OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů
Právě je 25 zář 2017, 19:34

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 73 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Ethernet pro ST/STE/TT "bastl"
PříspěvekNapsal: 12 kvě 2017, 17:02 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 28 led 2016, 22:57
Příspěvky: 1489
Has thanked: 65 times
Been thanked: 99 times
Shony píše:
pokiaľ robím pod vplivom, nedopadne to dobre, prehodil som piny CS a DIR

Ja pod vlivem nebyl, a taky jsem na diag carte prehodil ROM3 a ROM4 :)

_________________
ZX-81, ZX Spectrum, ZX Spectrum+, ZX Spectrum+2, Sinclair QL, Timex 1000 / 1500, CPC464, CPC6128, GX4000, Atari 2600 / 2600Jr, 600XL / 800XL / 130XE, Atari 260ST / 520ST / 1040ST / 1040STE / Mega / MegaSTE, C16, C64, C128, C128D, Amiga A500, Macintosh IIcx / IIvx / SE / LC II / 630 / 7300 / PowerMac G3 / G4 / G5, Laser210-8k / VZ200, Philips VG8010/8020, Canon V-20, Sony HitBit, Sanyo MPC-100, TI 99/4A, Didaktik Gama / M, IQ 151, PMD-85, MZ-700, PCW8256, Acorn Electron, CoCo, CoCo2, Oric Atmos, SGI Indy / Octane 2 / O2 / Indigo 2, HP-9000 715/80 a 715/100, IBM RS6000, Thomson MO5 / MO5E / MO6 / TO8, Dragon 32, Matra Alice, IBM PS/2 Model 30


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ethernet pro ST/STE/TT "bastl"
PříspěvekNapsal: 12 kvě 2017, 17:34 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 28 lis 2014, 17:29
Příspěvky: 862
Bydliště: Milovice
Has thanked: 6 times
Been thanked: 139 times
Kubik píše:
Shony píše:
pokiaľ robím pod vplivom, nedopadne to dobre, prehodil som piny CS a DIR

Ja pod vlivem nebyl, a taky jsem na diag carte prehodil ROM3 a ROM4 :)


No však hej ale to si prehodil na značení konektoru, našťastie som si ho vo svetlej chvíľke opravil :lol:

_________________
Atari Mega 2/4Mb Ram, Atari TT 030


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ethernet pro ST/STE/TT "bastl"
PříspěvekNapsal: 12 kvě 2017, 22:49 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 28 lis 2014, 17:29
Příspěvky: 862
Bydliště: Milovice
Has thanked: 6 times
Been thanked: 139 times
No ak by niekto chcel dosku aj s bižu tak ešte nejaké su, dám za cenu matroša :atari:

_________________
Atari Mega 2/4Mb Ram, Atari TT 030


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ethernet pro ST/STE/TT "bastl"
PříspěvekNapsal: 15 kvě 2017, 09:20 
Offline
Stydlín
Uživatelský avatar

Registrován: 14 pro 2016, 08:18
Příspěvky: 7
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0 time
Shony píše:
No ak by niekto chcel dosku aj s bižu tak ešte nejaké su, dám za cenu matroša :atari:


O jeden kousek bych měl zájem.

Dave


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ethernet pro ST/STE/TT "bastl"
PříspěvekNapsal: 15 kvě 2017, 11:55 
Offline
Kecálek

Registrován: 18 dub 2017, 11:55
Příspěvky: 103
Has thanked: 31 times
Been thanked: 2 times
Aka je cena komplet aj so shieldom - 2x ShoNet? Mal by som zaujem o 2ks. A aky program pouzit na FTP prenos z PC???


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ethernet pro ST/STE/TT "bastl"
PříspěvekNapsal: 15 kvě 2017, 15:14 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 18:40
Příspěvky: 1447
Bydliště: Olomouc
Has thanked: 405 times
Been thanked: 261 times
da se pouzit treba uip-tool. Neni to ale FTP, ale specialni aplikace.

https://bitbucket.org/sqward/uip-tools/downloads/

_________________
www.atariportal.cz ~ www.krupkaj.cz/xgal ~ jaysoft.atari.org


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ethernet pro ST/STE/TT "bastl"
PříspěvekNapsal: 15 kvě 2017, 17:10 
Online
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 18:27
Příspěvky: 854
Has thanked: 147 times
Been thanked: 102 times
Já myslím, že na přenos dat Atari/PC je ideální PARPC. FTP mi přijde trochu komplikované.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ethernet pro ST/STE/TT "bastl"
PříspěvekNapsal: 15 kvě 2017, 19:54 
Offline
Kecálek

Registrován: 18 dub 2017, 11:55
Příspěvky: 103
Has thanked: 31 times
Been thanked: 2 times
Aha tak skusim ten PARPC resp. FDD emulator...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ethernet pro ST/STE/TT "bastl"
PříspěvekNapsal: 15 kvě 2017, 21:17 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 28 lis 2014, 17:29
Příspěvky: 862
Bydliště: Milovice
Has thanked: 6 times
Been thanked: 139 times
Tak mám ešte 2xShield+doska a 6x doska, samozrejme na všetko bižu, dostanem sa k tomu tak cez výkend.
Ja používam ako FTP Newsie na ST a Litchy na TT, všetko pod TOS alebo Magic.

Mimo iné by som si najprv zohnal shield a potom bral dosku, momentálne na ebayi nevidím žiaden, no to sa tak občas objavujú ...

_________________
Atari Mega 2/4Mb Ram, Atari TT 030


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ethernet pro ST/STE/TT "bastl"
PříspěvekNapsal: 19 čer 2017, 22:02 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 18:40
Příspěvky: 1447
Bydliště: Olomouc
Has thanked: 405 times
Been thanked: 261 times
PARCP je nejlepsi ... a basta :)

_________________
www.atariportal.cz ~ www.krupkaj.cz/xgal ~ jaysoft.atari.org


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ethernet pro ST/STE/TT "bastl"
PříspěvekNapsal: 13 zář 2017, 09:27 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2013, 22:48
Příspěvky: 6157
Bydliště: Praha
Has thanked: 732 times
Been thanked: 724 times
Tímto děkuji Shonymu za jeho ShoNet bastlík :-) Teď ještě rozchodit software a můžu na TTčku zvesela frčet :-)

_________________
Nemám vůbec nic! Jsem jen admin... I have no computers - i'm only admin... Ich habe keinen Computer, ich bin nur Admin... Je n´ai rien du tout. Je ne suis qu´administrateur.
Call me Mr.Hellwide!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ethernet pro ST/STE/TT "bastl"
PříspěvekNapsal: 13 zář 2017, 10:32 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 28 lis 2014, 17:29
Příspěvky: 862
Bydliště: Milovice
Has thanked: 6 times
Been thanked: 139 times
TU je odkaz na súbory do rootu c:

Default IP je nastavena na 192.168.1.5, DNS myslím Google / 8.8.8.8 a Gate 192.168.1.1

Samozrejme je potreba sa hrať s poradím bútovacích súborov v AUTO.

_________________
Atari Mega 2/4Mb Ram, Atari TT 030


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ethernet pro ST/STE/TT "bastl"
PříspěvekNapsal: 13 zář 2017, 10:36 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2013, 22:48
Příspěvky: 6157
Bydliště: Praha
Has thanked: 732 times
Been thanked: 724 times
OK, nějak se s tím poperu. Kdyby to nevyšlo, tak začnu plakat a ty přijedeš na návštěvu :-)

_________________
Nemám vůbec nic! Jsem jen admin... I have no computers - i'm only admin... Ich habe keinen Computer, ich bin nur Admin... Je n´ai rien du tout. Je ne suis qu´administrateur.
Call me Mr.Hellwide!


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 73 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz