OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů
Právě je 13 pro 2017, 06:21

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: SD2IEC (a turboload) pro plusko
PříspěvekNapsal: 05 črc 2014, 21:05 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 11 čer 2013, 14:27
Příspěvky: 1322
Has thanked: 802 times
Been thanked: 222 times
SD2IEC je u Plus/4 příjemná věc i díky zabudovanému DIRECTORY, DLOAD, PRINT DS$ apod.
Napájet jej lze z kazeťákového portu, přes miniDIN konektor.

Dotaz: Snese se s ním nějaké diskové turbo?
Zdá se, že nefungují turba pro 1551, jelikož SD2IEC implementuje 1541/1571...


Přílohy:
plus4-sd2iec.png
plus4-sd2iec.png [ 45.56 KiB | Zobrazeno 1603 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SD2IEC pro plusko
PříspěvekNapsal: 17 črc 2014, 22:49 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 13 kvě 2013, 09:52
Příspěvky: 1738
Bydliště: Mliecna draha
Has thanked: 20 times
Been thanked: 121 times
Tak dnes som skusal nejake warp turbo. co ma byt uprava warpu z C64 (kde pekne funguje) a nejak mi nejde) directory prejde ale load hlasi chybu.

_________________
Amiga 600 + a602, Amiga 600 PCB only, Commodore 64+ZZ-RAM V1.0 512k+C1541(18k RAM)+sd2iec +9.600 Rs232, Commodore 116 + 64k upgrade, ZX 81 ISSUE1 + ZX81XRAM

http://zz-indigo.mavipet.sk/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SD2IEC pro plusko
PříspěvekNapsal: 18 črc 2014, 08:37 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 11 čer 2013, 14:27
Příspěvky: 1322
Has thanked: 802 times
Been thanked: 222 times
Taky jsem zkoušel leccos a DLOAD obvykle po ENTERU vypíše trochu grafického smetí a pak LOAD ERROR.
Jelikož pro SD2IEC a Plus4 asi není dostupná metoda RTFM, tak procházím maďarská fóra...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SD2IEC pro plusko
PříspěvekNapsal: 18 črc 2014, 09:09 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 13 kvě 2013, 09:52
Příspěvky: 1738
Bydliště: Mliecna draha
Has thanked: 20 times
Been thanked: 121 times
SCjoe píše:
Taky jsem zkoušel leccos a DLOAD obvykle po ENTERU vypíše trochu grafického smetí a pak LOAD ERROR.
Jelikož pro SD2IEC a Plus4 asi není dostupná metoda RTFM, tak procházím maďarská fóra...


a? Ja som do toho warpu daval velke nadeje. Lebo warp pre C64 funguje perfektne. mozno posiela do sd2iec trocha ine data a on nezisti ze sa jedna o warp fastloader.

_________________
Amiga 600 + a602, Amiga 600 PCB only, Commodore 64+ZZ-RAM V1.0 512k+C1541(18k RAM)+sd2iec +9.600 Rs232, Commodore 116 + 64k upgrade, ZX 81 ISSUE1 + ZX81XRAM

http://zz-indigo.mavipet.sk/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SD2IEC pro plusko
PříspěvekNapsal: 03 pro 2017, 05:25 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 11 čer 2013, 14:27
Příspěvky: 1322
Has thanked: 802 times
Been thanked: 222 times
http://bsz.amigaspirit.hu/sjl264/index_en.html

This program is based on the C64's SJLOAD, but only the fastloader is implemented! No autostart / autoload, no DIRECTORY, no sending commands, etc. These features are not required for basic plus/4 usage.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz