OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

Registrace na OCP IV ZDE!

Právě je 25 zář 2018, 18:16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 22 úno 2015, 11:49 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 11 čer 2013, 14:27
Příspěvky: 1501
Has thanked: 950 times
Been thanked: 258 times
Poradíte? Přehlédnul jsem někde samostatný příkaz pro ukládání HIRES obrazovky?
Příručky typu "Alles ueber..." doporučují jen monitor:
MONITOR
S "jméno fajlu",zařízení,1800,4000 (pro pixely bez barev místo 1800 napište 2000).
X

Pro natažení zpět překvapivě nikoliv BLOAD - to až v dalších verzích BASICu :-)
GRAPHIC 1,1
LOAD "jméno",8,1


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 22 úno 2015, 11:56 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 13 kvě 2013, 09:52
Příspěvky: 1770
Bydliště: Mliecna draha
Has thanked: 20 times
Been thanked: 124 times
Pokial viem ina moznost nieje.

_________________
Amiga 600 + a602, Amiga 600 PCB only, Commodore 64+ZZ-RAM V1.0 512k+C1541(18k RAM)+sd2iec +9.600 Rs232, Commodore 116 + 64k upgrade, ZX 81 ISSUE1 + ZX81XRAM

http://zz-indigo.mavipet.sk/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz