OldComp.cz
http://oldcomp.cz/

Pomoc ze systemem - WHDLoad nejde
http://oldcomp.cz/viewtopic.php?f=11&t=5530
Stránka 13

Autor:  Jack_Free [ 03.09.2017, 17:00 ]
Předmět příspěvku:  Pomoc ze systemem - WHDLoad nejde

Zdar,

Už dva dni se hrabu v nastavení systému, problém mám z WHDLoadem, když jsem konečně pochopil jak udělat seznam her které mám nainstalované, tak jsem něco podělal v systému a teď mě to píše že WHDLoad není dostupný.
Nejde to ani když ho odinstaluji (smažu) a znova rozbalim z archívu přímo na Amize a znova nainstaluji.
Netuší někdo jak to rozchodit ?

Klidně můžu někam uploadnout obsah karty a když si to programem http://hddguru.com/software/HDD-Raw-Copy-Tool/ hodíte na kartu, tak to jde připojit ve čtečce jako disk ve WinUAE.
Našel by se někdo ochotný pomoc ?

Přílohy:
amm.jpeg
amm.jpeg [ 152.57 KiB | Zobrazeno 9550 krát ]

Autor:  Jack_Free [ 03.09.2017, 17:28 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pomoc ze systemem - WHDLoad nejde

Ještě doplním že hry jdou, když je najdu v AGL WHDL menu obr.2 , musím najít jméno hry a pak to jde, pokud ale vytvořím seznam her pomocí Add Games, obr1. tak ty hry nefungují, sice se udělá seznam nainstalovaných her ale výsledek je jak na fotce Can´t open your tool WHDLoad.....

Přílohy:
amm3.jpeg
amm3.jpeg [ 175.52 KiB | Zobrazeno 9546 krát ]
amm2.jpeg
amm2.jpeg [ 233.03 KiB | Zobrazeno 9546 krát ]

Autor:  themrkocour [ 05.09.2017, 20:40 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pomoc ze systemem - WHDLoad nejde

Zkontroluj jestli máš Whdload v C:, pokud ne tak stáhni a nainstaluj. Možná bych se vykašlal na nějaký WB balík a nastavil si WB sám.
http://www.whdload.de

Autor:  misticjoe [ 05.09.2017, 20:42 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pomoc ze systemem - WHDLoad nejde

Jakou používáš verzi WHDload? Nejlepší je spustit SnoopDOS a podívat se, proč to tvrdí, že nemůže najít onen exáč.

Autor:  Doda [ 05.09.2017, 20:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pomoc ze systemem - WHDLoad nejde

To muze mit radu pricin, treba nemas v ikone spravnou cestu, nebo ti chybi nejaka knihovna/soubor. Kdyz mi nekam hodis ten tvuj image, tak ti to reknu presne.

Autor:  misticjoe [ 05.09.2017, 20:49 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pomoc ze systemem - WHDLoad nejde

Nebo mu to řekne ten SnoopDOS, bo se zmíní, kde to hledalo WHDload :-)

Autor:  Jack_Free [ 05.09.2017, 21:09 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pomoc ze systemem - WHDLoad nejde

Diky za rady zitra otestuji

Autor:  Jack_Free [ 06.09.2017, 07:22 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pomoc ze systemem - WHDLoad nejde

themrkocour píše:
Zkontroluj jestli máš Whdload v C:, pokud ne tak stáhni a nainstaluj. Možná bych se vykašlal na nějaký WB balík a nastavil si WB sám.
http://www.whdload.de


V C: to mám nainstalované, asi udělám čistou instalaci systému, ale moc se mě nechce, minule jsem s tím docela bojoval :-(

Autor:  Jack_Free [ 06.09.2017, 07:26 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pomoc ze systemem - WHDLoad nejde

misticjoe píše:
Jakou používáš verzi WHDload? Nejlepší je spustit SnoopDOS a podívat se, proč to tvrdí, že nemůže najít onen exáč.


Použil jsem tu poslední co je na webu http://whdload.de/ a nainstaloval jsem tam ten soubor WHDLoad_usr.lha 1401697 Bytes created 2017-04-07, jestli je potřeba ještě něco jiného, netuším.
Ale pokud by to bylo špatně nainstalované, nebo to nechodilo, ta by mě to nešlo ty hry rozjet z toho AGL WHDL menu.
Ne ?

Autor:  Doda [ 06.09.2017, 08:46 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pomoc ze systemem - WHDLoad nejde

WHDLoad_usr.lha je archiv, ktery musis rozbalit, neco jako ZIP. Nevim, jestli jsem spravne pochopil co pises, protoze vysvetlovat co je LHA (pripadne ZIP) je trochu trapas a s takovou urovni znalosti je pak neco rozchodit dost slozite. To myslim slusne, neni to urazka.

Autor:  misticjoe [ 06.09.2017, 11:00 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pomoc ze systemem - WHDLoad nejde

Co ti hlásí SnoopDOS, když to spouštíš?

Autor:  Jack_Free [ 06.09.2017, 11:43 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pomoc ze systemem - WHDLoad nejde

Ještě jsem se k tomu nedostal, je mě jasné co je LHA zas takovej jedinec s IQ 60 nejsem, jasně že jsem to v Amize rozbalil a pomocí instalatoru nainstaloval.
Tady je ten můj obraz CF (http://www.uschovna.cz/zasilka/PJXYGW7A3C8EZG4W-PUZ/)

Autor:  Jack_Free [ 06.09.2017, 12:09 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pomoc ze systemem - WHDLoad nejde

Tak nevím co přesně jsi chtěl vědět, také nevím jak se to používá ale hlásí to viz obrázek.

Přílohy:
dos3.jpeg
dos3.jpeg [ 270.11 KiB | Zobrazeno 9439 krát ]
dos2.jpeg
dos2.jpeg [ 260.88 KiB | Zobrazeno 9439 krát ]
dos1.jpeg
dos1.jpeg [ 270.29 KiB | Zobrazeno 9439 krát ]

Autor:  Jack_Free [ 06.09.2017, 12:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pomoc ze systemem - WHDLoad nejde

A poslední obr.

Přílohy:
dos4.jpeg
dos4.jpeg [ 286.4 KiB | Zobrazeno 9439 krát ]

Autor:  Doda [ 06.09.2017, 13:29 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pomoc ze systemem - WHDLoad nejde

Ok, v tooltypu ikony musis mit celou cestu k WHDload, tedy c:whdload, coz nemas. Nevim presne jak jsi se do tohoto stavu dostal, ale mozna to souvisi s tim, jak jsi presunul A-Games: na jine misto. Kazdopadne si to oprav a pak to jde.

Ten problem je videt hned na tvem prvnim screenshotu kde "Load WHDload fail". Kazdopadne se to chova divne, nejak jsi to dodrbal. Presnou pricinu problemu necim, protoze z ikony ty hry poustet jdou, ale pres GamesMenu ne. Kdyz si opravis to "c:", pujde to i z nej.

Přílohy:
jackfree.PNG
jackfree.PNG [ 38.64 KiB | Zobrazeno 9433 krát ]

Stránka 13 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/