OldComp.cz
http://oldcomp.cz/

Pročpak asi nefunguje...
http://oldcomp.cz/viewtopic.php?f=112&t=8595
Stránka 11

Autor:  Pavel.Krivanek [ 21.05.2020, 10:43 ]
Předmět příspěvku:  Pročpak asi nefunguje...

- že by tím, že je prohozená ULA a procesor?
- že by tím, že procesor je navíc v patici obráceně?
- že by tím, že procesor má urvanou jednu nožičku?
- že by tím, že ROMka je také v patici obráceně?
- že by tím, že ROMka má také urvanou nožičku?

Asi tam bude ještě nějaké další hezké překvapení, protože nefunguje klávesnice, ale beznadějný případ to není, protože ULA se jinak kupodivu zdá být v pořádku a RAMky jsou také ok.

Přílohy:
didaktik.JPG
didaktik.JPG [ 768.65 KiB | Zobrazeno 455 krát ]

Autor:  pwramp [ 21.05.2020, 11:17 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pročpak asi nefunguje...

Ne že bych chtěl hájit uživatele, který otočil brouky, ale vlastním Gamu, která má některé zelené patice opačně zapájené. A vypadá, že z výroby, není vidět, že by je tam někdo dával později.

Autor:  danhard [ 21.05.2020, 11:53 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pročpak asi nefunguje...

Ale určitě to do poslední chvíle fungovalo ;)
Bude tam jen nějaká maličkost, povolenej šroubek, upadnutej drátek :lol:

Stránka 11 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/