OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

Reklama!

Právě je 17 lis 2018, 07:19

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Kde kupit 14mb Falcon Ram exp.?
PříspěvekNapsal: 09 úno 2018, 12:25 
Offline
Profík

Registrován: 18 dub 2017, 11:55
Příspěvky: 717
Has thanked: 132 times
Been thanked: 21 times
Kde kupit v CZ/PL/DE 14mb RAM expansion board do Falcona? Ci uz Simm alebo napevno...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kde kupit 14mb Falcon Ram exp.?
PříspěvekNapsal: 03 říj 2018, 23:45 
Offline
Kecálek

Registrován: 07 zář 2014, 22:47
Příspěvky: 151
Has thanked: 36 times
Been thanked: 25 times
Nevim zda je to jeste aktualni u trideho, kazdopadne resim stejnou vec.



Exxohost ma verzi na SIMM za 39+11 Liber
https://www.exxoshost.co.uk/atari/last/storenew/#0086

Team-yankee verze s integrovanou RAM za 64Eur
http://atari.team-yankee.net/pages/bake ... 4mb-20.php


V priloze je foto projektu od rj1307 z atari.org.pl, ktery jej komplet zpristupnil. Mozna pokud by se nasli dalsi zajemci ...


Přílohy:
2.jpg
2.jpg [ 286.84 KiB | Zobrazeno 621 krát ]
1.jpg
1.jpg [ 248.79 KiB | Zobrazeno 621 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kde kupit 14mb Falcon Ram exp.?
PříspěvekNapsal: 04 říj 2018, 08:09 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 18:40
Příspěvky: 1705
Bydliště: Olomouc
Has thanked: 512 times
Been thanked: 371 times
PBS delal RAMkartici s patici na dlouhy SIMM. Zkusim se ho zeptat jestli jeste nejake ma. Pripadne jestli by ten projekt neotevrel.

_________________
www.atariportal.cz ~ www.krupkaj.cz/xgal ~ jaysoft.atari.org
Obrázek Disketový magazin Flop


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kde kupit 14mb Falcon Ram exp.?
PříspěvekNapsal: 04 říj 2018, 08:55 
Offline
Kecálek

Registrován: 07 zář 2014, 22:47
Příspěvky: 151
Has thanked: 36 times
Been thanked: 25 times
Za mne, radeji bych sel do reseni s integrovanou pameti.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kde kupit 14mb Falcon Ram exp.?
PříspěvekNapsal: 04 říj 2018, 10:25 
Offline
Kecálek

Registrován: 07 zář 2014, 22:47
Příspěvky: 151
Has thanked: 36 times
Been thanked: 25 times
Yes, the project is public and free. I am sending the necessary files. Below I am sending a list of systems that work with this module 100%.

M5M417405CJ (Mitsubischi)
GM71C17403BJ6 (LGS)
M5117405C-60 (OKI)
SM5117405A-6 (EUDAR)
TMS417409ADJ-60 (Texas Instruments)
HYB5117405BJ-60 (SIEMENS)
NT511740A5J-60 (NANYA)
HY5117404C J-60 (HYUNDAY)

Regards: Rafał Jankowski


Přílohy:
Atari_Falcon_14MB.zip [150.71 KiB]
22 krát
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kde kupit 14mb Falcon Ram exp.?
PříspěvekNapsal: 04 říj 2018, 10:49 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 18:40
Příspěvky: 1705
Bydliště: Olomouc
Has thanked: 512 times
Been thanked: 371 times
kdyby nekdo nechaval delat, tak se pridam a 1 nebo 2 kousky vemu.
Jenze jsem se na to ted koukal v eaglu a je to 118x49 coz je vic nez 100x100. Takze je otazka kde to nechat udelat.

_________________
www.atariportal.cz ~ www.krupkaj.cz/xgal ~ jaysoft.atari.org
Obrázek Disketový magazin Flop


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kde kupit 14mb Falcon Ram exp.?
PříspěvekNapsal: 04 říj 2018, 18:02 
Offline
Profík

Registrován: 18 dub 2017, 11:55
Příspěvky: 717
Has thanked: 132 times
Been thanked: 21 times
Ja tiez 2ks...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kde kupit 14mb Falcon Ram exp.?
PříspěvekNapsal: 30 říj 2018, 09:32 
Offline
Kecálek

Registrován: 07 zář 2014, 22:47
Příspěvky: 151
Has thanked: 36 times
Been thanked: 25 times
Tady je varianta od Matthiase Muncha

https://oshpark.com/shared_projects/DT3Grmsc


Přílohy:
metropolis.png
metropolis.png [ 155.78 KiB | Zobrazeno 277 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kde kupit 14mb Falcon Ram exp.?
PříspěvekNapsal: 30 říj 2018, 09:47 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 18:40
Příspěvky: 1705
Bydliště: Olomouc
Has thanked: 512 times
Been thanked: 371 times
Na OSH to ale vyjde zrejme dost draho.

_________________
www.atariportal.cz ~ www.krupkaj.cz/xgal ~ jaysoft.atari.org
Obrázek Disketový magazin Flop


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kde kupit 14mb Falcon Ram exp.?
PříspěvekNapsal: 02 lis 2018, 00:22 
Offline
Kecálek

Registrován: 07 zář 2014, 22:47
Příspěvky: 151
Has thanked: 36 times
Been thanked: 25 times
Tak ono se to da stahnout a objednat jinde ne?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kde kupit 14mb Falcon Ram exp.?
PříspěvekNapsal: 02 lis 2018, 07:19 
Offline
Kecka
Uživatelský avatar

Registrován: 03 kvě 2017, 10:50
Příspěvky: 35
Has thanked: 2 times
Been thanked: 7 times
S levnou dopravou (cca měsíc) to jde sehnat v číně při 10ks pod dva dolary :-)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz