OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

Reklama!

Právě je 19 úno 2019, 20:55

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 156 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Programování v C
PříspěvekNapsal: 07 úno 2019, 11:40 
Offline
Radil
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 19:32
Příspěvky: 337
Bydliště: Kladno
Has thanked: 24 times
Been thanked: 73 times
microlan píše:
...už to se mě nelíbí, že jednou dělám něco pro konzoli a musí to sdělení strašit u každé funkce.

Njn, to bude tím že C# umí spousta jiných věcí než jenom psát do konzole jako prehistorický C :mrgreen:

_________________
>> Amiga 1200, ZX Spectrum+, Didaktik Gama, LnxSpectrum, LnxTracker, https://www.ilnx.cz <<


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Programování v C
PříspěvekNapsal: 07 úno 2019, 12:43 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 16 bře 2017, 10:36
Příspěvky: 819
Bydliště: Kósek vod Brna
Has thanked: 31 times
Been thanked: 69 times
To už evokuje to ++, ale já to nepotřebuji, jsem konzerva, navíc na oldcompu... :lol:

_________________
TEMS-49, PMI-80, rep. MK14, ZX81, ZXspectrum+, TI58, MZ-800


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Programování v C
PříspěvekNapsal: 07 úno 2019, 13:26 
Offline
Pan Štábní

Registrován: 19 črc 2013, 14:54
Příspěvky: 1604
Has thanked: 66 times
Been thanked: 206 times
microlan píše:
To už evokuje to ++, ale já to nepotřebuji, jsem konzerva, navíc na oldcompu... :lol:


Nic ti nebrani psat program v Total Commanderu pres F4. Pak spustit batak a ten ti to zkompiluje a nasledne spusti. Vubec nemusis spoustet Visual Studio. Kdyz pouzijes pro editaci alespon Notepad++ tak je to hodne OLD metoda prace. "Sebemrskačství" neni v Ceske republice zakazano.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Programování v C
PříspěvekNapsal: 07 úno 2019, 13:46 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 16 bře 2017, 10:36
Příspěvky: 819
Bydliště: Kósek vod Brna
Has thanked: 31 times
Been thanked: 69 times
Na to mám jelitoedit (JEDIT), tomu jsem nadefinoval pjekný zobrazení i SCMP zdroják

_________________
TEMS-49, PMI-80, rep. MK14, ZX81, ZXspectrum+, TI58, MZ-800


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Programování v C
PříspěvekNapsal: 07 úno 2019, 18:30 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 23 bře 2014, 19:13
Příspěvky: 1665
Has thanked: 71 times
Been thanked: 301 times
Mihlo se tu Dev-C++, se kterým jsem si trochu hrál na konci svých widláckých časů. A že to už je let.

Mezitím prošlo klinickou smrtí, zmrtvýchvstáním, teď umí 32 i 64bitový kód a poslední verze 5.11 je prý také v češtině.

Těch 50 mega by za vyzkoušení možná stálo: https://sourceforge.net/projects/orwelldevcpp/

A něco navrch: https://sourceforge.net/projects/devpaks/

_________________
Od školního roku 2019/20 se zavádí některé nové předměty. Například DějeBIS.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Programování v C
PříspěvekNapsal: 08 úno 2019, 21:51 
Offline
Pan Generální

Registrován: 22 kvě 2013, 20:14
Příspěvky: 2103
Bydliště: Bratislava
Has thanked: 229 times
Been thanked: 393 times
Lanex píše:
Njn, to bude tím že C# umí spousta jiných věcí než jenom psát do konzole jako prehistorický C :mrgreen:
Asi budes riadne prekvapeny, ale to podla teba prehistoricke C v skutocnosti toho vie este ovela viac nez len tu "spustu inych veci" co C# ! :poke: ;)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 156 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz