OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů
Právě je 24 dub 2018, 22:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Hlava Kasandry error?
PříspěvekNapsal: 25 lis 2015, 08:27 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 kvě 2013, 13:19
Příspěvky: 800
Bydliště: Kutna York
Has thanked: 69 times
Been thanked: 134 times
hoj, tak sem si hodil tuto boží gamesku na diskety a snažim se ji rozjet na STe s 4mb a TOS 2.06. Proběhne intro, a pak skočí po vložení disku B hra, ale mám pocit, že tam něco chybí protože nejde na nickliknout a ani to nejde nijak hrát. viz screenshot. Koukal sem na youtube kam dal Marek video ze hry a ten herní panel vypadá trochu plnějc:)

poradíte prosím?


Přílohy:
HK.jpg
HK.jpg [ 145.63 KiB | Zobrazeno 1527 krát ]

_________________
Atari 130XE, 800XE (Covox, Stereo, VBXE, U1Mb, NUXX, SIDE II, XC12T, XC11, XF551, XF551), Atari STE 4Mb, Ultrasatan, Amiga 500 1Mb (A520, Mandrax FD3C), 1200, Blizz 060/72/128, Blizz 030 IV 50/32, Jaguar, JAGCD, Skunk
Playstation 1, Dreamcast, XBOX 250Gb, XBOX 360 320Gb
SC1224, SC1425, C1081, C1085S-D3
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hlava Kasandry error?
PříspěvekNapsal: 25 lis 2015, 11:28 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 18:23
Příspěvky: 1149
Bydliště: Vsetín
Has thanked: 209 times
Been thanked: 391 times
Nejdřív si v manuálu najdeš dvě čísla odpovídající danému satelitu a nastavíš je myší, oběma myšími tlačítky, a šipkou nahoru a dolů na přístroji vpravo od monitoru. Je to popsané v návodu.

_________________
ZX Spectrum, Amiga


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hlava Kasandry error?
PříspěvekNapsal: 25 lis 2015, 12:56 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 kvě 2013, 13:19
Příspěvky: 800
Bydliště: Kutna York
Has thanked: 69 times
Been thanked: 134 times
solaris104 píše:
Nejdřív si v manuálu najdeš dvě čísla odpovídající danému satelitu a nastavíš je myší, oběma myšími tlačítky, a šipkou nahoru a dolů na přístroji vpravo od monitoru. Je to popsané v návodu.

jo ták tak ten sem nečetl:) díky testnu to

_________________
Atari 130XE, 800XE (Covox, Stereo, VBXE, U1Mb, NUXX, SIDE II, XC12T, XC11, XF551, XF551), Atari STE 4Mb, Ultrasatan, Amiga 500 1Mb (A520, Mandrax FD3C), 1200, Blizz 060/72/128, Blizz 030 IV 50/32, Jaguar, JAGCD, Skunk
Playstation 1, Dreamcast, XBOX 250Gb, XBOX 360 320Gb
SC1224, SC1425, C1081, C1085S-D3


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hlava Kasandry error?
PříspěvekNapsal: 25 lis 2015, 17:30 
Offline
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 23 zář 2013, 13:54
Příspěvky: 142
Bydliště: Praha
Has thanked: 15 times
Been thanked: 41 times
Paráda, že to jede. Lekl jsem se toho názvu diskuze "Error" :-) to mi nedělejte...

https://letdisk.wordpress.com/2014/11/0 ... e/#more-18

Bez návodu se to nedá hrát a i s ním je to hardcore onanie.

Naladění satelitů:
DSP 5/11
INTELSAT -2/9
GORIZONT -6/13

_________________
http://www.cinemax.cz /// http://letdisk.wordpress.com

LetDisk / Hlava Kasandry / ALERT

[800XL / 1985]---->[520STM / 1989]---->[1040STE / 1991]---->[Falcon 030 / 1993]---->[Lynx 2 / 1994]---->[800, 600XL, 1200XL / 2013]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hlava Kasandry error?
PříspěvekNapsal: 26 lis 2015, 04:02 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 kvě 2013, 13:19
Příspěvky: 800
Bydliště: Kutna York
Has thanked: 69 times
Been thanked: 134 times
Marek Nepozitek píše:
Paráda, že to jede. Lekl jsem se toho názvu diskuze "Error" :-) to mi nedělejte...

https://letdisk.wordpress.com/2014/11/0 ... e/#more-18

Bez návodu se to nedá hrát a i s ním je to hardcore onanie.

Naladění satelitů:
DSP 5/11
INTELSAT -2/9
GORIZONT -6/13


no já zazmatkoval když jsem na tvém videu viděl tlačítka co tam nemám:) manuály ke hrám nečtu standartně, spoléhám na svou "inteligenci" že to pochopim . . tak tady jsem celkem dost narazil:)

_________________
Atari 130XE, 800XE (Covox, Stereo, VBXE, U1Mb, NUXX, SIDE II, XC12T, XC11, XF551, XF551), Atari STE 4Mb, Ultrasatan, Amiga 500 1Mb (A520, Mandrax FD3C), 1200, Blizz 060/72/128, Blizz 030 IV 50/32, Jaguar, JAGCD, Skunk
Playstation 1, Dreamcast, XBOX 250Gb, XBOX 360 320Gb
SC1224, SC1425, C1081, C1085S-D3


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hlava Kasandry error?
PříspěvekNapsal: 26 lis 2015, 07:03 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 18:23
Příspěvky: 1149
Bydliště: Vsetín
Has thanked: 209 times
Been thanked: 391 times
Ona to je taková součást ochrany proti pirátům :-).

_________________
ZX Spectrum, Amiga


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz