OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

Registrace na OCP IV ZDE!

Právě je 18 srp 2018, 11:56

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: TT a MINT
PříspěvekNapsal: 24 dub 2018, 11:34 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 kvě 2014, 08:51
Příspěvky: 729
Bydliště: Trutnovsko
Has thanked: 4 times
Been thanked: 54 times
192.168.1.1 je pochopitelně router.

_________________
Atari 400, 1200XL, 600XL, 800XL, XE, 130XE, ATARI 260ST, 520STm, 520ST+, 1040STfm, 1040STe, ATARI MEGA ST1, ST4, ATARI TT-030, ATARI FALCON 030, ATARI Portfolio, UltraPONG, ATARI VCS, 2600Jr.,ATARI Lynx II, iBook G3 green, iMac G3 green, G5, PowerBook 150


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TT a MINT
PříspěvekNapsal: 24 dub 2018, 14:26 
Offline
Profík

Registrován: 27 črc 2013, 12:24
Příspěvky: 720
Has thanked: 12 times
Been thanked: 83 times
Tak 192.168.1.1 nebo 192.168.0.1? Předpokládám, že jde o překlep.

Ten router ty pakety z TT vidí, pokud je pošleš na adresu mimo lokální rozsah? Jiné stroje z toho subnetu ten router routuje?

_________________
Atari 600XL, 800XL/XE, 130XE, ST, STE, MegaST, 7800, JaguarCD, Commodore C64, Amiga 500/Plus, 1200, CDTV, Sinclair QL + GC, Sharp MZ800, Sord M5, CPC 6128, Spectravideo SVI X'Press, Sony HB-750, Philips CDi 370, Ohio Scientific Challenger, Eureka.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TT a MINT
PříspěvekNapsal: 25 dub 2018, 05:31 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 kvě 2014, 08:51
Příspěvky: 729
Bydliště: Trutnovsko
Has thanked: 4 times
Been thanked: 54 times
Jo normálně to routuje/NATuje se vším co je v síti. Jen TT vidí a pingne cokoli co je s ním ve switchi, víc nic. Můj noťas s W10 jsem propingnul (a jím TT) až ve chvíli, kdy jsem jej připojil kabelem. Pokud je cokoliv připojeno přes wifi, nevidí se to i když jsou na stejném rozsahu. A ven taky nic. Asi jsem vážně blbej.

_________________
Atari 400, 1200XL, 600XL, 800XL, XE, 130XE, ATARI 260ST, 520STm, 520ST+, 1040STfm, 1040STe, ATARI MEGA ST1, ST4, ATARI TT-030, ATARI FALCON 030, ATARI Portfolio, UltraPONG, ATARI VCS, 2600Jr.,ATARI Lynx II, iBook G3 green, iMac G3 green, G5, PowerBook 150


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TT a MINT
PříspěvekNapsal: 25 dub 2018, 07:55 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 28 lis 2014, 17:29
Příspěvky: 1028
Bydliště: Milovice
Has thanked: 7 times
Been thanked: 158 times
Ahoj,

Tak som sa na to pozeral, ovladač pro ethernec mám ne2kenec.xif, s ostatnými mi to nefungovalo a postupoval som v nastavení podľa :

https://sites.google.com/site/probehous ... h-ethernec

Ako sa tak pozerám tak v mint.cnf nieje ani písmenko o nastavení siete, takže to bude asi inde ...

_________________
Atari Mega 2/4Mb Ram, Atari TT 030


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz