: 173 times
Šlo by vyřešit napájení Atari 520STF + SF314 z jednoho zdroje ? Myslím to tak, že by jeden zdroj měl dva kabely s konektorem do napájení pro atárko i disketovku. přeci jenom mít dva ohromné zdroje je dost omezující při přenosu, převozu, stěhování atd . . :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zdroje pro Atari 520STF + SF314
PříspěvekNapsal: 10 čer 2019, 22:14 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 19:27
Příspěvky: 1030
Has thanked: 184 times
Been thanked: 119 times
Lotharek má nějaké univerzální zdroje. Jeden mám a má tři výstupy. Jsou k tomu i nějaké kabely. Pro Atari i Amigu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zdroje pro Atari 520STF + SF314
PříspěvekNapsal: 11 čer 2019, 08:27 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 21 kvě 2013, 14:19
Příspěvky: 1106
Bydliště: Kutna York
Has thanked: 136 times
Been thanked: 173 times
Trafo píše:
Lotharek má nějaké univerzální zdroje. Jeden mám a má tři výstupy. Jsou k tomu i nějaké kabely. Pro Atari i Amigu.


super, díky mrknu na to :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zdroje pro Atari 520STF + SF314
PříspěvekNapsal: 11 čer 2019, 19:25 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 19:40
Příspěvky: 1786
Bydliště: Olomouc
Has thanked: 566 times
Been thanked: 427 times
Resil jsem to menicem na +- 12V z hlavni 5V vetve. Nejlepsi varianta asi bude dat menic dovnitr a uporavit vstup napajeni aby bral jenom tech 5V. Akorat potrebujes zdroj co zvladne dodat 2A.

_________________
www.atariportal.cz ~ www.krupkaj.cz/xgal ~ jaysoft.atari.org
www.Atariada.cz >>> 12. - 14. 4. 2019 <<<
PL.Atariada.cz >>> 7. - 9. 6. 2019 <<<


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zdroje pro Atari 520STF + SF314
PříspěvekNapsal: 11 čer 2019, 21:17 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 21 kvě 2013, 14:19
Příspěvky: 1106
Bydliště: Kutna York
Has thanked: 136 times
Been thanked: 173 times
Trafo píše:
Lotharek má nějaké univerzální zdroje. Jeden mám a má tři výstupy. Jsou k tomu i nějaké kabely. Pro Atari i Amigu.


prošel sem lotharkovu stránku a má tam jen zdroj k XEčku, ale pro STčko sem tam nic neobjevil


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zdroje pro Atari 520STF + SF314
PříspěvekNapsal: 11 čer 2019, 21:21 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 19:27
Příspěvky: 1030
Has thanked: 184 times
Been thanked: 119 times
Tak to jsi prošel špatně. Má tam univerzální zdroj 5V 12V s několika výstupy.

Odesláno z mého DUA-L22 pomocí Tapatalk


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zdroje pro Atari 520STF + SF314
PříspěvekNapsal: 11 čer 2019, 21:30 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 19:27
Příspěvky: 1030
Has thanked: 184 times
Been thanked: 119 times
Je to v chlívečku "in development". Ale v současné době není dostupný.

Odesláno z mého DUA-L22 pomocí Tapatalk


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zdroje pro Atari 520STF + SF314
PříspěvekNapsal: 11 čer 2019, 21:37 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 19:40
Příspěvky: 1786
Bydliště: Olomouc
Has thanked: 566 times
Been thanked: 427 times
Ja mam pocit ze ten jeho super zdroj na vsechny platformy je porad ve vyvoji, Ale zase to bude podle me obrovska kysna, ktere se prave u 520ST chceme zbavit.

_________________
www.atariportal.cz ~ www.krupkaj.cz/xgal ~ jaysoft.atari.org
www.Atariada.cz >>> 12. - 14. 4. 2019 <<<
PL.Atariada.cz >>> 7. - 9. 6. 2019 <<<


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zdroje pro Atari 520STF + SF314
PříspěvekNapsal: 11 čer 2019, 21:45 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 19:27
Příspěvky: 1030
Has thanked: 184 times
Been thanked: 119 times
To ne. Jen ho teď nemá. Vždyť ho mám doma.

Odesláno z mého DUA-L22 pomocí Tapatalk


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zdroje pro Atari 520STF + SF314
PříspěvekNapsal: 11 čer 2019, 21:53 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 19:40
Příspěvky: 1786
Bydliště: Olomouc
Has thanked: 566 times
Been thanked: 427 times
fakt? Tak sem dej fotku. A co ten specialni programovatelny kabel k tomu?

Ja mam porad prestavu maleho spinaneho zdroje.

A BTW ty zdroje co dodava treba k Atari 8bit jsou Mean Well, ktere u nas koupis podstatne lacineji, jenom si k nim musis udelat redukci za par korun.

_________________
www.atariportal.cz ~ www.krupkaj.cz/xgal ~ jaysoft.atari.org
www.Atariada.cz >>> 12. - 14. 4. 2019 <<<
PL.Atariada.cz >>> 7. - 9. 6. 2019 <<<


Naposledy upravil krupkaj dne 11 čer 2019, 22:01, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zdroje pro Atari 520STF + SF314
PříspěvekNapsal: 11 čer 2019, 22:01 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 19:27
Příspěvky: 1030
Has thanked: 184 times
Been thanked: 119 times
Jsem teď v práci, ale fotka je na jeho stránkách v sekci in development. Je to ten Amiga zdroj, ale dá se použít na vše, co má 5 a 12V. Mám k němu kabel na Amigu a 8bit Atari. Ještě si výrobním kabel pro CPC 6128.

Odesláno z mého DUA-L22 pomocí Tapatalk


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zdroje pro Atari 520STF + SF314
PříspěvekNapsal: 11 čer 2019, 22:23 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 19:40
Příspěvky: 1786
Bydliště: Olomouc
Has thanked: 566 times
Been thanked: 427 times
Myslis ten Mean Well co ma v akrylatove krabici s digitalnim VAmetrem? To si prece muzes udelat sam, Zdroj RT-50 stoji 370Kc, VA metr na Hezkem dni dostanes za 100 a kus akrylu z OBI zvladnes urezat taky.

_________________
www.atariportal.cz ~ www.krupkaj.cz/xgal ~ jaysoft.atari.org
www.Atariada.cz >>> 12. - 14. 4. 2019 <<<
PL.Atariada.cz >>> 7. - 9. 6. 2019 <<<


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zdroje pro Atari 520STF + SF314
PříspěvekNapsal: 11 čer 2019, 22:36 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 19:27
Příspěvky: 1030
Has thanked: 184 times
Been thanked: 119 times
Nezvládnu. A ani se mi nechce.

Odesláno z mého DUA-L22 pomocí Tapatalk


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zdroje pro Atari 520STF + SF314
PříspěvekNapsal: 12 čer 2019, 00:02 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 19:40
Příspěvky: 1786
Bydliště: Olomouc
Has thanked: 566 times
Been thanked: 427 times
;-)

_________________
www.atariportal.cz ~ www.krupkaj.cz/xgal ~ jaysoft.atari.org
www.Atariada.cz >>> 12. - 14. 4. 2019 <<<
PL.Atariada.cz >>> 7. - 9. 6. 2019 <<<


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz