OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

Registrace na OCP IV ZDE!

Právě je 26 zář 2018, 02:41

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Hlava Kasandry error?
PříspěvekNapsal: 25 lis 2015, 08:27 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 kvě 2013, 13:19
Příspěvky: 907
Bydliště: Kutna York
Has thanked: 95 times
Been thanked: 154 times
hoj, tak sem si hodil tuto boží gamesku na diskety a snažim se ji rozjet na STe s 4mb a TOS 2.06. Proběhne intro, a pak skočí po vložení disku B hra, ale mám pocit, že tam něco chybí protože nejde na nickliknout a ani to nejde nijak hrát. viz screenshot. Koukal sem na youtube kam dal Marek video ze hry a ten herní panel vypadá trochu plnějc:)

poradíte prosím?


Přílohy:
HK.jpg
HK.jpg [ 145.63 KiB | Zobrazeno 1944 krát ]

_________________
Atari 130XE, 800XE, Covox, Stereo, VBXE, U1Mb, NUXX, SIDE II, XC12T, XC11, 2x XF551, Ultimate Cart, M.Dadok 64k
Atari STe 4Mb, Ultrasatan
A500 1Mb, A520, Mandrax FD3C
A1200, Blizz 060/72/128, Blizz 030 IV 50/32
Jaguar, JAGCD, Skunk, PROcontroller, 1x normal, 1x autofire
Playstation 1, Dreamcast, XBOX 250Gb, XBOX 360 320Gb
SC1224, SC1425, C1081, C1085S-D3
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hlava Kasandry error?
PříspěvekNapsal: 25 lis 2015, 11:28 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 18:23
Příspěvky: 1221
Bydliště: Vsetín
Has thanked: 230 times
Been thanked: 420 times
Nejdřív si v manuálu najdeš dvě čísla odpovídající danému satelitu a nastavíš je myší, oběma myšími tlačítky, a šipkou nahoru a dolů na přístroji vpravo od monitoru. Je to popsané v návodu.

_________________
ZX Spectrum, Amiga


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hlava Kasandry error?
PříspěvekNapsal: 25 lis 2015, 12:56 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 kvě 2013, 13:19
Příspěvky: 907
Bydliště: Kutna York
Has thanked: 95 times
Been thanked: 154 times
solaris104 píše:
Nejdřív si v manuálu najdeš dvě čísla odpovídající danému satelitu a nastavíš je myší, oběma myšími tlačítky, a šipkou nahoru a dolů na přístroji vpravo od monitoru. Je to popsané v návodu.

jo ták tak ten sem nečetl:) díky testnu to

_________________
Atari 130XE, 800XE, Covox, Stereo, VBXE, U1Mb, NUXX, SIDE II, XC12T, XC11, 2x XF551, Ultimate Cart, M.Dadok 64k
Atari STe 4Mb, Ultrasatan
A500 1Mb, A520, Mandrax FD3C
A1200, Blizz 060/72/128, Blizz 030 IV 50/32
Jaguar, JAGCD, Skunk, PROcontroller, 1x normal, 1x autofire
Playstation 1, Dreamcast, XBOX 250Gb, XBOX 360 320Gb
SC1224, SC1425, C1081, C1085S-D3


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hlava Kasandry error?
PříspěvekNapsal: 25 lis 2015, 17:30 
Offline
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 23 zář 2013, 13:54
Příspěvky: 143
Bydliště: Praha
Has thanked: 15 times
Been thanked: 42 times
Paráda, že to jede. Lekl jsem se toho názvu diskuze "Error" :-) to mi nedělejte...

https://letdisk.wordpress.com/2014/11/0 ... e/#more-18

Bez návodu se to nedá hrát a i s ním je to hardcore onanie.

Naladění satelitů:
DSP 5/11
INTELSAT -2/9
GORIZONT -6/13

_________________
http://www.cinemax.cz /// http://letdisk.wordpress.com

LetDisk / Hlava Kasandry / ALERT

[800XL / 1985]---->[520STM / 1989]---->[1040STE / 1991]---->[Falcon 030 / 1993]---->[Lynx 2 / 1994]---->[800, 600XL, 1200XL / 2013]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hlava Kasandry error?
PříspěvekNapsal: 26 lis 2015, 04:02 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 kvě 2013, 13:19
Příspěvky: 907
Bydliště: Kutna York
Has thanked: 95 times
Been thanked: 154 times
Marek Nepozitek píše:
Paráda, že to jede. Lekl jsem se toho názvu diskuze "Error" :-) to mi nedělejte...

https://letdisk.wordpress.com/2014/11/0 ... e/#more-18

Bez návodu se to nedá hrát a i s ním je to hardcore onanie.

Naladění satelitů:
DSP 5/11
INTELSAT -2/9
GORIZONT -6/13


no já zazmatkoval když jsem na tvém videu viděl tlačítka co tam nemám:) manuály ke hrám nečtu standartně, spoléhám na svou "inteligenci" že to pochopim . . tak tady jsem celkem dost narazil:)

_________________
Atari 130XE, 800XE, Covox, Stereo, VBXE, U1Mb, NUXX, SIDE II, XC12T, XC11, 2x XF551, Ultimate Cart, M.Dadok 64k
Atari STe 4Mb, Ultrasatan
A500 1Mb, A520, Mandrax FD3C
A1200, Blizz 060/72/128, Blizz 030 IV 50/32
Jaguar, JAGCD, Skunk, PROcontroller, 1x normal, 1x autofire
Playstation 1, Dreamcast, XBOX 250Gb, XBOX 360 320Gb
SC1224, SC1425, C1081, C1085S-D3


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hlava Kasandry error?
PříspěvekNapsal: 26 lis 2015, 07:03 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 18:23
Příspěvky: 1221
Bydliště: Vsetín
Has thanked: 230 times
Been thanked: 420 times
Ona to je taková součást ochrany proti pirátům :-).

_________________
ZX Spectrum, Amiga


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz